keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Karjalan palauttajat ovat löytäneet Sipoo adressin!

Odotettu kirjoitus, joka tuli pyytämättä ja tilaamatta sähköpostiini :-) Karjalan palauttajat ovat aktiivinen ryhmä, joka jaksaa uskoa asiaansa. Ehkä se vielä toteutuu jollain kaupallisella menetelmällä... alla oleva kirjoitus on suoraan allekirjoittajansa tekemä. Julkaisuun on saatu lupa kirjoittajalta.

Hei

Allekirjoitin Sipoo adressin juuri äsken. En voi ymmärtää, että Suomessa tehdään sellaisia lakeja, joissa toinen kunta voi pakkolunastaa alueita toiselta. Sehän on kuin keisarivaltaa - nykyaikana!!!

Se on sama kun Neuvostoliitto ryösti Suomelta yli 10 % sen maa-alasta ja sen perillinen Venäjä pitää edelleen meidän maitammne hallussaan. Ne kodit, jotka ovat jotenkin pystyssä, ne ovat saastuttaneet. Kun Suomi ei ollut valmis luovuttamaan alueita - hyvin korkeatasoisia teollisuuslaitoksia ja hyvin menestyvää maatalousaluetta, niin se hyökkäsi vastoin sopimuksia ja tappoi suuret määrät suomalaisia. 420 000 evakkoa menetti näin kotinsa ja kotiseutunsa.

Sipoon kohdalla asia on sikäli kevyempi, ettei varmaan fyysisesti tapeta ketään, mutta entä henkisesti? Ehkä jotkut ajetaan kodeistaankin muka uusien rakennusten tieltä.

Suuria lukumääriä adressiin toivottaen

Anneli Ilonen,
evakko Kivennavalta

P.S.Kirjoittakaa te sipoolaiset vastaavasti Karjalan ja muiden pakkoluovutettujen alueiden (Petsamo, osia Sallasta ja Kuusamosta sekä itäisen Suomenlahden saaret) rauhanomaista palauttamista koskevaan vetoomukseen osoitteessa www.prokarelia.fi/ . Minä viestitän tästä Sipoon asiasta omilleni. Eikö niin?

Ei kommentteja: