maanantaina, toukokuuta 19, 2014

Ali ja Husu, komiikkaa maahanmuuttajilta

Suosittu radioajankohtaissarja Ali ja Husu avaavat ennakkoluulojen maailmaa. Me olemme maapallollamme kaikki reviiripuolustajia – suomalaisena ilmentymänä perussuomalaiset ja erityisesti kansanedustaja Jussi Halla-aho 1]. Ali ja Husu 2] ronkkivat sinunkin syövereitä, miksi meille tullaan ja miksi meiltä viedään?

Ali (Ali Jahangiri) ja Husu (Abdirahim Husu Hussein) puhuvat molemmat erinomaista suomenkieltä – tästä heti kättelyssä hymypisteet. He myös osallistuvat puolihuumorilla aiheiseen, jotka meitä pinttyneitä kantasuomalaisia herkistävät ja jopa raivostuttavat. Meidän sosiaaliturvaahan ei kupata; se on meille itsellemme, koska me sen itse maksammekin.



Ali ja Husu maksavat veroja Suomeen, koska tekevät töitä – ainakin televisiolle, elleivät sitten hyvähyvyyttään ilmaiseksi jaa omaa vapaa-aikaa kansalaisillemme, jotta näkisimme myös toisella silmällä. Ali ja Husu – riemukkaat maahanmuuttajat, jotka sanovat, että jokaisessa meissä asuu pieni ”rasisti” - siis jalostuneemmalla nimityksellä reviirien vartija 3].



Evoluutio loi reviirit – reviirit luovat elinmahdollisuudet samankaltaisille,
[ … evoluutio tasapainottaa lopulta! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/22271-evoluutio-tasapainottaa-ennemmin-tai-myohemmin - ]

usein samaa geeniperimää omaaville. Reviirilauma puolustaa itseään ja yksittäistä jäsentä – vaikka oleellista on ryhmäkurin säilyminen ja elinolojen mahdollistuminen. Reviirien perimää täytyy aika-ajoin täydentää, ettei keskinäisyys käy mahdottomaksi suvunjatkannalle. Rajoja täytyy raottaa.

Reviirit olivat jo miljoonia vuosia ennen meitä ihmisiä ja on hyvin todennäköistä, että ovat vielä miljoonia vuosia meidän jälkeenkin – ellemme satu atomisodittamaan palloamme asumiskelvottomaksi – ennen sitä.



Ali ja Husu ovat tervetulleita ilmentymiä

Halla-ahokaan ei kapinoi työtä tekeviä maahanmuuttajia kohtaan, koska ymmärtää, että meillä on kohta huutava pula tietyistä työntekijöistä ja osaajista. Oletko huomannut, että monet julkisten paikkojen siivoojat ovat usein mustia – yksinkertaisesti meille valkoisille ei kaikki työ enää kelpaa, ei kelvannut saksalaisillekaan, siksi miljoonaväestöinen turkkilaisvähemmistö.



Sosiaalisen oleilumaahanmuuton estofilosofia

Sen sijaan persut Halla-ahon johdolla kapinoivat sosiaalista oleilumaahanmuuttoa vastaan, jolloin kantaväestön aikaansaama sosiaalinen turvakoneisto jaetaan ”ansaitsemattomille” - tässä tulee kyllä väkisin pohdinnan alle eurooppalaisten siirtomaavaltioiden maksamaton velka kuppaamilleen alusmaille 4]. Onko meidän kaikkien eurooppalaisten pakko olla maksamassa esimerkiksi englantilaisten historiavelkaa?

...
Eräs asia on kaikissa tilanteissa ideaalisesti voimassa:

Meille kaikille on olemassa se isänmaa, jossa me siellä syntyneinä tulemme toimeen kaikissa tilanteissa omalla äidinkielellä!

Kuinka hyvin tuo ylläoleva toteamus toimii, on taas siitä kiinni kuinka ahneita, itsekeskeisiä ja toisiaan hyväksikäyttäviä missäkin maassa ja valtiossa olemme. Usein, kun esimerkiksi kaksi uskontokuntaa ei tule toimeen, ei sitten millään, vaan on pakko tappaa toisen ”uskottomat ja vääräuskoiset”.

Reviiripuolustuksella kun on ne ”huonotkin puolet” - opimmeko joskus jotain yhteisestä maapallosta, jonka siemen on kaikille meille yhteinen – niin biologiana 5] kuin perimänäkin. Silti keinotekoisesti ei koskaan pidä reviirejä sekoitella.

VIITTEET
1] Halla-aho on reviiripuolustaja ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38881-maahanmuuton-sijasta-kyseessa-on-reviiripuolustus -
2] Ali ja Husu ~ http://areena.yle.fi/radio/1793778 -
3] Ei ole rasismia, on vain reviiripuolustautumista! ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ei-ole-rasismia-on-vain-reviiripuolustus -
4] Kolonnialismin perintö jäytää EU:ta ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/05/eu-eurooppalaisen-ahdingon-kirveleva.html -
5] On vain biomassa meidän hiilielämälle ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/on-vain-hiilielama-meille-biomassaisille.html -

EXTRA
Reviiripuolustuksen geeniperimä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40634-puhumme-maahanmuutosta-vaikka-todellisuudessa-kysymys-on-reviirien-hallinnasta -



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka


AL US VF IL BL - BLOG*] 36033
*] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nurison-aktiivienergia-pitaa-osata.html -
---17052014---

doc.: ali_ja_husu_17052014.doc – OpenOffice Writer

441 | 4290

Ei kommentteja: