perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

Poikkeuksellinen vastuu kokoomusjohtajan valinnassa!

Suomen kansaa on hallittu poikkeuksellisen huonosti viimeiset reilu kolme vuotta. Saimme hallituksen, joka ei osannut oikeastaan mitään – vain keskinäistä konsensusta. Samaan aikaan vienti sakkaa, työttömyys nousee, eriarvoisuus lisääntyy, yksinäisyys jäytää ja monet lapset kuin nuoret ajelehtivat, kun eivät tiedä mitä tekevät.


Hallituksemme ikeenä oli jo edellisen hallituksen väärät verotuspäätökset, jo joululta 2007 1] – nuo kohtalokkaat päätökset jäytävät jatkuvaa ja lisääntyvää pitkäaikaistyöttömyyttä. Suomi kamppailee maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa 2]. Kansa kysyy oliko meillä varaa Kataisen viisikoksi kutistuneeseen kuusiloon? 3]

Epäonnistuneesta hallituksesta huolimatta Kokoomus on suurin 4], vaikka edelliselläkin kerralla vain reilu 13 prosenttia äänioikeutetuista äänesti Jyrki Kataisen Kokoomuspuoluetta. Kokoomuslaiset ovat uskollisia äänestäjiä ja haluavat, että maallisesta omaisuudestaan pidetään huolta.


Tänä viikonloppuna Suomi saa uuden pääministerin

Tämä on kohtalonpaikka. Suurin toivo kansan näkökulmasta on ojasta allikkoon joutuneesta, identiteettikriisissään painivassa Sosiaalidemokraateista. Uusi puheenjohtaja Antti Rinne 5] voi olla nyt tiukkana – on ehkä otettava jopa velkaa lisää ja laitettava kansa töihin, vaikka hätäaputöihin, jotta saadaan toimeliaisuus käyntiin; tuottavat työpaikat seuraavat automaattisesti perässä – hiukan myöhemmin.


On ennakoitavissa jo nyt, että saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit,

vaikka kaikki vakuuttavat, ettei sellaista haluta – entäpä jos suuri kansa haluaa?! Nyt vitsit on lauottu ja on tekojen aika. Ei kannata enää katsoa epäonnen kolmeen viime vuoteen – nyt täytyy tehdä mitä kansallisella vastuulla on pakko tehdä.

Suomen kansalle yhteishengen dramaattinen loppu olisi uunituore meppi Alexander Stubbin 6] valiintuminen Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Ehkäpä Kokoomuksen puoluekokousväki on kansallisesti vastuuntuntoinen ja jättää Alexin kasvamaan korkoa Brysselin käytäville. Jäljelle jää Paula Risikko 7] ja Jan Vapaavuori – molemmissa on ainesta, mutta kansa kaipaa nyt sosiaalista huomioitsijaa, jolla on kyky oikeudenmukaiseen ajatusinhimillisyyteen.

Kuten kaikki tietävät Suomi jatkuu Kehä III:n jälkeenkin ja niinpä kokousväki Kokoomuksesta valitsee Etelä-Pohjanmaalta Paula Risikon – riittävän jämäkkä, työtä arvostava, mutta inhimillisyyttä omaava – oletettavasti ’pohojalaasesti’ rehti ja toimeenpaneva.


Risikko kykynee ottamaan Antti Rinteen neuvottelupöytään ja pitämään hevosta – antaa Antin puhua, ja lopultahan se yhteisymmärrys löytyy ja vanha taakka jää molempien taakse – kansakunta valmistautuu jo nyt unohtamaan Jyrki Kataisen onnettoman tekelehallituksen ja on valmis myös ennenaikaisille vaaliuurnille.

Kansakunnan yhtenäisyystalkoot alkakoot kökkäkulttuuristaan kuululta Pohjanmaalta.


VIITTEET
3] Oliko meille kansakuntana varaa ylläpitää Kataisen hallitusta? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=926989 -
4] Miksi Kokoomus on suurin niin usein? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=875171 -
6] Slubb jenkaa Suomea Natoon, kansan vastaisesti! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/63526-suomea-natoon-jenkaava-vahemmisto -


Ilkka Luoma

AL   US   IL   Vf   BL   BLOG 37454
---13062014---
’Poikkeuksellinen merkitys Kokoomusjohtajan vaalissa!’
doc.: kokoomuksen_puoluekokous_13062014 – Microsoft Word Starter

415W

Ei kommentteja: