tiistaina, lokakuuta 07, 2014

Uskonsotien suvaitsemattomuutta - risti ja miekka*


(Reviirejään puolustavat 1] uskonnot, kansat ja kulttuurit puolustavat omaansa ja käyvät välillä valloitussotiaan pitäessään omaansa juuri oikeana ja autuuteen johtavana)

[ … ISIS puhuttaa raakojen näyttömenetelmiensä vuoksi. ISIS houkuttaa monia eurooppalaisia maahanmuuttajia – lähinnä muslimeja. Värväys tuottaa tulosta, lupaillaan taivaspaikkoja oikeassa olemisesta vääräuskoisia ojennettaessa. Lännenmiehen kulttuuri koetaan uhkana, valloittajakulttuurina, joka aloitti oman ristiretkensä jo satoja vuosia siten … ]

Historiaa tutkineet muistavat ehdottoman eurooppalaisen ja saksalaisen päämäärän laajentumishaluisesta – elintilaa etsivästä Saksan kolmannen valtakunnan kansallissosialistisesta järjestelmästä 2]jonka eräänä osasena oli myöskin värväys oikeamielisten joukkoon tekemään yhteistä tilaa jalostetulle elämälle – oli kysymyksessä Waffen-SS monikansallinen käsikassara yksinvaltiaan keinovalikoimaan.


Miksi ISIS ja aikanaan Waffen-SS houkutti?

On ja oli kysymyksessä jokin ylimaallinen tehtävän seikkailijoille, ehdottomille ja yhteiseen asiaan uskoville. Luvattiin huolehtimista, luvattiin taivaspaikkoja tai maatilkkuja – luotiin hegemoniaa olla suurien joukossa – voittajien puolella, joille oli siunattu jostain ylivertainen hengen osallistuminen ja yhteenkuuluvuuden karma.


Lännenmies aloitti omat ristiretkensä jo satoja vuosia sitten –

 … löytöretkien saattamina valloitussotina, joissa vietiin omaa ristin ja miekan filosofiaa 3]  vääräuskoisten maille. Valkoinen mies tappoi, alisti ja valloitti. Eurooppalaisilla oli tarve kultaan, raaka-aineisiin ja olemattoman halpaan työvoimaan – oli alkanut eurooppalaisen kasvun aika. Piti saada muilta, jotta itsellä olisi enemmän.

Waffen-SS oli monikansallinen valloittaja-armeija, parempi, paremmin varustettu – yhtenäisempi, oppineempi päämääräänsä ja kyvykkäämpi kuin muut. Tunnettiin yhteenkuuluvuutta – lippu oli tunnus sekä riimut SS-kirjaimista mukailtuna. Suomalaisetkin olivat mukana näissä monikansallisissa taistelujoukoissa 4] – vapaaehtoisina, kuten nytkin ISIS-järjestöön menneet Suomen passikansalaiset.


Lippua seurattiin, ajateltiin, että olemme oikealla tiellä

Samalla tavalla espanjalaiset ajattelivat olevansa ylivertaisen kuninkaan lähettiläitä matkatessaan Amerikoihin – Jumalan sanansaattajina, joiden piti viedä hyvää sanomaa perille vääräuskoisten joukkoon, tappamalla, valloittamalla ja ryöstämällä.


ISIS järjestön väkivaltainen väkivalta – ilmentymä, mutta mistä?

Nyt ISIS kokee olevansa oikealla tiellä ja käyttää meille valkoisillekin tuttuja tapoja sanansa alleviivaamaksi. ISIS haluaa oman näkemyksensä voimaan – omankaltaisen yhteiskuntajärjestyksen Lähi-itään, jonka rajat pitkälti Osmanien valtakunnan 5] luhistuttua eurooppalaiset piirsivät. Piirsivät väärin, unohtaen heimo-, kulttuuri- ja kansallisuusrajat. ISIS kertoo haluavansa palauttaa muinoisen – sen alkuperäisen – järjestyksen alueillensa; ahneuden, vallanhimon ja taloudellisen pyrkyryyden ajamana?


Tänään maailmassa on valtavan maapalloenemmistön tuomitsema maailmanpoliisi

USA – maailman suurimpana kuluttajana per capita haluaa turvata omansa – raaka-aineiden ja energiansaannon, turvata oman kauppansa ja omanlaisensa yhteiskuntajärjestyksen ylläpidon ja levittämisen – paljolti välittämättä mitä missäkin perinteenä, perittynä tai muutoin omaksuttuna halutaan ylläpitää. Herää kysymys onko kaltaisemme keskeneräinen länsidemokratia se oikea tapa 6] koko pallollemme.


USA on saamassa rinnalleen jarruksi Kiinan –

 väitetään nyt elettävän kiinalaisten vuosisataa 7]. Valkoinen lännenmies on tottunut puuttumaan muiden sisäisiin asioihin. USA on vastakkainasettelussa miltei kaikissa sodissa pallollamme 8] – roolinsa vuoksi, sellaisen roolin, jossa se yrittää todistaa omaa ylivertaisuutta; useimmiten asein – toistaiseksi ylivoimaisin asein.

ISIS saattaa yllättäen yhdistää kolme suurta –

Venäjän, Kiinan ja Yhdysvallat, siksi laajassa leviämisessään islamilaisuus on – ja nimenomaan sen äärilaidat eriytyneenä. Me eurooppalaiset olemme siirtomaa-ajan tunnontuskissa houkutelleet halpatyövoimaa – Turkista Saksaan, Algeriasta Ranskaan ja Iso-Britannian entisistä alusmaista ja nykyisistä kansainyhteisön maista Englantiin. Samalla saimme vahvat uskontokunnat tapoineen maanosaamme, jossa väitetään ehdottomuuden hävittävän suvaitsevaisuuden! 9]


Evoluutio loi reviirit turvaamaan lajien, heimojen …

 … ja sukujen säilymisen sekä niiden elinkelpoisuuden mahdollistamisen. Reviiri on puolustusmekanismi vierasta vastaan, sellaista vierasta, joka on outo, yllättävä ja valloittajahaluinen – on kysymys geeniperimästä ja sen eteenpäin viennistä. Evoluutio ei luonut rasismia – se on ihmisperäinen sana, jolle ei löydy geneettistä perinnettä – reviirille sen sijaan löytyy 0].

Voimmekin sanoa, että reviiripuolustus on ”rasismin” hyväksytty muoto, koska sen esiintymä on vuosimiljoonainen ja jatkuva. Sinullakin on oma reviirisi, ja vieläpä monessa kerroksessa – alkaen oman kehosi sisäalueesta ja jatkuen kieli- ja kulttuurialueisiisi.


Onko niin, että löytöretkien jälkeinen kolonialismi oli valkoisen maailmanvalloitusta,

 … oliko Saksan kolmannen valtakunnan Waffen-SS ilmentymä ”maailmojen valloittamista” elintilan saamiseksi ja miten näihin nyt asemoituu ISIS – tuo kalifaattien uuskehitelmä. Miten nämä kolme projisoituvat keskenään? Löydätkö jotain yhteistä, vai huomaatko jotain muuta?

Olisiko nyt aika tutkia tarkemmin ja laajemmin mitä viime kädessä oli 9/11 iskujen takana, miten niihin vaikutti USA:n vanhemman George Bushin Irak 1 sota, entä Neuvostoliiton Afganistan ja miten Irak 2 sota nuoremman George Bushin pakkotekosena vaikutti ISIS-järjestön syntyyn ja voimistumiseen. Entä al-Qaida johtajan Osama bin Ladenin murha Pakistanissa?

Miten valkoinen lännenmies vaikuttaa vieraiden kulttuureihin?


Sotkeutuuko lännenmies liiaksi muiden sisäisiin asioihin –

 … entä jos Lähi-itä voisi olla omansa – jos sotivat, niin sotivat keskenään ja jäämme sieltä kokonaan suosiolla sivuun. Emme enää puutu muiden asioihin, vain omiimme. Miksi uskonnot siunaavat sodat, suuntaan katsomatta ja miksi me aina toteamme jokaisen sodan jälkeen – ”Ei enää koskaan”!? x]


Onko meidän pakko hyväksyä sotainen luonteemme – reviirejä  puolustaessamme

Kuinka pitkälle lännenmies on valmis taistelemaan oman kulttuurinsa puolesta xx], ja miten se sopii ihmiskunnan kansallisajatteluun ja kulttuurien moniajoon? Ja lopulta – mikä on huomisen maailman näkymä ”ikuisille uskonnoille” ja niiden mieliämme turvaavalle lupaukselle ”paremmasta elämästä”.


Ps
Kiinnittääkö muu maailma huomiotaan, jo lännenmiestä häiritsevästi tämän kulutustahtiin ja yhteisten maapalloresurssien käyttöön – voisiko täällä olla jokin perussyy, miksi vastarinta on noussut läntistä markkinataloutta ja korporativismia kohtaan? Ollaanko nyt kulutuksemme lakipisteessä, kun luonto ja eloamme ylläpitävä biosfääri huutaa hätäänsä. Onko niin, että käännös on tapahtumassa – syntyykö maailman vallankumous, jossa materiaalinen kasvuhokema ei enää toimi ja on palattava juurillemme hyväksymään jokin (mutta mikä?) eliölaji – ja kansallinen reviiritasapaino?


Aihealueeseen liittyviä medialinkkejä
a] [HS] Helsingin Sanomien kirjoitus ISIS-järjestöstä ja sen vaikutteista ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1412302640570?jako=149899322fb7d0df7f8e5fd6d5b6f59b&ref=fb-share -
b] [IS] Ilta-Sanomien kirjoitus – ”Lähtijöitä riittää” ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288746448210.html -
c] [HS] Helsingin Sanomien kirjoitus – ”Espoolaisia lähtijöitä” ~ http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1412301611311?jako=d6f9683e571308d5fe8b0fd3aeb33748&ref=og-url -
d] Pelottava ISIS leviää maailmalle? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1117711 – [4802]


Viitteet
4] Suomi, Waffen-SS Viking ja kohtalomme … ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1019528 – [5713]
5] Osmanien valtakunta ~ http://fi.wikipedia.org/wiki/Osmanien_valtakunta - wiki
6] Demokratia on hokema, joka ei tavoita kaikkia! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/09/demokratia-on-hokema-joka-ei-ole.html -
7] Kiinalainen mobilisaatio ympäri maapallon ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=877321 – [13223]
9] Voittaako ehdottomuus suvaitsevaisuuden? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/nujertaako-suvaitsemattomuus.html -


Flash
Vapaan ja villin elämänmuodon ihannointi – entä jos kaikki eläisimme, koko pallolamme noin”? Tämä musiikki ryydittäkööt tuohon mielikuvamaailmaan – suoraan Hollywoodista ~  http://youtu.be/rMbATaj7Il8 - Steppenwolf - ”Born to Be Wild” [youtube] … vai onko se kuitenkin  tie helvettiinhttp://youtu.be/abZlWqVeLzg  -- Chris Rea - ”Road to Hell” [youtube]Ilkka Luoma

AL  IL  Vf  BL   - BLOG 42602

“Uskonsotien suvaitsemattomuutta”
---05102014---

doc.: Uskonsotien suvaitsemattomuutta_05102014 – Microsoft Word Starter

757s, 848s - 1031s

Ei kommentteja: