torstaina, heinäkuuta 30, 2015

Naamakirja kaiken muuttaa voi!



!
(Amerikkalainen opiskelija Mark Zuckerberg 1] suivaantui, kun ei ollut kunnollista yliopiston sisäistä puhelinluetteloa opiskelijoista sähköpostiosoitteineen – näin syntyi Facebook 2] ja loppu onkin maailmanlaajuista historiaa – oivalsikohan Mark, miten hän tulee muuttaneeksi maailmaa?)



[ … kansalaistottelemattomuus hersyy niin hyvässä kuin pahassa Naamakirjassa; 'maksetaan velkoja' 3], kun poliisi kieltää keräämisen ilman lupaa – keskosen menettänyt porilainen perhe 3] , tai Naamakirjaan ilmestyy heti kuva Muhoksen perhekodin 'epäillyistä murhaajista', jossa kaksi alaikäistä 4] halusi karata autolla.

Amerikkalainen poliisiväkivalta pursuaa videoina Naamakirjan linkeistä 5] – samoin palestiinalaisten lasten tuhoutuminen Israelin pommitusten myötä purkautuu Facebook seinille - ihmepelastuksineen 6] … ]


Maailma on muuttumassa huimaa vauhtia; Naamakirja kerää yhteen informaatiolangat tai langattomuuden, kun siihen on yhteys sadoista miljoonista älykännyköistä, joiden kuva- ja videolaatu on jo 1980 -luvun ammattiluokkaa. Tiedon saanto, muunneltuna tai ilman on nyt jokapäiväistä. Olemme sananmukaisesti väärän tai oikean tiedonvirrassa!



Perinteellinen media kipristelee
[ … printtimedian kuolinkouristuksia -ko? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/printtimedian-kuolema.html - ]

Printtimedia kokee kivuliasta kuolemaa ja perinteelliset medianomit hakevat paikkaansa uudelleen – lööppimestareina – usein ymmärtämättä, että kansalaiset tuottavat jo itse ”uutisia ja tietovirtaa” verkkoihin ohi 'heidän sormenjälkien'.

Toimittajia tarvitaan huomennakin 7], mutta uudella moraalilla, jossa otsikko vastaa ingressiä ja ingressi leipätekstiä. Silti taistelu lukijoista eli lopulta mainostajista käy kiihkeänä – jopa ylilyövänä. Entä Yle 8] – kansalaisrahoitteisena?



Naamakirja on uutistaittaja ja asemoija

Facebook + Google ja sieltä suositut blogistaniat kuin Wikipedia ovat oiva yhdistelmä. Kansalaiset, siis entisen median aktiivilukijat tuottavat nyt otsikon nappaamalla herkullisen uutisen perinteellisestä toimittajamediasta – suoraan kännykällä.

Napattuun uutisen viljellään kansalaismielipide 9] – ärsykkeenä tai korjauksena, kun tiedetään ehkä jo enemmän kuin medianomi itse. Linkkejä laitetaan mielihalun ja tarkoitusperien mukaisesti ja näin kansalaistoimittaja 0] on jo tätä päivää.



Naamakirja on myös yhdistäjä

Hyvä esimerkki on Suomessa porilaisen perheen traakinen Turkin matka – nyt jo haetaan esille vakuutuksen myyjää ja Turkin suurlähetystöä 11] – saadaksemme asiaa esille, jottei tuo pohjaton suru uudistuisi. Naamakirja on herättäjä.



Facebook seurustelusuhteet ja avioliitotkin ovat jo tätä päivää

Kuva- ja tekstigalleriat itse koottuina voivat ”kutsua” sopivia omaan ajatuskulkuun harmonisoituvia. Voidaan jopa myydä itseään uuteen työpaikkaan – herätetään mielikuvia ja tuodaan reippaita ulostuloja tarpeiden sekä päämäärien mukasesti. Samoin voi syntyä mielipidemiellyttävyyksiä – vaikka ei olisi koko ihmistä ikinä 'livenä' nähnyt!

Juuri nyt lauantai-yön manifesti nosti persuedustaja Olli Immosen 12] parrasvaloihin, enemmän kuin ehkä hän koskaan kuvittelikaan. Ja tähänhän somekansa yhtyi – puolesta ja vastaan 13].



Naamakirja on manipulaattori ja väylä

Kansalaismedia harjoittelee rooliaan ja luo paineita kouluoppineihin medianomeihin, jotka ovat jo altistuneet lööppipeliin iltapäivälehtimäisesti. Tiedetään, ettei ruokakaupan kassajonossa lueta kuin etusivun kissankorkuista – eikä niin väliä vastaako otsikko leipätekstiä -. kunhan ostaisivat.



Mihin katosi toimittajamoraali?

Vielä on luettavissa eilisen ammattimedioidusta Helsingin Sanomista 14] Unto Hämäläisen huipputuotteita 15], siellä vielä toimii ikäluokka- ja toimittajakokemusvastuu tuottaa sellaista, johon lukija voisi luottaa. Miksi media on pinnallistunut?



Sitä kirjoitetaan mitä luetaan – so. ostetaan”

Näin oli ennen, ja varsinkin viimevuosina, kun mediointi on raadollistunut ja trollikanavistot laulavat kaikilta ilmansuunnilta. Tähän tarkoitushakuiseen mediointiin lähdettiin esimerkillä – sukellusveneet Ruotsissa 16], viimeisimpänä jopa 100 vuotta vanha upoksissa ollut venäläisten tsaarin ajan sukellusvene ponnasti pintaan – kun oli mediahäpeä yli-innostuneesta Tukholman edustan soutuveneestä ja suomalaisten Ms Mariella' sta ja ”silliparvesta”.



Sanotaan, ettei poliitikko tule enää toimeen ilman Naamakirjaa

Näin ehkä on, ja useat tunnetut poliitikot, ehkä kansanedustaja ja pitkäaikaisin Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja on tunnetuin esimerkki 17], kun hän pitää kirjaa ajatuksistaan kansalaisille suoraan -eipä toimittaja pääse kaivertamaan omaa puumerkkiä juttuun.



Onko Facebook henkireikä?

Voi olla monille – riippuvuusaddiktoitumista on jo havaittavissa. Naamakirjan kautta voidaan hakeutua samankaltaisuus- ja yhteenkuuluvuusryhmiin, vaikka 'Poliisien toimet turvattava' 18] tai 'Vanhat ja Virkeät savonlinnalaiset' 19]. Ryhmiä on jo jokaiselle, oli sitten vaikkapa Ukraina case' ssä millä puolella tahansa tai Natoa vastaan tai sitten ei.



Naamakirja on jo muuttanut maailmaa

On syntynyt maailman suurin verkko, jossa periaatteessa pääset kehen tahansa Naamakirja jäseneen kiinni – ainakin pyytämällä kaveruutta, näin muuten se paljon puhuttu monikulttuurisuuskin 20] voisi luontaisesti ja hitaan rauhallisesti edetä – ymmärryksen kasvaessa, että meillä on vain yksi maapallo.



Oletko Sinä löytänyt mitä itsellesi Facebook' sta?

Moni on vain lukijana ja moni on tullut sisään seuratakseen jotain henkilöä/henkilöitä – jopa ilman kuvaa ja usein väärällä tekaistulla nimellä. Naamakirja on myös väline terrorismille, se on oiva kooditusväylä, ja onkin odotettavissa, että tavat operointiin on vasta kehityksensä alkutaipaleella.

Naamakirja saa myös kilpailijoita -ainakin Kiinasta, jossa nettisensuuri on suojelevaa ja holhoavaa. Kiinassa ei arvosteta kaltaistamme rääpimisen vapautta ja provokatiivista toimintaa – siksi kova työ on pitää 1400 miljoonaista kansakuntaa kurissa ja herran nuhteessa.



'Naamakirja räjäyttää lian pois'

Facebookissa puhuvat uskonnot, puolueet, 'omaetuedelläkulkijat' – on myös inhimillisyyttä, halua auttaa ja tulla autetuksi. Naamakirja on kuin maailmanlaajuinen hermoverkosto, jossa kuva ja tieto vilahtavat säikeitä pitkin – ja kaikki on ”pilvessä” - kukaan ei käyttäjistä tiedä missä hänen 20.000 kuvaa ja 300 kirjoitustaan sijaitsevat ja minkäkin palvelinkeskuksen massamuistikovalevyn lukuvarren ulottuvilla ovatkaan.



Verkossa seikkailevat myös pervertikot, salapoliisit,

CIA, NSA 21] , FSB ja kaikki, joita tieto ja tietäminen kuin uteliaisuuskin kiihottavat, puhumattakaan väsymättömistä hakuroboteista, jotka metsästävät jatkuvasti tietoa ja linkkejä.

Naamakirja on verkkotuote ja etälukijoita on satoja miljoonia. Yhä nokkelammat virustehtailijat ujuttavat monia vakoilijoitaan ja kohta kaikki tieto on yhteistä ja avoimuudelle altistuvia.



Sinä päätät – sammutatko kännykän, läppärin ja tabletin

Ihmisen oma hermoverkosto on autonominen, muttei meidän käsittämällä tavalla yhteydessä toinen toisiimme, ellei sittenkin – selittämättömyyksiä mahtuu edelleen tähän maailmaan.

Emmehän tiedä mitä lopulta elektronit ja fotonit, tai kvarkit – puhumattakaan ”stringeistä” 22] mitä viestittelevätkään – tai 'kantorata' neutriinoista 23], joita meni juuri näppäinhiirisormesi lävitse miljoonia – huomaamatta, pyytämättä ja Sinun tietämättä!


Kirjoituksen numerointien lisätekstit
1] Mark Zuckerberg ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg -
2] Facebook syntyi USA' n Harvardissa ~ http://www.hs.fi/matka/a1384511969080 -
3] Nyt ”maksetaan velkoja” ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sade-vauvan-tarina-heratti-suomalaiset-uskomatonta-miten-ihmiset-haluavat-auttaa/5242140 -
3] Pohjattoman surun käynnistämä kansalaisapu ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sade-vauvan-aiti-ei-saanut-mistaan-apua-en-vielakaan-meinaa-uskoa-tata-todeksi/5241958 -
4] Muhoksen 'perhekotimurha' ~ http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-ryostossa-kaytetty-vakivalta-johti-ohjaajan-kuolemaan/5242428 -
5] Poliisi pamputtaa ~ http://revolution-news.com/salinas-california-officers-beat-mentally-ill-man-with-batons/ -
6] IHME! ~ https://youtu.be/aWeLid4TH74 -
7] Kansalaistoiminta ei vielä korvaa ammattitoimittajaa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/08/kansalaisia-kannustetaan-ottamaan.html -
8] Yle astuu kansalaisten pariin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/08/koko-suomen-yle-jalkautuu-kansalaisten.html -
9] Kansalaismielipiteitä tutkitaan ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/voittajat-muistetaan-haviajat-katoavat.html -
0] Kansalaistoimittaja ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/18934-bloggaajat-hakevat-linjojaan-kansalaisvaikuttajina -

11] Säteen vaikutus ~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072720096487_uu.shtml -
12] Olli Immosen ulostulo ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/olli-immonen-reviiriltaan-suomalaisella.html -
13] Olli Immosen - ”Taisteluni” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/taisteluni.html -
14] Menettääkö Helsingin Sanomat valta-asemansa? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/09/menettaako-hesari-valta-asemansa.html -
15] Johdatus Unto Hämälisen juttuun … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/03/houkuttaako-korkea-virka-jattavatko.html -
15] Itse Unto Hämäläisen juttu ~ http://blogit.hs.fi/perassahiihtaja/2014/04/05/kuka-nousee-kataisen-seuraajaksi/ - ed. viitaten!
16] Tsaarin sukellusvene 1916 ~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015072820101666_ul.shtml -
17] Demariedustaja Erkki Tuomioja ~ https://www.facebook.com/erkki.tuomioja -
18] Poliisien toiminta turvattava! ~ https://www.facebook.com/groups/363304347037588/ -
19] Virkeät savonlinnalaiset ~ https://www.facebook.com/groups/460439827462889/ -
20] ”Meillä on unelma” ~ https://www.facebook.com/events/745976845524202/ -

21] Herra Snowden ja NSA paljastukset ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=932844 - [26944]
22] String theory ~ https://en.wikipedia.org/wiki/String_theory -
23] Neutriinot ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Neutriino -


EXTRA
Ei enää paperia kalliina ympäristöongelmaisena kantoratana koteihin – kun elektronit kiitävät valonnopeudella ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/12/kalliin-painopaperin-kytt.html -

Naamakirja avasti tavalliset ihmiset, kirjoitus vuodelta 2011 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62428-naamakirja-avasi-tavalliset-ihmiset – ja ~ http://www.tiede.fi/keskustelu/17248/ketju/pitaako_ihmiset_saada_julkisiksi_myos_netissa -



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka

AL .. IL .. Vf .. Pz .. BL .. BLOG 58002F
---29072015---

doc.: Naamakirja_29072015.doc – OpenOffice Writer
1053 | 10603


tiistaina, heinäkuuta 28, 2015

Taisteluni


(Heinäkuun olemattomilla helteillä tuntemuksia on kuumentanut perussuomalainen kansanedustaja – Suomen sisulainen Olli Immonen 1]. 'Kärpäsestä on tehty härkänen', ja jopa rikostutkintapyyntö. Medianäkyvyys oli taattu ja vielä tätä kirjoitettaessa todellinen ulostulon syy on hämärän peitossa)



[ … aseveljet marssiessaan rintamalle kokivat voimakasta yhteenkuuluvuuden henkeä – oma henki oli paljolti vierustoverinkin varassa – tarvittiin toinen tosiensa apu ja turva. Oli taistelu elämästä ja kuolemasta. Sotien, siis fyysisen väkivallan, tappamisen, tuhoamisen ja vahingonteon päämäärä, olivat ja ovat tavoitteita – 'tapa tai tule tapetuksi' … ]

Nyt meneillään oleva 'persudilemma' on saanut sisältöään suuremman aseman – takana saattaa olla median halu olla edesauttamassa Perussuomalaisten hajottamista erilaisiin kuppikuntiin – 'halla-aholaisiin, immoslaisiin, oinoslaisiin – ehkä hakkaraislaisiinkin'. Niin tai näin – on nyt taistelu noussut sanana keskiöön ja mitä se tarkoittaakaan.



Aina joukkoja ruokittaessa ovat marssilaulut raikaneet

on Jääkärimarssia 2], on Taistojen tietä 3], unohtamatta ehkä kaikkein iskevintä, saksalaisten Horst Wessel marssia 4], jonka Saksan kolmannen valtakunnan Kansallissosialistinen puolue [NSDAP] lanseerasi kiihdykkeeksi mellakoinneissa kuolleen toverin muistoksi ja tuhatvuotisen 13-vuotta kestäneen valtakuntansa airueeksi 5].



Marssilaulut ovat iskeviä

ikäänkuin jatkuvaan taisteluun kutsuvia. On luotava yhteenkuuluvuuden henkeä 6] jotain muuta vastaan. Taistelu on miltei aina vastatusten oloa – ja marssilauluilla kannustetaan vastakkainasetteluun, jonkin puolesta jotain vastaan.



Miksi tarvitsemme taisteluja?

Miksi olemme sotaisia 7]. Miksi aina sodan päätteeksi todetaan, ettei enää koskaan! 8]. Tarvitsemmeko sotia, tarvitsemmeko oikeasti taistelua ja millaista taistelua. Taistelua elämästä, työstä, vapaa-ajasta, palkasta, sosiaaliturvasta, paikasta auringossa –

… ”aina pääsystä Paratiisiin solisevien lähteiden äärelle ja strutsinsulkien leyhyttelyyn kauniiden neitsyiden huolehtiessa kaikesta nautinnon hyvästä” 9]. Miksi?



Sota on äärimmäinen välien selvittely

Sota tekee voittajan ja häviäjän. Voidaan sanoa, että nuoltuaan haavansa, häviäjä muistaa ja iskee tilanteen salliessa. Sodan tuomaa lopullista ratkaisua ei ole ollut – vain siinä tapauksessa, etä vastapuoli on lopetettu täydellisesti ja kokonaan – voidaan sanoa lopullisuuden saavutetun. Tämä ei ole sitä monikulttuurisuutta.



Taistelu on merkki jostain

Mistä taistelu meitä muistuttaa – se tuo tunnun yhteisestä ponnistuksesta jonkin asian eteen. Sellaisen asian, joka koetaan yhteenkuuluvuusryhmässä 0] tärkeäksi sekä yhteiseksi. Voimakkaimmat päämäärätavoittelijat osaavat ne keinot, joilla täysi todennäköisyys tavoitteeseen myös saavutetaan.



Nyt rikekivet ovat pieniä, liikkeellä eivät ole karisma eikä johtajuus
[ … paavillinen karisma ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/04/paavi-oli-yhtenisyyden-luoja-ja.html - ]

Meillä ei ole pelkoa enemmästä, ehkä vain yhden populistipuolueen hajoamisesta, jota sitäkin voidaan pitää ideologia-evoluutiona, jos Perussuomalaisissa mitä ideologiaa aidosti onkaan/ olikaan [?]

Vaarallisimpia tai haluttavimpia ovat sellaiset nousevat ryhmät, joilla on Johtaja ja hänellä karisma sekä voima vaikuttaa suoraan ihmisiin, saaden heidät uskomaan yhteisen tavoitteen hyödyllisyydesta niin itselle, ryhmälle kuin sille haaveelle, joka on saattanut elää koko siihen saakka eletyn elämän ajan!



Taisteluliikkeet ovat liki aina autoritäärisiä,

... yhden henkilön tahtokeskittymiä, joissa on osattu valita uskollisuus apuriksi johdettaessa määrätietoisesti joukkoa eteenpäin – sellaiseen tavoitteeseen, joka on kirkas kuin auringon nousu. Moni johtaja ei vain omassa yltäkylläisyydessaan huomaa 11], että joka ilta aurinko myös laskee.



Vastuullinen johtaja on vain ilmiö,

joka on lanseerattu asian ja tavoitteen eteen. Suuri johtaja on entistäkin suurempi, kun hän huomaa osata poistua ajallaan, ja tehdä itselleen seuraajan – joka hallitsee vähintään samat keinot ja tavat kuin oli liikkeen perustajalla. Suuren johtajan merkki on myös taitava monikulttuurisuuden hyödyntämisen osaaminen!

Maailma on täynnänsä johtajatyyppiesimerkkejä – Caius Julius Ceasarista, Napoleon Bonaparten ja Mahatma Gandhin [LINK] 12] kautta Adolf Hitleriin. Sekaan saimme vain yhden rauhan asiaan uskoneen – silti hänkin sai väkivaltaisen lopun.



Taistelu on aina sodanjulistus jollekin”
[Retoriikka on vahva ase johdatella yhteenottoon! ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Retoriikka - ]

Jos ei sotaa sotana, niin ainakin tapana koettaa rakentaa tie kannattamansa asian läpiviennille – oli se sitten taistelua rahankeruuna Lastensairaalalle, keinona kerätä rahaa lapsensa menettäneelle tai sieltä toisesta päästä taistelu yksikulttuurisen yhteiskunnan saavuttamiseksi – monikulttuurisuuden sijasta *.

  • *Tässä emme enempää puutu 'kulttuuriaiheisiin', vaan toteamme biosfäärillisen luonnon eläneen koko olemassaolonsa ajan reviiripuolustuksessa 13], jota muuten kaikki sodat ovat – siis ihmistenkin sodat!


Nyt ei siis ole pelkoa näillä heinäkuun lopun helteillä,

että kansakuntamme kuumenisi liiaksi. Meillä ei nousta barrikaadeille, kuin vain pakosta ja sekin ohjattuna. Viimeisin todellinen barrikaadi oli Talvisota, jossa kansakunta johtajansa myötä kävi taisteluun olemassaolostaan, vaikka C.G.E. Mannerheimin varoituksia ja neuvoja ei kuunneltu Talvisodan aattona! 14].



Nyt ei olla vielä olemassaolon taistelussa – 'viimeisellä rintamalla',

vaan olemme johdatellut juoneen, jonka takana on perustaa äärioikealiike, ponnistuskohdiltaan perussuomalaisista **, joista sikiää siihen otollista henkeä. IKL 15] oli aikanaan kiihkeiden 'lapualaisten johdattamana', mutta sekin kaatui viimeistään annettuun kieltoon Jatkosodan päättymisen jälkeen … samallahan hyödyllinen Suojeluskunta' kin 16] Lotta Svärd' järjestöineen 17] sai lopun – syntyäkseen uudelleen?

** Pysyykö Timo Soinin johtama Perussuomalaiset kasassa?
~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072820097005_uu.shtml -


Tekstinumeroviitteet
1] Olli Immosen manifestiarvio laajemmin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/olli-immonen-reviiriltaan-suomalaisella.html -
2] Jääkärimarssi ~ https://youtu.be/-m4tALfqyME -
3] Taistojen tiellä ~ https://youtu.be/wTLScFjXZXE -
4] Horst Wessel ~ https://youtu.be/t53R7L0W4wY -
4] Horst Wessel by english and chinese language [!] ~ https://youtu.be/Mb5MjWZ7kxk -
5] '13 vuotta 1000 vuotista Saksan kolmatta valtakuntaa' ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=873005 - [47821]
6] Yhteenkuuluvuuden henki ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/talouden-kehitys-nujertaa-perinteet.html -
7] Sotaa vaaditaan? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/46819-ihmiskunta-vaatii-aina-sotansa-olemmeko-valmiina -
8] ”Ei enää koskaan!” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/06/vakivalta-on-osa-ihmisyytta.html -
9] Uskontojen sota! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=919214 - [14449]
0] Jalkapallo yhdistää ja erottaa! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/06/kuningas-jalkapallo-alkaa.html -

11] Pääpomoa veivataan puolueen sisältä! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=932246 - [14067]
12] Mahatma Gandhi ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi -
12] Mahatma Gandhi (video) ~ https://youtu.be/Ga__N-LU76I -
13] Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38881-maahanmuuton-sijasta-kyseessa-on-reviiripuolustus -
14] Talvisodan aattona ei hallittu vuoropuhelua! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1174519 - [14428]
15] [IKL] Isänmaallinen Kansanliike ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Is%C3%A4nmaallinen_kansanliike - [IKR]
16] Suojeluskunta ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Suojeluskunta -
17] Lotta Svärd ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Lotta_Sv%C3%A4rd -



Ilkka Luoma
https://www.facebook.com/first.ilkka
http://ilkkaluoma.blogspot.fi


SENT
Cc: sampo.terho@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; alexander.stubb@vm.fi ; matti.putkonen@perussuomalaiset.fi ; riikka.slunga-poutsalo@perussuomalaiset.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; simon.elo@eduskunta.fi ; juho.eerola@eduskunta.fi ; pentti.oinonen@eduskunta.fi ; henna.virkkunen@europarl.europa.eu ; JAAKONSAARI Liisa ; jussi.halla-aho@europarl.europa.eu ; jussi.niinisto@defmin.fi ; paavo.vayrynen@europarl.europa.eu ; juha.sipila@vnk.fi ; timo.soini@formin.fi ; olli.immonen@eduskunta.fi ; olli.rehn@tem.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; erkki.tuomioja@eduskunta.fi ; antti.rinne@eduskunta.fi

Sent: Tuesday, July 28, 2015 1:28 PM
Subject: KANSALAISKIRJOITUS - "Taistelu -ni ... - mitä se sanana tarkoittaa?"
...

Taisteluni

AL .. IL .. Vf .. Pz .. BL .. BLOG 57784
---28072015---

doc.: taisteluni_1_28072015.doc – OpenOffice Writer
904 | 8719

maanantaina, heinäkuuta 27, 2015

Olli Immonen reviiriltään – suomalaisella sisulla


(Vai sanoisimmeko ihmiskummallinen monikulttuurisuus – hallitsemattomana tapojen virtana? Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen 1] tekaisi mätäkuun jutun ja repäisi lööpit uusiksi ja herätti uneliaimmatkin medianomit ja kesähorteiset kansanedustajat)



[ … kansalainen Erkki katselee Naamakirjasta uskomatonta maksusitoumusta vieraalle, joka tuli kuivista aurinkoisista maista. Kansalainen Liisa ihmetteli miksi kaukaa tulleelle ei kelvannut käytetyt lastenrattaat, kun itse osti kirpparilta 20 eurolla – uudet olivat hintalapultaan 295 euroa. Mikä onkaan oikeudenmukaista ja mikä inhimillistä, kun kansaneläkeläisiltäkin viedään asumislisiä – leikataan ja viistetään … ]

Valkoinen eurooppalainen sai kuuluisuutta mainetta tuoneista löytöretkistä 2], jotka synkistyivät vähän myöhemmin, kun huomattiin, että löydetyistä maista saatiin halpaa/ ilmaista raaka-ainetta ja näin oma valkoisen eurooppalaisen kulttuuri ja talous saatiin vauhtiin kolonnialismin 3] vuosina. Mekin Suomessa hyödyimme tervaporvareina – kun siirtomaaisäntä Englanti kyllästi purjelaivojaan merikelpoisiksi.



Meillä voi nyt EU-eurooppalaisina olla huono omatunto

Ei ehkä niinkään täällä periferia Suomessa, joka näyttää Kainuulta Brysselistä katsottuna. Silti työttömyyden ikeestä 4] maksamme ennätyssuuret EU-jäsenmaksut 5] ja otamme vastaan yhä enemmän pakolaisia, elintasohakijoita ja nokkelimpia Välimeren ylittäjiä, joilla oli rahaa kiskurihintaisiin kumiveneristeilyihin.



Valkoinen eurooppalainen ryösti yksinkertaisesti kolonnialismin huippuvuosina alusmaitaan

Sieltä saatiin raaka-aineita, ja sinne vietiin jalosteita, jos omalta kulutukseltamme jäi yli. Nyt omaatuntoa kolkuttaa ja otamme vastaan pakolaisia kiihtyvällä tahdilla – ja tämän ”taivaanlahjan” monet ottavat avosylin, riskilläkin vastaan. ”Suomessa on kuulemma hyvä työnantaja – Sosiaalitoimisto ja Kela, jotka maksavat erinomaisia palkkoja, kun kertoo oikean tarinan” – puhutaan … ja muinoinen pilapiirtäjä Kari Suomalainen piirsi.

...

Peruskansanedustaja Immonen nosti itsensä parrasvaloihin,

kun perussuomalaisten pääpomo Timo Soini on lomalla kuuntelemassa Status Quo' ta – käväisi virtauttamassa itseään myös 'vaihtovirrasta tasavirtaan' – AC/DC konsertti Hämeenlinnassa. Nyt on 'kansakunnan vaihtovirralle' heitetty haaste – Immonen katsoi mitan tulleen täyteen, erottamisen uhallakin. Samalla tulee pääpersu veivattua hereille 6].


Hallitukseen meno ja sen ohjelmiin sitoutuminen olivat Immoselle liikaa [?]
[ … kahden kerroksen väkeä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/05/kahden-kerroksen-vakea-maahanmuuttoa-ja.html - ]

oli myyty sielu ja päällystakki, kun se pyörähti ympäri. Olli saattoi ajatella, että ainakin hänen äänestäjät kaikkoavat, ellei hän tee nyt jotain. Ja tekihän Olli – kehtasikin vielä, kuten Soini vauhdikkaimmillaan oli oppositiosta huudellut, 'kypärän remmit piukeina' 7].

Olli päätti lainata Saksan liittokansleri Angela Merkelin iskulausetta, jossa 'monikulttuurisuus oli todettu epäonnistuneeksi'. EU-Eurooppa on joutumassa suvaitsevaisena suvaitsemattomuuden kynsiin 8] – kumminko päin – päättäkööt lukija tässä kohtaa itse.


Uskonnothan ovat aina omiaan kääntäneet, vääntäneet, manipuloineet jopa yllyttäneet

onhan kyseessä reviirillinen puolustus 9], joka muodostuu nyt muun muassa Ruotsin Malmössa käsikranaatti-iskuiksi 0]. Kuka, mitä ja ketä – luettakoon se mediasta, joka lööpittää herkästi todellisuuden yli – lukijoiden ja mainosmarkkojen toivossa.


...

Suomalaiset eivät ole ääri-ihmisiä!

Suomalaiset ovat itsellisiä oman polun tallaajia, jotka eivät hevin vierailta ohjeita ota. Omia kuunnellaan, jos arvovalta ja karisma riittävät. Talvisotakin vietiin kunnialla läpi, kun oli C.G.E. Mannerheim, jota muuten ei kuunneltu, kun oli vielä mahdollisuus välttää jopa koko sota! 11] Nyt on jälleen kysymys karismasta. Mannerheim kokosi joukot. Immonen ei – potku ei riitä, mutta avaus on tehty.



Ei riitä potku Soinillakaan [?]

Nyt ollaan Perussuomalaisten 'melonin kokoisissa nenäherneissä kiinni'. Meloni saattaa nyt ahdistaa ja herne hiertää kengässä. Soini ei saata esikuntansa kanssa tietää ketkä ovat mahdollisesti lipeämässä rintamasta.

Onko europarlamentaarikko ja panssarijuntaksikin 12] tituleerattu maisteria korkeampi tohtori Jussi Halla-aho löytämässä aateveljeä Immosesta, mitä ajattelee Juho Eerola, fiksu työmies itärajalta, entä Pohjois-Karjalan oma poika, iloista murretta vääntävä totuuden mies Pentti Oinonen ja aina normityötä arvostava sahuri Teuvo Hakkarainen?



Mitä tekevät nämä värikkäät persut,

 ... joiden ajatusmaailma saattaa aueta Immosen purkauksesta. Syntyykö uusi äärioikeistolainen kansankoti 13] yksikulttuurisuuden vaalijaksi ja suomalaisen sisun kannattelijaksi. Vaativatko herrat jokaiselle maailman kansalaiselle, että 'hänen se paras isänmaa on se maa ja valtio, jossa hän tulee parhaiten toimeen omalla äidinkielellään' 14].



Onko Timo Soinin aikausi päättymässä?
[ Osatotuuksien tolkun mies ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=956328 [14046]

Se on varmaa, että Soini on tehnyt suurtyön – varsinaisen urosmehiläisen väännön SMP' n konkurssista nykyiseen hallitukseen kakkospuolueeksi – tai kolmoseksi. Tälle on annettava vilpitön tunnustus – harva on kyennyt noin mittavaan sisäpoliittiseen saavutukseen!



Ulkoministerin salkku oli vain väärä valinta Soinille

Keskustan puheenjohtaja ja pääministeri Juha Sipilä 15] teki ensimäisen vakavan virheen hyllyttämällä europarlamentaarikko Paavo Väyrysen 16]. ETYJ40 oli floppi, kuten oli edellisten hallitusten Viron Ämarin taisteluharjoituksiin osallistuminen 17], Nato-Isäntämaa pöytäkirja 18] ja Irakiin meno 19], USA rinnalle – ISIS-järjestöä vastaan (tässä ei oteta sen enempää kantaa ISIS-järjestön silmittömään väkivaltaan).

Noista viimeisistä virheistä nykyinen valtiovarainministeri Alexander Stubb kantanee vastuun 20], kun edellinen pääministeri Jyrki Katainenkin pakeni EU-Brysseliin 21].



Kun ynnätään kaikki ne virheet, joita on tehty

 ... on tuloksena ulostulo, jonka Olli Immonenkin teki. Immonen halunnee enemmän itsenäisyyttä, enemmän suomalaisuutta, enemmän työtä suomalaisille, enemmän omaa kulttuuria ja enemmän suomalaisuuden arvostusta, osaamista ja kilpailukykyä, jotta pärjäämme maailmalla yhä kiihtyvässä työn uudelleen jaon taistelussa.



Tosi on kuitenkin se, että suomalaisella sisulla pärjätään

Emme ole rasisteja 22], haluamme vain turvata oman reviirimme. Olemme oikeutettuja turvaamaan omamme, siis reviirimme 23]. Otamme vastaan kaikki, jotka ovat tulossa töihin säännöillämme, maksavat veroja ja hyväksyvät maamme tavat, meidät ihmisinä ja antavat arvon kulttuurillemme, uskonnollemme ja joskus erikoisille luonteenpiirteillemme.



Olemme suomalaisia – tähän loppuun voidaan kertoa mitä edesmennyt Mannerheim ristinritari ja jalkaväen kenraali, suomalainen sinivalkoinen ääni, Adolf Ehnrooth 24] sanoi: ”Suomi on hyvä maa, ja sitä sitä puolustaa parhaiten suomalainen itse”.

Mikä on sinun maanpuolustustahtosi? 25] Piste.


...
Tekstin numeroviitteet
1] ”Taistelemme loppuun saakka!” ~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072520086496_uu.shtml -
1] Lisää vettä myllyyn tai bensaa liekkeihin! ~ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/immonen-lisaa-vetta-myllyyn-nyt-laksytyksen-kohteen-myos-puheenjohtaja-soini/5240106 -
2] Ranskalainen giljotiini ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/ranskalainen-giljotiini-leikkaako.html -
3] Lännenmiehen agressiivinen puolustus ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/kuinka-agressiivisesti-lannenmies.html -
4] Työtön altistuu lisäongelmille! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/05/tyoton-on-altis-kohtalokkaille.html -
5] EU-jäsenmaksu ennätykseen 2014 ~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1437873824209.html -
6] Timo Soinia veivataan! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=932246 - [13904]
7] ”Kehtaatte – ja kyllähän Te kehtaatte!” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/06/miten-te-kehtaatte-ja-kyllahan-te.html -
8] Suvaitsevuutta suvaitsemattomille? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=919214 - [14384]
9] Reviiripuolustus ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40634-puhumme-maahanmuutosta-vaikka-todellisuudessa-kysymys-on-reviirien-hallinnasta -
0] Käsikranaatti! ~ http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194991173361/artikkeli/koston+kierre+ravisuttaa+ruotsalaiskaupunkia+malmossa+taas+kasikranaatti-isku.html -

11] Talvisodan aaton synkkyydestä ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1174519 - [14389]
12] Meppi Jussi Halla-aho ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38881-maahanmuuton-sijasta-kyseessa-on-reviiripuolustus -
13] Äärioikeisto – kokoomusnuoret vai persuosasto? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=957810 - [12166]
14] Omalla äidinkielellä isänmaassaan! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=965635 - [15030]
15] Sipilällä oli väyryskortti! ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/juha-sipilan-vayryskortti-helpottaa.html -
16] Itsenäisyysmies Paavo Väyrynen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/07/itsenaisyysmies-paavo-vayrynen.html -
17] Viron Ämari taisteluharjoitukset ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1177743 - [8101]
18] Nato-Isäntämaa pöytäkirja [fi] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
19] Miksi menimme Irakiin? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1174702 - [6125]
20] Stubb & Antti Rinne – liian vähän, liian myöhään ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1084213 - [6732]

21] Katainen pakeni Brysseliin! ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1137511 - [14560]
22] Rasismi – lyhyt oppimäärä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129007-rasismi-lyhyt-oppimaara -
23] Reviirien hallinna omavaraisemmaksi ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/reviirien-hallinnalla-omavaraisuuden.html -
24] Kohtaaminen matkalla ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/04/kohtaaminen-matkalla-vaaliteltalle.html -
25] Mikä on Sinun maanpuolustustahtosi? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=960168 - [14272]


EXTRA I
On huomattavaa, että monet suuryrityksemme ovat aikanaan perustettu ulkomailta tulleiden toimesta ja nämä yhtiöt ovat työllistäneet kymmeniä-satoja tuhansia suomalaisia ja nostaneet monia paikkakuntia ”elävien kirjoihin” järjestäen toimeliaisuutta, työtä ja huomisen odotusta ja kodin ja turvan perheille. Tänään esimerkiksi Nokia Oyj' n toimitusjohtaja on intialainen. Toisaalta tänään nämä samat suuryritykset ovat kilpailutilanteessa vieneet paljon työpaikkoja maailmalle – edillisempien toverien maihin ja sinne missä markkinat ovat.

EXTRA II
Voimme olla varmoja myös siitä, että Olli Immosen ulostulo herättää monia aivan tavallisia arkikansalaisia, jotka syystä tai toisesta ovat kyllääntyneet sellaiseen huolehdintaan, jossa on koettu omien jääneen varjoon, eikä ole saatu sellaista apua kuin olisi odotettu. Nämä suomalaiset ottavat vastaan helposti 'immosmaisia' avauksia – toiveena saada parempi huomio itselle. Emme ole aina valmiit auttamaan muita ulkoisia, jos omat asiat ovat 'heikossa hapessa' ja muutoinkin auttaessamme, saatamme korostaa apua itse hätää kärsivien asemamaihin suoraan.

EXTRA III
Fiktiona kirjoitettu ajatelma mitä voisi seurata Suomessa, jos tilanteen kehitys seurailisi Ukrainan Kiovan Maidan aukion tapahtumia … kirjoitus ei pyri väittämään mitään, todistamaan mitään eikä syyttämään ketään – vaan tuomaan esille mahdollisuuden ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/03/fiktio-suomalainen-vallankumous-eu-usa.html -



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka
...

[26072015] - Kirjoittaja on vapaa kolumnisti. Artikkeleissa ei edusteta mitään yksittäistä ryhmittymää, edunvalvontajärjestöä tai puoluetta – eivätkä kirjoitukset sido mitään ryhmittymää tai taustajoukkoa. Mielipiteet ovat pelkästään kirjoittajan, ellei asiasta ole erikseen toisin mainittu. Viitteet ovat pääsääntöisesti kirjoittajan omia, paitsi niissä tilanteissa, missä on lähinnä käytetty vapaata tietosanakirjaa – Wikipediaa, mikä näkyy aina jokaisessa linkkiosoitteessa. Kirjoitukset eivät pyri loukkaamaan, eivätkä provosoimaan ketään tietoisesti. Artikkelit noudattavat kansalaiskirjoituksille yleisesti hyväksyttyä tapaa olla panettelematta tai tietoisesti väärää todistetta antamatta. Kirjoittaja on poliittisista puolueista riippumaton kirjoitusten osalta. Kirjoitusten lainaaminen on sallittua – lähde mainiten. Mikäli joku tai jotkut kokevat vääryyttä kirjoitusten osalta – pyydetään ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen – Ilkka Luoma


SENT
Cc: jari.lindstrom@om.fi ; paavo.vayrynen@europarl.europa.eu ; jussi.halla-aho@europarl.europa.eu ; riikka.slunga-poutsalo@perussuomalaiset.fi ; matti.putkonen@perussuomalaiset.fi ; carl.haglund@eduskunta.fi ; antti.pesonen@ipu.fi ; erkki.tuomioja@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; jyrki.katainen@ec.europa.eu ; alexander.stubb@vm.fi ; juha.sipila@vnk.fi ; timo.soini@formin.fi ; juho.eerola@eduskunta.fi ; teuvo.hakkarainen@eduskunta.fi ; pentti.oinonen@eduskunta.fi ; olli.immonen@eduskunta.fi ; maria.lohela@eduskunta.fi


Sent: Monday, July 27, 2015 9:23 AM
Subject: KANSALAISKIRJOITUS - Olli Immonen reviiriltään - suomalaisella sisulla
...

Olli Immonen reviiriltään – suomalaisella sisulla

AL .. IL .. PZ .. Vf .. BL .. BLOG 57648
---26072015---

doc.: reviirillinen_Olli_Immonen_26072015.doc – OpenOffice Writer
1336 | 13373