sunnuntaina, helmikuuta 14, 2016

[LINK] Venäjästä luodaan hyytävää uhkaa – urakalla

Tekstiin liittyvät numerokohtiot – lisäkirjoitukset ja medialinkit

Venäjästä luodaan hyytävää uhkaa – urakalla|1
Kommentti: Meillä on ongelma, jonka nimi on Vladimir Putin ~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kommentti-meilla-on-ongelma-jonka-nimi-on-vladimir-putin/5737034 -... Mistä näitä ”russofobistisia voimia” oikein sikiää? Toimittaja olettaa pienen osan maapallosta olevan kansainvälinen yhteisö, aika itsekeskeistä huudella täältä pohjanperukoilta tarkoitushakuisesti yksipuolisia mielipiteitä - kevein, miltei olemattomin todistein - unohtamalla, että kansainväliseen yhteisöön kuuluvat myös BRICS ja Etelä-Afrikan jälkeinen Afrikka ja näissä on jo pelkästään yli puolet maapallon väestöstä. Onkohan toimittajalta "mittakaavaoppitunnit" jääneet kouluissa käymättä? Tähän topiciin palaamme erillisellä kokonaisartikkelilla”

|2
Kansakuntamme ei halua Natoon edes siinä tilanteessa, jossa jonkin oudon syyn vuoksi Ruotsi liittyisi Natoon. Tätä penseyttä selitellään ”natottajien” toimesta tietämättömyytenä, pelkona ja jopa tyhmyytenä! Sanoisin tähän, että ”puhu sinä natottaja, me pidämme hevosta”, siksi vankkaa ja väkevää lännen sotilasliittoa kohtaan kielteiset ajatuksemme ovat. Kansalaiset tietävät myös jo Talvisodan aaton ajoilta, että ”ne ovat eri miehet jotka ruumiita tekevät ja he, jotka niitä pesevät”. Tänään vallalla ovat niin kutsutut ”uusio-erkkolaiset” voimat – perintönä härkäpäisyydestä ulkoministeri Eljas Erkon ajoilta.

|3
Ilta-Sanomat: Amerikkalaissenaattori John McCain arvosteli Venäjän toimintaa Syyriassa: ”Harjoituspaikka ja ase Natoa ja Eurooppaa vastaan” ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1455498534389.html -... Näyttää siltä, että herra McCainilla on hyvin valikoiva muisti. Entä miten ovat USA:n omat pommituskohteet? – [katso linkki]. Lähi-idän sotilasiskut aloitettiin juuri USA:n toimesta, hyökkäämällä Irakiin, ilman YK - mandaattia, samoin USA aloitti Libyan massapommitukset, kuten oli ensimmäisenä rynnäköimässä myös Syyriaan, jo vuosi ennen Venäjää ja tämäkin ilman kutsua tai YK - mandaattia. Nyt Irak, Libya ja Syyria ovat kaaoksessa, kuten vähän kauempana oleva Afganistan, jossa USA käy pisintä sotaansa yli 100:an vuoteen!

|4
Tasavaltamme presidentti Sauli Niinistö erehtyi nyt, sanat olivat valittu väärin, epädiplomaattisesti – tai sitten media onnistui tässäkin tulkitsemaan presidenttimme sanoja tahtomallaan tavalla … ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1455347252336.html - haitaksi meille, koko kansakunnalle – suora saa olla, jopa tiukka, mutta siihen pitää olla diplomatian hienostunut sävel – eikä popularisoitunutta paatosta – presidentinvaalien lähestyessä. Niinistö vaistoaa, että hän saa nyt oikeasti vastaansa europarlamentaarikko Paavo Väyrysen, siksi kampanjointi aloitettiin nyt näin aikaisin – varsinkin, kun nyt Paavo kutoo jo verkkoaan, johon moni taitamaton vielä putoaa.

|5
Hyvin itsekkäästi toimivat suursijoittajathan ovat erinomaisia ulkopolitiikan arvioitsijoita, varsinkin venäjäantiapatiaa puolihysteerisesti kokevat nationalistiunkarilaiset! ~ http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/172616-jaatava-arvio-vladimir-putinin-salaisista-aikeista-hyotyisi-merkittavasti

|6
MTV Lontoossa: Britannia kohti kansanäänestystä – "Ero EU:sta olisi vaara myös Suomelle" ~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mtv-lontoossa-britannia-kohti-kansanaanestysta-ero-eu-sta-olisi-vaara-myos-suomelle/5735838 -... Näyttää siltä, että meidän media haluaa koplata Venäjän ja EU' n mahdollisen hajoamisen yhteen, noillahan ei ole tältä topicin osalta mitään tekemistä keskenään. EU' n ongelmat ovat sisäisiä ristisiitoksia, eivätkä Venäjän ongelmat liity muuhun kuin siihen, että EU' n vienti Venäjälle on romahtanut. Näyttää, että media haluaa pelotella lukijoitaan ja luoda Venäjän uhkaa, jos EU hajoaa Englannin ja ehkä vielä Suomenkin osalta.

|7
Ilta-Sanomat: Asiantuntija: Venäjällä salainen ”iskulista” Suomen verkkoasiantuntijoista
~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455500301364.html -... Vielä vähemmän on henkilöitä, jotka operoivat suurimpia voimalaitoksia. Asiantuntija unohtaa, että se on NSA USA:sta, joka vakoilee kaikkea ja kaikkialla. Asiantuntija unohtaa myös Stuxnet madon, joka luhisti iranilaista ydinvoimalaitosta - madon takana arvellaan olevan Israel ja USA. Asioita voidaan pyöritellä vaikka kuinka ja mistä näkökulmasta. Kaikkein vähiten meillä on ulkopolitiikan taitajia - vain muutama!

|8
Seppinen ei taida ymmärtää, että kansakuntamme suuri enemmistö ei halua Natoon - eikä kertaakaan yli 10 vuoden mittauksenjakson aikana vastustus ole alittanut 50 prosenttia. Olisiko Seppisen natokiimassaan tervettä muistaa, ketkä valtioissa aina lopulta "ruumiit pesee"? Tämän vuoksi kansalaistemme suuri enemmistö vastustaa kiivaasti Natoa, ymmärtäen paasikivimäisesti "viisauden aluksi tosiasioiden ymmärtämisen".
Seppinen sen sijaan on irronnut kaikesta itsesuojeluvaistostaan - vaatiessaan pienvähemmistönä Natoa ja natotusta. Seppisen kaltaisen ovat vaarallisia kiihkoissaan kansakuntamme rauhanjaksolle, joka on kestänyt jo yli 70 vuotta, sen ollen toiseksi pisin jakso - ellei Suuriruhtinaskuntamme ajan englantilaishyökkäyksiä rannoillemme lueta sotimiseksi.

|9

|10
HS: Kiistelty Rissalan lentoharjoitus sai alkunsa USA:n aloitteesta, ollen samalla jatkoa vuoden 2015 Viron Ämarin rynnäkkötaisteluharjoitusta!
~ http://www.hs.fi/politiikka/a1455256886428 -... Nykyisen hallituksen ulkopolitiikan hoidolta on mopedi karkaamassa käsistä. Kansakunnan etu olisi vaihtaa heti ulkoministeri. Nyt pelataan kädellä, jossa ei ole jokeria - vain jätkä hai. Meillä on kaksi kokenutta ulkopolitiikan hoitajaa. Ulkosuhteita ei hoidella banaaneilla eikä lakritsilla!

|10
Eläkkeelle jäänyt kynästään terävä lausuja europarlamentaarikko Esko Seppänen ruoskii vaikenemista - ”Amerikkalaiskoneiden tulo on provokaatio” ~ http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/81376/d6d26aa6e7&t=Seppanen_ruoskii_vaikenemista__Amerikkalaiskoneiden_tulo_on_provokaatio - ... En ota kantaa Seppäsen aatemaailmaan, mutta tässä asiayhteydessä Esko on erittäin oikeassa. Joskus olen toki miettinyt, että ovatko vasemmistointellektuellit älykkäämpiä kuin hevosen lailla hirnahtelevat oikeistolaiset?
Mutta eikö evoluutio luonut kilpailun, jota oikeisto puolustaa voimallisesti, siis ovatko älykkövasemmistolaiset "luonnottomasti" liian humaaneja? Mutta kun meille pirullisuuden oheen kasvoi myös huomioiva inhimillisyys!

|11
Ilta-Sanomat: Lapissa kansainvälinen sotaharjoitus – Yhdysvallat tulossa taas mukaan
~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455416303931.html -... Näyttää pieneltä, mutta valittuna linjana kansakunnallemme vaarallista. Näin murennamme viimeisetkin rippeet sotilaallisesta liittoutumattomuudesta. Miksi kansalaistemme tahtoa ja mielipidettä ei kunnioiteta? Tämä on nyt sitä Nato-isäntämaa pöytäkirjan käytännön sisäänajoa.

|12
Ote aiemmasta mielipidekirjoituksesta: ” … Nyt kansalaisten keskuudesta ilmestyi hyvin nopeasti toisenlainen fiktio  (joka voi olla mahdollinen, ja on vain esimerkki – ei todennäköinen)

 käännettynä länteen. Esitettäköön se tässä jokaisen lukijan omaan harkintaan jäävä kertomus, mikä voisi myös olla mahdollista – tapahtumat alkavat kaukaa Suomen Lapista …

”Norjassa olevien natovarastojen aseistus päivitettiin nopeasti, lähetettiin amerikkalaiset Delta-erikoisyksiköt ja USA:n laivaston Atlantin yksiköt siirrettiin Jäämerellä ja amerikkalaisten Predator miehittämättömät lennokit reititettiin Venäjän Kuolan niemimaan sotilastukikohtiin – salamahyökkäystä varten.

Nato hyökkäsi Norja tukialueenaan Suomen Lapin läpi Kuolaan kahden syyn vuoksi – oli olemassa tieto, että venäläisten Bulava - ohjusaseistetut 
a] strategiset ydinsukellusveneet olivat latauksessa ja piti toimia nopeasti. Deltajoukot hyökkäsivät Pohjois-Suomen läpi Kuolaan tukenaan taisteluhelikopterit ja maataistelurynnäkkökoneet A-10 b] – oli tuhottava nuo ydinsukellusveneiden tukikohdat, Ala - Kurtti c] ja Muurmannin rata d], joka oli ymmärretty myöhemmän tärkeäksi syntyvän Koillisväylän ratajatkeeksi Pietariin ja Moskovaan.

Taistelu eteni ja Ala - Kurtissa Muurmannin radan suojeluun keskitetyt joukot eivät pärjänneet amerikkalaisten Delta-joukoille eivätkä massiivisille rynnäköinneille Norjan ja Rovaniemen (ja muutkin pohjoisen kenttämme) kentältä – olihan pikapikaa käytetty uunituoretta Nato-isäntämaa [MoU] sopimuspöytäkirjaa 
e] hyväksi ja Rovaniemen sotilaskeskityksemme olivat otettu Naton haltuun.

Kun Delta-joukot pääsivät rankkojen taistelujen jälkeen Kuolan ydinsukellusveneiden tukikohtiin – huomattiin, että ”tankkauksista/latauksista” nousseet savu- ja höyrypilvet johtuivatkin Kärcher -painepesureista, kun venäläiset eivät itse moisia pesureita osanneet valmistaa. Sukellusveneitä oli pesty Jäämeren rakkolevä nöyhtästä tulevaa Isänmaallisen sodan vuosijuhlaa varten.

Mutta samalla huomattiin, että strategiset ”viimeisen iskun” ydinsukellusveneet olivat poissa – paikalla oli vain taktisia dieselveneitä – amerikkalaisten vakoilusatelliittien kameroiden zoomit olivat jumittuneet suurennosasentoon – oli syntynyt väärä tilannearvio).

Kunnes USA:n rannikolla havaittiin vesipärskeet nousevista Bulavoista, joita oli kolmessa Akula -luokan veneessä g] kaikkiaan 3 x 20, kussakin viisi ydinlatausta, ollen yhteensä 300 … aikaa ei enää ollut niiden torjuntaan. Kuumaa linjaa ei enää tarvittu – lopputulos oli selvä, maailma tuhotaan nyt 30 minuutissa, kun sadat mannertenväliset ydinohjukset nousevat siiloistaan ja liikkuvista tuliasemistaan, … ” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/06/milta-taman-paivan-erkkolaisuus-nayttaa.html -
|13
Krimiläiset halusivat jo 1990 – luvulla Venäjän huostaan ~ http://yle.fi/uutiset/elava_arkisto_krim_halusi_osaksi_venajaa_jo_20_vuotta_sitten/7149546|17

|14

|15

|16
Tutkijan huoli: Venäjän talouskriisi vie maan militarismiin 
 ~ http://yle.fi/uutiset/tutkijan_huoli_venajan_talouskriisi_vie_maan_militarismiin/8670209 -... Millaista militarismia edustaa USA, jonka hyökkäysvoiman ylläpito kustantaa enemmän kuin viisi seuraavaa valtiota yhteensä.

|17
HS: HS:n reportaasi Krimiltä: Sähkökatkot vaivaavat, mutta moni on silti Venäjän puolella
~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1455338355930 - Yleisesti ottaen krimiläiset ovat tyytyväisiä. Krim halusi osaksi Venäjää jo heti 1990-luvulla, ei onnistunut. Nyt onnistui ja kiovalaisten attentaatti, jossa räjäytettiin Ukrainasta tulevat sähköyhteydet Krimille, ovat vain vahvistaneet krimiläisten yhteenkuuluvuutta. Uudet yhteydet rakentuvat pika - pikaa. Historiaa lukeneet ymmärtävät krimiläisten enemmistön kaipuun Venäjän yhteyteen.

|18
Melkoista uhoa - evp upseeri Ahola. Samoin toimittaja unohtaa tarkoitushakuisesti kaksi asiaa: 1) JASMM on hyökkäysase - ilmasta maahan rynnäköintijärjestelmä. Sen sijaa 2) AS-400/500 on maasta ilmaan ohjuspuolustusjärjestelmä torjumaan lentokoneiden hyökkäyksiä. Silti retoriikkaan kuuluu Suomessa kertoa Naton olevan puolustusliitto ja Venäjän aggressiivinen hyökkäysuhan järjestelijä. Millaisen hyökkäysuhan Suomelle tämä AS-400/500 muodostaa tämän JASMM järjestelmän rinnastuksesta? ~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455255656534.html -
                             1) JASMM ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/AGM-158_JASSM -
                             2) AS400 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/S-400_(missile)
                             2] AS500 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/S-500_(missile_system) -  

|18
Ilta - Sanomat/Uutistoimisto/Venäjä saa kokonaan uuden ohjusjärjestelmän, kantama peräti 600 kilometriä ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1455249803168.html -... Johan media kiihdyttää tarkoitushakuista lietsontaa. Herääkö fiksuimmat jo miettimään mitä Kuolassa on?

|19
Kuuban kriisin esille otto oli älykäs rinnastus, muistamme mitä siellä tapahtuu, USA pommituksista Sikojen lahden epäonnistuneeseen maihinnousuyritykseen saakka - unohtamatta Kuuban saartoa ~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016021321112227_ul.shtml -

|20|2023 |

Ei kommentteja: