sunnuntaina, joulukuuta 11, 2016

Näkyvyyttä enemmän kuin rohkeinkaan on toivonut – myös Suomelle!


Englannin X – factory UK markkinoi nyt ilmaiseksi Suomea, vaikka hetki ja koko tämä mainos- ja markkinaputki on yksinomaan Saara Aallon juhlaa, sekä tietysti hänen tuotantotiimin, joka rautaisesti nostaa Saaraa kohti tähtiä.

Otteita mediastamme - linkkeinä:

1

[IL]… Brititkö ratkaisevat tänään suomalaiskansallisen huuman? Saara on jo voittanut, sillä hänen vilpittömyys ja sitkeä sisu ovat valloittaneet suomalaisten sydämet. Näinkö vielä englantilaisetkin heltyvät tähtiesityksen edessä - nyt Suomi jännittää omansa puolesta. Toivottavasti saamme Saaran torille - kansalaisemme haluavat tulla kiittämään suurin joukoin omaa tähteään, joka on avannut tien mitä yrittäminen merkitsee. Aitoa suomalaista periksi antamatonta sisua on nyt tarjolla – tuutin täydeltä!


2

[IL]... Media huutaa jo kurkku suorana - omitaan suomi-ilmiötä ja samalla unohdetaan, että tässä on kyseessä yksilösuoritus erinomaisen tiimityöskentelyn kehdosta. Saara on ansainnut kaiken ja nyt on poispyyhityt kaikki ne tapahtumat, kun omassa kotimaassa ei merkittävää menestystä syntynyt. Tähteys haettiin ulkoa ja nyt Suomi on täynnä Saaraa. Vilpittömät onnittelut Saaralla, sitkeä sisu on saanut palkintonsa.


3

[IL]... Suomi on tänään täynnä Saara Aaltoa - räjähtääkö nyt sunnuntaina suomalaisen sisun myötä koko kansakunta? Olisiko kukaan osannut ennakoida tämmöistä loppuhuipennusta? Niin tai näin, on nyt meille näytillä läntisen maailman kuululta esiintymislavalta huippuesitys, jossa sitkeys ja valtava yrittäminen palkitaan! Kansakuntamme on jo saanut enemmän yleisellä tasolla näkyvyyttä ja positiivista kaikua kuin mistään aiemmasta kalliillakin maksetusta markkinointikampanjasta. Herää paljon kysymyksiä. Suomalaisuus on nyt in!


Tänään media huutaa torvet soiden

Saara tekee jotain sellaista, mikä on verrattavissa ilmiöihin – Lasse Viren (yleisurheilu), Matti Nykänen (mäkihyppy) ja Mika Häkkinen (autourheilu) – enempiin voisi luetella, mutta olkoot nämä kolme erilaisuudestaan merkkejä aiemmista suomalaisen sisun, yrittämisen, epäonnen ja lopulta sen kirkkaimman saavutuksia, jotka kertovat jotain – mitä merkitsee olla voittaja.

Saaralla on nyt se hetki elämässä, joka muuttaa kaiken ja millä luonteen lujuudella. On helppo arvata, että moni jännittää tänään – onhan tässä kyse suomalaisuudesta, vaikka kaikki kunnia kuuluu vain ja ainoastaan Saaralle ja kaikille heille, jotka ovat Saaraa kannustaneet vaikeidenkin aikojen yli – tähän hetkeen.

Torilla tavataan!Kansalainen Ilkka Luoma [IL]


PS
Jokainen voi hakea Youtube – kanavasta Saaran esityskappaleet, joita on käynyt kuuntelemassa miljoonat ja miljoonat. Suomalaiset yllättivät ja saapuivat viime viikonloppuna Helsingin Senaatintorille tuhansin kannustamaan Saaraa.| W9 | W8 | W7 |

US | AL | BL |

DOC Saara Aalto_11122016 – Microsoft Word Starter
PVM 11122016
|382|

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Saara Aalto & Adam Lambert sing Bohemian Rhapsody - The X Factor UK 2016 FINAL LIVE

~ https://youtu.be/6R8b-SUZlrk - from Youtube.

...
Itseasiassa on väärin, ellei tähän linkata myös tuo alkuperäinen Queenin esitys samasta kappaleesta:

~ https://youtu.be/fJ9rUzIMcZQ - "vaatimattomasti" yli 310 miljoonaa avausta!