sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2017

Nuorissa on tulevaisuus – Perusnuoret jyrähtivät


(Sanotaan yleisesti, että nuorissa on tulevaisuus, ja ehkä juuri tässä kohden!)

Entinen perusnuorten puheenjohtaja Simon Elo teki itsestään sätkynyken, marionetin ja soinismin käsikassaran, jonka Timo Soini uhrannee heti ensimmäisessä kaarteessa, kun tilanne tyyntyy ja enimmät hauet ovat karanneet kaislikoista ---


Edelleen entinen perusnuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen |1 suivaantui nykyisen puheenjohtajan lailla |2 – soinismi ampui itseään jalkaan ja kunniakas Soinin, jopa historiallinen työ rojahti likasankoon, siksi härskiä oli kosto siitä, kun pääperuspomon perintöprinssiä ei valittu suorademokratian |3 ja PS-sääntöjen sävyttämässä Jyväskylän puoluekokouksessa.

|2 ... Nuorista totuuden siemen ja joka tapauksessa huomisen tulevaisuus. Tämä on raskas isku soinilaisille. Loikanneet voivat nimetä suoraan itsensä ...? ~ https://yle.fi/uutiset/3-9671929 -


Uusi PS-puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli ja on suorasanainen,

selkokielinen ja arkikansalaisten ymmärtämä – ei niinkään retoristi banaaneineen, lakritseineen, rehottavine finneineen kuin melonin kokoisine nenäherneineen. Halla-aho on puheenjohtaja, joka epäilemättä nostaa puolueensa kannatuksen jytkyn jälkeisestä jäännöspuolikkaasta, jopa samalla tasolle kuin se oli perusjytkyn jälkeen.


On liki varmaa, että halla-aholaiset mobilisoituvat,

ja aikaansaavat seuraaviin vaaleihin kansalaisliikunnan vaaliuurnille, siksi törkeää oli arvopeli arvottomuudessaan. Jussi on reviiripuolustaja, joka kerää nyt hengenheimolaiset yhteen – ja heitä on paljon. Reviiripuolustus on evoluution rakentama suojakeino ylläpitää harmoniaa hallitussa kilpailussa, suoden kullekin lajille sallitun elinkelpoisuuden.


Perusnuoret julistivat oman linjansa!

Nyt perusnuoripuheenjohtaja Samuli Voutila kertoi yhtenäisen kannan joukoistaan – liputamme puoluetta – Perussuomalaiset puoluetta, jota johtaa rehdin ja kovan vaalikilpailun jälkeen europarlamentaarikko Jussi Halla-aho. Perusnuoripuheenjohtaja vaati jopa Kuopion valtuustoryhmän puheenjohtajaa eroamaan – vehmersalmelainen pappi Kimmo Kivelä oli pettänyt puolueensa ja ehkä äänestäjänsäkin?


Entä nyt?

Timo Soini menetti liki kaiken sen arvostuksen arvottomalla vehkeilyllään, mitä Soini uutterasti rakensi viimeisten 20 vuoden aikana. Soinin työ oli historiallinen, ja nyt hän menetti kaiken yhdessä yössä.

Herääkin kysymys, että tarvittiinko vielä Audin nahkatakapenkkiä pönkittämään kesken olleita työsuhdeneuvotteluja EU-Bryselissä tai natopäämajassa tai muussa palkkiovirassa, joita jaellaan uskollisille, kuten esimerkiksi Naton pääsihteerivirat.

Viite tekstistä


...
EKSTRA
Ne edustaja Toimi Kankaanniemen mainitsemat miljoona vähäosaisinta eivät varmaankaan räjähtäneet naurunremakkaan! - vai mitä arvoisa toimittaja Tommi Parkkonen, kun räjäytit tuon mauttoman letkautuksen. ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706152200211426_pi.shtml -

PS
Kuinka poliittinen koti poltetaan arvomaailman alta – kaappaamalla, vehkeilemällä tai muutoin moraalittomasti? Kuka kertoo tapahtuiko näin PS-puoluekokouksessa Jyväskylässä 2017, tai jo sitä ennen …


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US | T | VU | BL | BL | FB | FB | BLOG 146580

DOC kunniakas_perusnuori_16062017.doc – OpenOffice Writer
PVM 16062017







|393_3719|

Ei kommentteja: