tiistaina, maaliskuuta 06, 2018

Kansakuntamme ei taivu Naton edessä – vain 17% Naton kannalla



Venäjän pohjoisen puolustusdoktriinin karttaharjoitus - hyökkäysnuolen suunta?



Viimeiset reilu 10 vuotta suomalaiset ovat sanoneet jykevän ei – Natolle [- kuva1., ja aina yli 50 prosentin väkevällä voimalla. Kansa tietää miksi me emme halua Natoon – opimme jotain Talvisodan aaton ”erkkolaisuudesta[2, jolloin taitamaton ulkopolitiikkamme härkäpäisyytenä johti Neuvostoliiton hyökkäykseen – taistelimme ja kansa yhdistyi – kuten nytkin – aina natokyselyjen yhteydessä …

Naton osalta kansakuntamme on harvinaisen yksimielinen – sinne emme liity, olemmehan täällä sen toisen ydinasesuurvallan rajalla, ja emme tarvitse siihen viereen sitä toista ydinasesuurvaltaa - Yhdysvaltoja, joka rakentaa vastakkainasettelua [3 – Syyriassa ja Korean niemimaalla [4. Olemme suomalaisina idän ja lännen vedenjakajalla – jo geneettisestikin [5.

Viimeisin Nato -uutinen oli se, ettei kansa halua edes silloin Natoon, vaikka kansansuosikki presidentti Sauli Niinistö niin ehdottaisikin. Toisaalta kansa tiesi äänestäessään Niinistöä, ettei hän petä äänestäjiään.

Niinistö on sanonut, ettei kansaa ohiteta meille elämän ja kuoleman kysymyksessä - Natosta – ilman ettei kansalta kysytä ratkaisevaa mielipidettä. Kansa sanoo: ”Ne on eri miehet, jotka ruumiita tekee ja ne, jotka niitä pesee” -väkevä lause, jonka presidenttimme kirkkaasti ymmärtää.


Graafi ei selityksiä kaipaa!


*

Iltalehti kirjoitti näin:

” … Helmikuun lopussa tehdyn tutkimuksen kysymys kuului: Suomi tekee syvenevää sotilaallista yhteistyötä lännen eli käytännössä Yhdysvaltain ja Naton kanssa luodakseen yhdessä sotilaallisen pelotteen Venäjän mahdollista uhkaa vastaan. Onko tämä politiikka mielestänne oikeansuuntaista?

Kysymys tiivistää Suomen tämänhetkisen puolustuspolitiikan ytimeensä. Sotilaallista pelotetta korostava turvallisuus- ja puolustuspoliittinen toimintamalli hyväksyttiin eduskunnassa viime keväänä ja toissa vuoden lopussa kahdessa äänestyksessä … ”

-voiko kysymyksen johdanto olla enää johdattelevampi – kerrotko mielipiteesi?

Kommentoin taas näin:
Kun natottaja-media ei saa keinolla eikä millään kansakuntaamme Naton taakse, keksi se uuden lähestymistavan: Jos presidentti ehdottaa Natoa, niin mitä sitten ajattelisimme [38/38].

Median yleissävy monin osin on vastakkainasettelu ja Venäjän uhan luonti. Juuri tämä Venäjän uhan luonti lietsoo vastakkainasettelun kautta sekaannusta kansalaisiimme. Uhka ja sen todellinen määritys ei ole helppoa ja siihen liittyy raaka tarkoitushakuisuus ja yksipuolisuus.

Vastakkainasettelua luodaan voimalla isossa kuvassa myös kahden ydinasesuurvallan - USA' n ja Venäjän välille. Suuren kuvan vastakkainasettelussa erityisesti kansakuntamme ymmärtää asemamme täällä idän ja lännen vedenjakajalla; emme halua Naton sotaliittoon, jonka sotilasjohtaja US aina on.

US on ainoa valtio maailmassa, joka on käyttänyt ydinasetta - vieläpä lähinnä siviilejä kohtaan. Tänään puhutaan, että Yhdysvallat olisi alentamassa ydinaseiden käyttökynnystä [6, kehittämällä voimallisesti taktisia ydinaseita ja jopa ydinaseettomia maita vastaan
[6 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/75038/usa-alentaa-ydinaseiden-kayttokynnysta?changed=1519941486 – [57 lukijakommenttia – osa helmiä, osa roskaa - nimimerkein]

...
...Miksi Venäjästä tehdään jatkuvasti uhan rakentajaa [7,

kun se ei edes pidä paikkaansa – olen kysynyt arvovaltaisilta, tietäviltä, tietämättömiltä ja asiantuntijoilta – miten Venäjä on uhannut meitä?” - kukaan ei ole vastannut oikeastaan mitään järkevää. Tämä on ymmärrettävää, koska sellaista ei ole tapahtunut …

… – ei sitten jälkeen 1944, jolloin Puna-armeijan Kesähyökkäys laittoi meidät puun ja kuoren väliin ja Saksan kolmas valtakunta pelasti meidät ** – suurelta osin. Me tosin osasimme pettää tuon luottamukset ja pelastuksen – rikoimme presidentti Risto Rytin sopimuksen valtakunnan kansleri Adolf Hitlerin kanssa [-kuva [2. –Suomen marsalkka C.G.E. Mannerheim otti presidentin tehtävät ja huolehti meidät rauhaan – ja tämän jälkeen ei ole ollut mitään sotilaallista uhkaa idästä … jos on ollut, niin joku varmaan puuttuu tekstiin? ---


Entä nyt, vaikka media koettaa meitä väkisin vääntää Naton kannalle luoden Venäjän uhkaa!

Me rakennamme itsestämme YK-rauhanturvaamisen pienen suurvallan [8 – siinä olemme hyviä, ja kiperiä pelikenttiä on paljon – 1. Korean niemimaa, jossa Kiina ja Venäjä n tukevat meitä YK-tehtäviin, 2. Donpass ja Kiovan ukrainalaiset – tähänkin sovimme kuin Väyrynen Keskustan johtoon ja lopulta se vaikein ja vaarallisin, 3.: Israel [9 vs. Iran/Hizbollah ja Syyrian al-Assad.

...
Suomen niemellä – Aasiasta tulevan mantereen läntisellä nokalla asuu vikuroiva kansa, joka ei tarvitse Natoa, ei venäläisiä -eikä ruotsalaisten kytkyä – me osaamme tulla toimeen idän ja lännen kanssa, varsinkin venäläisten kanssa, jotka edelleen kunnioittavat kykyämme Talvisodassa.

Ei tehdä enää toistamiseen Talvisodan aaton virheitä, joita virheinä vastustivat sellaiset suuruudet kuin C.G.E. Mannerheim, J.K. Paasikivi ja Rudolf Walden – kaikki osaten venäjää ja herroja, joiden palveluksia kansakunnallemme sitten tarvittiin hyvin kipeästi – kaikkien kolmen.

EKSTRA
Iltalehti otsikoi näin: ”Kiina pullistelee 142 miljardin euron sotilasbudjetillaan” juttu löytyy tämän ~ www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803052200788410_ul.shtml -alta ja kommentoin siihen näin - ”USA' n hyökkäyskyvyn ylläpito maksaa noin neljä kertaa enemmän, vaikka väestö on Kiinaan nähden vain noin viidesosa. US sotii koko ajan. Kiina ei ole sotinut sitten Vietnamin sodan 1970-luvun. Kiina ei ole velkaa ulos, sen sijaan muun muassa USA on velkaa Kiinalle noin 1200 mrd USD! Kiinan velka on sisäistä, ja Kiinakin osaa painaa omaa rahaa, kuten USA' n FED ja EU' n EKP!”. [9.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU 24 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 163672

DOC emme_meme_natoon_05032018.doc – OpenOffice Writer
PVM 05032018

746_6167

Ei kommentteja: