maanantaina, elokuuta 05, 2019

Millaista olisi puolueeton ja tasapuolinen sananvapaus sekä vastuu kirjoittamastaan?




...

HS:

Suomen vaarallisin mies

.
Ilkka Luoma 

Lännenmiehen laatumedia ei löydä vahingossakaan mitään hyvää idästä, Venäjästä, Brexististä tai Kiinasta. Miten on puolueeton sananvapaus - onko niin, että median tehtävä onkin loistaa omaa läntistä hyvyyttä - jopa manipuloiden jatkuvalla syötöllä - esimerkiksi Venäjän pahoista teoista Ukrainaa kohtaan? 

[2015] Hybridillistä informaatiosotaa – mistä sumutetaan ja ketä? 

Ukrainan sisällissota - kääntyy medioiden innoittamina, provosoimina jopa manipuloimina sanojiansa ja näiden päämääriä vastaan – vieläpä Krim [ ~ http://areena.yle.fi/radio/2261556 – [!] ] alleviivasi lännenmiehen oikeutuksen puuttua jälleen muiden asioihin. 

[ …
Verkkouutiset (Kokoomuksen verkkoäänenkannattaja) ja Verkkomedia (kansalaiskoosteinen informaatiokanava – internetissä, ilman puolueiden lehdistötukea) ovat tukkanuottasilla ”ukrainalaistumisessaan” – toinen löytää kaikki viat idästä ja toinen lännestä … ] 

Helsingin Sanomat on valtakuntamme vaikuttajamedia, ollut ainakin – ruuti ja kynän terävyys on kuivunut ja tylsynyt ’lööpityksessään’. Tarkkakatseisuus on jäänyt erinomaisten kolumnistityyppisten kirjoittajien haltuun – mainitakseni vaikka Unto Hämäläisen, joka jaksaa kaivaa taustoja ja katsella kohdetta sen kaikilta näkökulmilta. Muutoin Hesari on tunnettu natottaja – eli siis jenkaaja, jonka päämääränä on viedä Suomea kohti Natoa. 

Hybridisota … 
[Kemppinen/BLOG ~ http://kemppinen.blogspot.fi/2014/09/hybridisota.html - sota, joka ”liukuu” päälle ] 

Olemme saaneet sanastoomme uuden sotimistavan tai –muodon, hybridisodan, johon sisältyy voimakas informaatiotaistelu vaikuttavuutena ja mielipidemuuttajana. Hybridi on myös kahden energian kulkuneuvo, kuten se on sotanakin – ’monirintamainen’. 

Sotaenergiaa ammennetaan kansansuosiosta ja vihollisen epävarmuuden lietsonnasta, ja tässä informaatio on sanana/puheena ja kuvina säilääkin terävämpi, osuessaan. 

Lännenmies mediassaan sanoo, että Venäjän presidentti Vladimir Putin valehtelee ja tässä piilee informaatiosodan lujin piirre. Molemmat osapuolet pieksevät toistaan. Olisi vain hyvä kuulla myös todisteet noista väitetyistä valheista! 

...
WEST TROLLING MANIPULATION

Ei kommentteja: