perjantaina, elokuuta 30, 2019

Unkarilaiset ovat reviiripuolustajia!





...

HS

Unkari haluaa kristillisen Euroopan, johon ei oteta maahan­muuttajia, sanoo ulko­ministeri – ”Teillä on varmaankin vallalla erilainen näkemys”

.
Ilkka Luoma 

Unkari on enemmistöhallintonsa myötä reviristinen valtio. Se on reviiripuolustusta sellaisten kesken, joilla on vahva keskinäinen suhde ja luontainen taipumus ylläpitää samankaltaisten yhteisöä omillaan - ollen ilman liiallisen voimakasta vieraiden vaikutusta - ohjaamassa valtatekijöiden tarpeita ja tavoitteita. 

[2012] Talouden ja yleisen ahdingon kasvaessa – herää vastustus kaikkea outoa ja vierasta kohtaan. Tutuilta haetaan turvaa ja hyväksyntää. Ulkomaalaisia vieroksutaan ja epäoikeudenmukaisuutta vihataan – kuten ei siedetä myöskään selitteitä, että olemme velkaa kehitysmaille, joista ”vieraamme” usein meille pakolaisina muuttavat. 

Moni laukoo tekstiä rasismista, usein ymmärtämättä täysin mitä se syvimmiltään tarkoittaa. "Keskiarvoihminen" ei ole rasisti. Hyväksymme erilaisuutta, mutta emme etuoikeuksia ansiotta. Rasismi on tyly sana ja sen merkitykseen kannattaa tutustua huolella, ennenkuin syyttää toistaan rasistiksi. 

Rasismin sijasta meillä on paljon reviiripuolustusta 

Reviiripuolustus on evoluution vuosimiljoonatuote, joka on taannut sen, että esimerkiksi me ihmiset olemme olemassa. Perusreviiri on maapallo – nk. yleisreviiri; on sanottu että biosfääri on vain yksi eliö, jossa ihminen muodostaa vain osasen, kuten haima ihmisessä. Niin tai näin – nyt on syytä perehtyä reviiripuolustuksen ominaisuuksiin ja tapoihin – onhan se ylläpitänyt suvunjatkantavoittoa kuhunkin meihin! 

Maapallo jakaantuu kansallisuuksiin, eri uskontoihin, tapoihin, kulttuureihin ja kieliryhmiin. Jokainen on oma reviirinsä, joka puolustaa omaa perinnettä, ollen siitä myös ylpeä – kuten me aitosuomalaisetkin. Meillä on siihen oikeus. 

Reviirit ovat vieläkin pienempiä alueita; on maakunnat, on kaupungit, on korttelit, maaseutukylät – on jopa oma asuinkerrostalo – pojat pelatessaan pihalla potkupaloa, pitävät jopa omaa rappukäytävää omana yhteenkuuluvuusalueena – se on poikien pelin hetkellä heidän oma reviiri. 

Lopulta meillä ihmisillä on jokaisella myös oma henkilökohtainen reviiri.

...

Ei kommentteja: