keskiviikkona, lokakuuta 09, 2019

Naisen halut ja evoluution tavoitteet





...

HS:

Naisen halun hiipumiseen on lukemattomia syitä, joiden selvittämisen voi aloittaa näistä kysymyksistä

...
Ilkka Luoma 

Seksuaalisuus on evoluution luoma ilmentymä ja tapahtumasarja, jolla on alkujaan hyvin selkeä tavoite ja toiminnallinen tapahtumasarja. Muussa eläinkunnassa sitä kutsutaan kiiman muodostamaksi tarpeeksi lisääntyä - lopulta se on ihmiselläkin.

Tosin ihminen ei odota vuosikiertoa - joka voi olla otollisena hetkenä lyhimmillään pandoilla, jolloin H-hetken tilaisuus kestää vain joitain kymmeniä minuutteja. Evoluutio loi erilaisia kiiman, seksuaalisuuden ja lopulta "itsensä monistamisen keinoja" - sukupolvesta toiseen. Siis kyseessä on lopulta evoluution oma kuolemattomuuden ylläpito.

Ihminen on biologinen geeniperintöinen ja oppimishaluinen - siis utelias "koneisto", joka ylläpitää tavallansa "jatkuvaa kiimaa" eli lisääntymisen mahdollisuutta, vähintäänkin kuukausikierron syklissä, jolloin naisen puhdistautuminen ottaa aikansa - ollakseen jälleen kohta valmis lisääntymään.

Tosin tunnetusti odotusaika sulkee rauhallisuuden mereen alkaneen sikiön, mutta jättää usein seksuaalisuuden kohdilleen. Yksilöllisyyttä meissä individualisteissa on kylläkin havaittavissa - niin miehissäkin.

Nainen on "käynnistettävä", jotta hän olisi suopea yhteiseen nautintoon. Se ei aina käy käden käänteessä - mies taas on herkemmin sytytettävissä ja naiset kyllä tietävät ne keinot, joilla miehen testosteronit saadaan virtauksiltaan notkeiksi. Nainen osaa laittautua, jos haluaa ja näin valmistella miehen haluamaansa tilaan - yhteistä hetkeä varten.

Eläinkunnassa naaras on valitsija. Usein naaraat katsovat mikä uroksista saa oikeuden. Ihmisten kesken tuo valikoiminen saattaa olla hienostuneempaa, ikäänkuin laadullisempaa monimutkaisuudessaan. Herätys on kuitenkin se salaisuus - täytyy osata näppäillä oikein, jotta nautinnon herkimmät virtaukset saa liikkeelle - niin henkevyytenä kuin fyysisenä tapahtumasarjana.

Miten se mies sitten lopulta ajattelee, kun sille evoluutio loi terveelle elinikäisen lisääntymisoikeuden ja naiselle vain rajoitetun. Kukka avaa nuppunsa, kun sitä ravitsee oikein.


...

Ei kommentteja: