lauantaina, lokakuuta 05, 2019

Pelastiko Microsoft ja Bill Gates US-presidentti Donald Trumpin?



Donald Trump


...

HS:

Microsoft: Iranilaiset hakkerit ovat puuttuneet Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin


...
Ilkka Luoma 

Riensikö Microsoft US-presidentti Donald Trumpin avuksi? Nythän saadaan sekaantumiskeitosta vatkattua aivan uuteen "loogiseen" suuntaan - US' n arkkiviholliseen Iraniin.

Trumphan suuntaa nyt juuri Iraniin trumppistista uusnormaaliaan "
Uhkaa, kiristä ja pakota" -politiikkana. Iran sopii Trumpille hyvin, sillä se vie jo vuosia jatkunutta väitettä ja täyttä todistetta vailla olevaa Venäjän ja Kremlin sekaantumisväitettä US-presidentinvaaleihin hiljaisemmalle volyymille.

Microsoftin apuun tulo saattaa toisaalta sytyttää sodan [!], jota Trump jo teatraalisesti esti - todistellen sillä rauhanpresidenttiyttään, mutta nyt, kun luottoyhtiö Microsoft löytää palvelimiltaan "iranilaisia jälkiä" - on sodan aloittamissyy allekirjoitettu jo valmiiksi "rauhanpresidentille"!

Seuraavaksi ei tarvita kuin se, että Microssoft "löytää" Ukrainasta ratkaisevat todisteet - edellisten US-presidentinvaalien sekaantumisbittijälkiä, jotka johtavat "Galitsian haamujen" pakeille, joiden suhde isovenäläisiin on aina ollut hyytävällä tasolla ja näin Microsoft tai muu sopiva tietoyhtiö kääntää "todisteet" Kremlistä Kiovan sivukujille - ja siten valmistuu Trumpin pelastusohjelma ...

Mutta! Trumpin käännös juuri nyt, kun harjoittaa tuota "Uhkaa, kiristä ja pakota -politiikkaa" Kiinaan suuntaan - oli tuo julkitulo Pekingiin ehkä kohtalokas, sillä kyllä sieltä voi tulla todisteet Hunter Baidenin pään menoksi ja siinä sivussa isänkin, mutta ... kiinalaisilla saattaa olla tietoa, joka on raskauttavaa myös itse Trumpille, kun hongkongilainen raha auttoi Trumpin dynastiaa tai sen osaa vaipumasta amerikkalaiseen Chapter Eleven' in suuntaan.
...

Maailma on joskus niin kovin ihmellinen ja katalia juonia keksitään siellä ja täällä - vaikka pontimena on julkisesti "kansallinen turvallisuus" - todellisuuden ollen kuitenkin itsekkäissä individuaalisissa syy-seuraussuhteissa.


...