lauantaina, marraskuuta 30, 2019

Perussuomalainen on isänmaallinen reviiripuolustaja


Selittelyn aika on jo mennyt - on tekojen aika. Mitä tekee Jussi Halla-aho (oikealla)


*

...
1 - Perussuomalaisten alkulähde oli SMP, Veikko Vennamo, hänen käymä kamppailu presidentti Urho Kekkosta vastaan ja "kyllä kansa tietää" -filosofia kohdistettuna heille, joita se lämpimästi miellytti syvissä kansan riveissä.

Veikko oli vanhan koulukunnan poliitikko, joka osasi vetoavasti puhua ja hän myös osoitti tekoja vailla vertaa - muun muassa osallistuminen siirto-karjalaisten asutusprojektiin, joka oli varsinainen leijonakoitos pienelle Suomelle.

Timo Soini lähti raunioilta, ja teki urosmehiläisen työn nostamalla "kyllä kansa tietää" -filosofian vallan lehtereille, josta syntyi myös Timo Soinin tuho ja romahdus. Suuri työ ei kuitenkaan valunut hukkaan, vaan nykyinen PS-puheenjohtaja Jussi Halla-aho voi kiittää vain ja ainoastaan Timoa oman menestyksensä lähtölaukauksesta.

Jussi on reviiripuolustaja eli reviristi, ja revirismi on taas kirkas, selvä ja kaiken kansan ymmärtämä "kyllä kansa tietää" -filosofia. Jussi on yhden liikkeen mies, joka kummeksuu ilmastopöhinää, ehkä ymmärtämättä tohtorisihmisenä (!) kollegojensa ja EU' n hätähuutoa - tilastoista, jotka "eivät valehtele".

Gallupit taas voivat joskus "valehdella", joissa "kyllä kansa tietää" saa kertoa rehellisesti myös palturia - antaen varoitukset omilleen, vaikkapa Keskustalle, demareille ja muille puolueille, että parantakaahan juoksuanne. Ehkä SDP on nyt noiden gallup-varoitusten syöksyaallossa?>

...

2 - PS on selväsanainen, Jussin myötä (kuten näkyy erinomaisesti tässä HS-jutussa) myös analyyttinen pohtija, joka taitaa populismin keinot vaikuttaa "kyllä kansa tietää" -osastolle.

Timo aikanaan viljeli lopulta liikaa "banaaneja, lakritseja, rehottavia finneja ja kaislikoista lähteviä haukeja" - niillä tosin noustiin hallitukseen ja Timon osalta ulkoministeriksi, mutta sitten "kyllä kansa tietää" iski.

Timo erkaantui vallanjanossaan aikanaan Toni Halmeen viittoittamalta linjalta, joka nosti persut lentoon - Helsingistä, rehellisenä reviiripuolustajana. Timolle kiitos siitä, ettei hän koskaan moittinut Tonia, joka tiesi mistä puhui, vaikka puhui vähän. Timo piti omiensa puolta - tuossa vaiheessa.

Persut edustavat kansan syviä rivejä, ja persukenttä vieroksui keinotekoista Sinistä, joka oli vain katkeruus, kun perintöprinssi ei päässyt pomoksi pomon paikalle. Siniset liimautuivat liian suurella innolla ministeri-audien takaovenkahvoihin - tästä persukansa ei tykännyt!

Sisäsiisteyskurssit käynyt persukenttä valitsi Tonin hengessä Jussin pomoksi, joka jätti banaanit ja siirtyi rehdisti reviiripuolustajaksi so. maahanmuuttokriittiseksi. Jussin ajatukset ovat yksinkertaisia, mutta vetoavia.

PS-puoluekokous palautti venkoilijat nahkurin orsille ja Sininen katosi politiikan hautausmaalle - kaikki karanneet/ loikanneet edustajat tipahtivat eduskunnasta - kyllä kansa tuon tiesi, äänestäessään puhdistuksen käyneet originellipersut lentoon!

Jussi johtaa nyt selväsanaista reviiripuolustajien joukkoa, jolle löytyy Suomesta noin neljänneksen kannatus*, jopa hiukan ylikin. Ilmiö on koko EU-Euroopan laajuinen. "Wilderssejä**, le pennejä" kuin unkarilaisia orbanisteja on riittämiin, jotka ovat hoksanneet, että evoluutio loi reviirit, jottei synny liikaa erimielisyyksiä liian erilailla ajattelevien kesken.>




Näinkö nykyhallitus sai alkunsa - punamulta ja Jussi tarkentaa näköään politiikan arkeen ... Kokoomuksen Petteri Orpo jäi orvoksi - myös opposisiossa. Kokoomus jäi miettimään, mikä meni pieleen!

24 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16145029/jussi-halla-aho-on-pohdiskeleva-reviiripuolustaja - 


...

3 - Perussuomalaiset ovat rehellisesti reviiripuolustajia

Jussi kompannee tätä evoluution luomaa reviiripuolustusta, joka tosin joskus äityy reviirien uusvalloituksiksi, ylpeydellä oman rodun/ ryhmän/ liittouman/ liittovaltion ylivertaisuudesta - joista esimerkkeinä historiasta lähinnä länsi-eurooppalainen kolonialismi ja nykyään amerikkaisten maailmanpoliisina käymät, lähes jatkuvat sodat siellä ja täällä - käyden kurittamassa "pahanvaltakuntia", jopa välittämättä YK' sta (Irak 2003).

Persut ovat ilmiö ajassa. PS-toiminta jakaa poliittista näkökulmaa herännäisten osalta laveammalle ymmärtämään myös ihmisen toimintojen kerrannais- ja moninaisvaikutteet meitä kaikki lopulta elättävään biosfäärilliseen evoluutio-ohjattuun hiili-vesitaseiseen elämään. Persu ei ole niin perso hiilidioksidille, joka on biosfäärilllistä aksvua voimistava ilmiö! Ei siis myrkky - vaan liiallisena "löylysaunailmiön" luoja.

Evoluutio "loi" reviirit jo miljardi vuotta sitten estämään hallitsemattoman elollisjärjestelmäkehityksen, joka nyt ilmentyy ihmiskunnan omana muuta biosfääriä riistävänä toimintana. De Gröna voisi olla tuo herännäinen 'komsilaisena' (Ville Komsi ja Koijärvi) tavoiteohjelmana. Me kaikki emme ole löylynlyömiä, vaan herännäisajattelevia.

Ihminen ei ole luomakunnan kruunu, vaan osanen sitä, jonka ympäristövaikute ei voi olla enempää kuin sen suhteellinen biomassa koko muuhun eliökuntaan nähden.

Perussuomalaiset ovat Isänmaallisia ihmisiä. Tänään tuli täyteen 80 vuotta siitä kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen - alkoi Talvisota. Uskoisin, että jokainen perussuomalainen olisi nytkin tuolla juoksuhaudoissa mukana - puolustamassa Isänmaataan. e

...

Ei kommentteja: