tiistaina, marraskuuta 12, 2019

Ukrainasta vängätään - virkarikosta vai US-presidentinvaaleihin sekaantumista?




...

HS:

Yhdysvaltain entinen YK-lähettiläs järkyttyi: Kanslia­päällikkö ja ulkoministeri yrittivät saada vehkeilemään Trumpia vastaan


...
Ilkka Luoma 

Virkistävää saada myös vaakakupin toiselta puolelta mielipiteitä, dataa ja ehkä faktaa. Trumppismi on noitajahdin ahdingossa USA' ssa, ja juuri sotahaukkojen taholta, joita johtanee potkut hänkin saanut John Bolton. Boltonistit ajavat sotateollisuuden mantraa maailmanpoliisiroolituksesta ja sen ylläpidosta - USA-johteisena. Konfliktit maailmalla ylläpitävät miljardibusinesta - US-aseteollisuudelle ja sen liitännäisille.

Nyt on meneillään idän ja lännen tiukka vastakkainasettelu, jossa Trump omalla "uhkaa, kiristä ja pakota" -politiikalla koettaa pitää US' ta pinnalla, vaikka velka ulos on tähtititeellinen ja ulkomaankauppa pahasti pakkasella. Silti USA' n on pysyttävä '
The Great America' -linjalla, sillä amerikkalaiset, well - haluavat pitää maailmallista kauppa- ja sotatahtipuikkoa käsissään - niin kaupalliskiristyksinä kuin sodalla uhkaamisina.
...

Kaikki saattaa kulminoitua vielä yllättäen Ukrainaan, josta jylyää se kovin lännenmiehen paatos - mediaanisena julistuksena: Venäjän käynnistämänä sotana ja Krimin miehityksenä.

Julistustodisteet Kiovasta puuttuvat. Kuka tai mikä olikaan Maidanin verimellakoiden takana - se tiedetään, että heti mellakoiden jälkilaineille Kiovaan purjehti CIA pääjohtaja John Brennan - ensin se oli tarkoitus pitää salassa, mutta paljastuttuaan vierailu julkistettiin. Tähän kohtaan ehkä tähtiohjaaja Oliver Stonen dokumentti Maidanilta olisi asiaa (?)

Sekin tiedetään, että niin Bolton kuin erikoissyyttäjä Robert Mueller ovat vierailleet Kiovassa. Trump on verhotusti esittänyt, että hän haluaa tutkimukset Kiovassa käyntiin entisen varapresidentti Joe Bidenin ja hänen poikansa Hunter Bidenin osalta - miksi? Miksi tuosta halusta viritellään virkarikossyytettä, kun näin aluksi olisi selvitettävä miksi tuota kiovalaistutkimusta niin halutaan - Trumpin taholta!

Nythän US-presidentinvaalien sekaantujaksi on esitelty liki jo tuomiten - ilman oikeudenkäyntiä - Venäjä, Moskova, Kreml ja lopulta Venäjän presidentti Vladimir Putin. Ehkä jäljet johtavatkin Kiovaan?

...

Ei kommentteja: