maanantaina, toukokuuta 11, 2020

Eurooppaa repii yhä vastakkainasetteleva informaatiosota!



*
.
HS " ... Idän ja lännen ajattelutavan erot ovat selvät, ja ne syntyivät keskitysleirien krematorioiden sammuttua. ... "

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006502083.html  - 


...
Eurooppaa repii nyt informaatiosodan vastakkainasettelu - itäinen Eurooppa lähinnä venäläisyytena ja läntinen osa - lähinnä EU' na mittelevät siitä, mihin suuntaan yhteiskuntien olisi kehityttävä tässä ympäristökriisin päällä olona.
Ohimennen sanottuna kokonaisvaltaista biosfäärillistä Elämää ajatellen Korona covideineen on vähäinen ilmiö - se on vain paisutettu yhden biologian - ihmisten osalta myrskyksi vesilasissa.

Eurooppa on Aasian jättimantereen etäinen niemimaa - jos katsomme intialaisten ja kiinalaisten näkökulmasta; heitähän on kahdestaan 2,8/7,8 osuus koko ihmiskunnasta. Biologiapainottuma on siis Aasiassa - ihmisen näkökulmasta. Evoluution näkökulmasta taas ihmiskunta on vähäinen biomassakeskittymä koko muusta biologisesta Elämästä, jossa "vitsit vähenevät" - biologian monimuotoisuuden kutistumisena!

Entä Eurooppa, jota pidämme kulttuurien kehtona?
Vielä yhä uudelleen esille tuleva Saksan kolmannen valtakunnan filosofia "herrakansana" johtaa aina vain uusiin tutkimuksiin, siksi monimutkaisia ovat sen selitekaaviot - yksinkertaisuudessaan.
Kansallissosialismi eli kuvitellusta historiasta - ja halusi hamuta itselleen elintilaa - erityisesti idästä; alkoi maailman historian suurin ja verisin sota - Kolmannen valtakunnan aloittama Operaatio Barbarossa' n II Maailmansodan Euroopan Itärintamana. Tuo rintama oli totaalista tuhoamissotaa, jossa Neuvostoliito paljolti teknologisesti USA' n avustamana otti raskaimman osan kukistettaessa Adolf Hitlerin "lebensraumia".
Neuvostoliitto todellisena voittajavaltiona on hävinnyt kartalta, mutta vastakkainasettelu on jäljellä. Länsi työntyy itään - EU' na ja Nato' na - lännen sotakoneena |**. Tätä vastaan Neuvostoliiton perillinen Venäjä käy nyt informaatiosotaa*; muistuttaen aina joskus olleensa tulppa Aasian jättilaumoille, niiden matkalla tuonne Euroopan niemimaalle.
.
|* - East trolling propaganda' na, johon länsi vastaa West trolling manipulation -ilmiiönä

Suomi sijaitsee aivan erityisessa asemassa - idän ja lännen vedenjakajalla. Meidän on viisasta pidättäytyä yhden ilmansuunnan painotteista. Me olemme itse niin lännestä kuin idästä.

...
EKSTRA

Ei kommentteja: