perjantaina, toukokuuta 08, 2020

Miksi USA sekaantuu muiden valtioiden sisäisiin asioihin?



...
HS: "

Yksityinen vallankaappaus

"

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006500313.html  - 
..

Oliko tässä kyseessä "pienimuotoinen" yksitysodan/ -kumouksen sytytys - vallankaappauksena, koska US-presidentti Donald Trump ei uskaltanut värvätä CIA' ta kaatamaan Venezuelan hallintoa, kuten Trumpin kolleega teki aikanaan Chilessa sen presidentti Salvador Allende' n hallinnon kaatamisena.

Vuonna 2014 Venäjä operoitui yksityissotana Ukrainan Donpassin alueelle, motiivina pelastaa 'sukulaisveljet ja entiset kansalaisensa', jos näin hakisimme tässä idän ja lännen välisestä informaatiosodasta vastinetta - "toiselta puolen".


On tietysti selvää, että US ja Trump kiistävät kytkeytymisensä tähän uuteen "Black Water' iin", joka oikeana Black Water' na yksityisesti operoi muun muassa Irakin sodassa -alkaen 2003 -.

Se sen sijaan ei ole tavatonta, että US on sekaantunut valtiona Monroe-opin alueelle [~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006102572.html -] - Väli- ja Etelä-Amerikkaan - mitä erilaisimpiin vallankaappauksiin - suoraan ja epäsuorasti. Mainittakoon esimerkeiksi Grenada, Panama, Nicaragua ja tuo edellä mainittu Chile.

Muistamme US' n hallinnon antaman kehotteen Venäjälle häipyä Venezuelasta - US' n "takapihalta", kuten käytiin raskas ärhentely Kuubassa 1960-luvun alussa, jossa oltiin lähellä jopa ydinsotaa - maailmallisesti (?)

Entä nyt, kun kiistaton (yksityisesti) US-lähtöinen vallankaappausyritys torpedoitui, kuten kävi aikanaan Kuubassa - Sikojenlahden maihinnousun epäonnistumisena. Tuo Kuuban kriisi kärjistyi tuosta CIA-masinoidusta maihinnousuyrityksestä.


US kiristää uustrumppismina Venezuelaa - ikäänkuin omistajan oikeudella

Se miksi Suomikin liittyi Venezualan nykyhallinnon epäämiseen - on tekona epänormaalisti suomalainen nykyajan "uusi normaali"! Meidän ei tulisi sekaantua muiden ulkopuolisten omiin sisäisiin asioihin.

Yllättäen tuo julkitullut vallankumouksen epäonnistuminen saattaa olla lopulta onnekas tapahtuma ja ratkaista koko ongelman sopuisasti. Nyt maailma näki kuinka USA' sta käsin voidaan sekaantumisiin ojentua myös "yksityisesti"!

..
EKSTRA

"HS-analyysi: Suur­vallat ovat ottaneet käyttöön opin 1800-luvulta, ja se on huono uutinen Suomelle ja muille pienille maille ..."


"Venezuelassa pidätetty USA:n erikoisjoukkojen ex-sotilas ilmaantui televisioon – tunnusti osuutensa vallankaappauksen yritykseen" -IS

..

US-ulkoministeri Mika Pompeo sanailee Venezualasta
US-upseeri Oliver North Nicaraguassa [IRAN-CONTRA]


...

Ei kommentteja: