keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2020

Rynnäkkö Hornet-risteilyohjuksin Suomesta itään - Venäjälle?





...

Ilmavoimat harjoitteli risteilyohjushyökkäystä itään! (?)

Tunnetusti koko Sanoma-konserni on vahvasti natomyönteinen ja ajaa omalla hienostuneella tavalla Suomea lännen sotakoneen - Naton jäseneksi, siitäkin huolimatta, että Suomen kansan suuri enemmistö torppaa jatkuvasti mielipidekyselyissä tuon Nato-liitynnän |1.

Me suomalaisina olemme idän ja lännen vedenjakajalla - ja tämä lopulta "ruumiit pesee" kansa tietää erinomaisen hyvin.


Joku vuosi sitten tältä osin natottaja-media innostui kuvaamaan Venäjän sotilaskoneiden harjoitelleen Ruotsia kohden ilmasta ydinasehyökkäystä |2. Tämä mallinnuslento saatiin kissankokoisin kirjaimin otsikoihin - Ydinasehyökkäysharjoitus Ruotsiin - venäläiset Tupolev ydinasekykyiset pommikoneet - Blackjackit - tekivät mallinnuslähestymisen, joka haluttiin vahvasti tulkita ydinasehyökkäysharjoitukseksi.


Nyt IS-toimittaja Arja Paananen, joka jo aiemmin on ottanut systemaattisen "Venäjän uhkaa"* metodin omaan viestintämanipulaatioonsa (tältä osin) - voisi muistaa, että suomalaiset Hornetit voidaan varustaa hyökkäyskykyisillä ohjuksilla, jopa risteilyohjuksilla |3, joiden kantomatka on satoja kilometrejä lähtöpaikastaan - Hornetista, ilmasta maahan - jopa vain Suomen ilmatilasta.
..


Kun nyt katsoo ajatuksella noita ilmavoimien julkistamia karttakuvia, ja jos ne projisoidaan lentoreiteiksi - vihjeenä Venäjän ilmavoimille [!], niin on selvää, että samalla tavalla idästä voidaan esittää tulkintaa ilmasta maahan hyökkäysharjoitukselle.

Varsinkin, kun lisätään tuohon ilmavoimiemme esittämän kartan viivaan noiden hyökkäysaseiden toimintamatkat suunniteltuun hyökkäyskohteeseen. Tämän vastaavan tulkinnan teki aikanaan tämä sama media, kun Tupolevit (TU-160 Blackjack) suunnistivat kohden Ruotsia - kansainvälisessä ilmatilassa.


Oleellista olisi ollut toimittaja Paanasen seloste Venäjän Kuolan niemimaan strategisista ydinsukellusveneiden päätukikohdista, joiden sisältö pitää sisällään totaalisen ydinsodan estojärjestelmät luotuina Borei - Bulava uhkina |4. Ydinsodan paras estokeino on luotu uhka, ettei kannata sitä miltään suunnalta aloittaa.
..


Kun nyt katsoo noita pohjoisimpia lentoreittejä esitetyssä karttaprojektiossa - on helppo havaita niiden jatkeiksi ilmasta maahan risteilyohjuksien osumakohdat Venäjän puolella, kun muistetaan niiden satoja kilometrejä pitkät toimintamatkat hyökkäyskohteisiin.


Miksi emme osaa katsoa tasapainoisesti Venäjän ilmaharjoitusprojektioita omiimme rinnastaen?

On aivan selvää, että ilmavoimamme tiesi julkistaessaan nuo karttaprojektiot, että ne herättävät pohdintaa Venäjän ilmapuolustusvoimissa. Molemmin puolin rajaa on ammattilaiset vetämässä johtopäätöksiä erilaisista ”taisteluprojektioviesteistä”.


Toki venäläiset tietävät, että kaikki armeijat harjoittelevat aina sellaisia kartta- ja lentoharjoituksia, joiden kohteina on oletetut viholliset - vastustajakandidaateiksi niihin emme voi sisällyttää Viroa, emmekä Ruotsia, vain yllättäen Naton ja sen myötä US' n suunnitelmat taistelukosketuksiin Suomen läpi Kuolan niemimaalle!


Nyt Suomella oli Suomen marsalkka C.G.E. Mannerheimin syntymäpäivänä 4. kesäkuuta 2020 erinomainen mahdollisuus projisoida suurharjoituksena taisteluiskua, joka verhottiin ”koronamaiseen ilmavoimaesittelyyn Suomen kansalle”. Kun tässä kohden katsot ilmavoimien karttaprojektioita, niin niistä huomataan kiistatta tuo ilmahyökkäysharjoitusmahdollisuus itään - Venäjälle.


Suomella kuten Venäjällä on täysi oikeus harjoittaa omia taistelutavoitteita omin menetelmin ja omin skenaarioin, niin tässäkin. Venäjällä oli täysi oikeus tehdä tulkinta ja antaa asiallinen varoitus, kuten tekivät läntiset mediat Ruotiin osoitetusta "ydinasehyökkäysprojektiosta.

Usein Suomesta median näkökulmasta nähdään, että Venäjän varoitukset sen omista vastinvarautumisista olisivat uutta uhkaa luovia Suomelle. Tässä kohdin asiatoimittajat voisivat suorittaa puolueettomuusharjoituksen omassa medianäkökulmassaan.


Lopuksi on pakko kysyä mikä oli IS-toimittaja Paanasen perimmäinen tavoite tässä hyökkäyshaluisessa Natoon -junnaamismanipulaatiossa – ikään kuin pelotella Suomen pelotonta kansaa, joka ymmärtää, että viholliset täytyy pitää kaukana ja ystävät lähellä.


Venäjä on 1300 kilometrillä aivan vieressä ja US, se toinen maailman ydinasesuurvalta kaukana tuolla valtameren takana – tuosta huolimatta eturivin poliitikot työntävät Suomea Natoon!

USA pitää juuri Kuolan niemimaata pelottavimpana sotilaskohteena - Borei-strategisten ydinsukellusveneiden myötä. Tässä jokainen voi miettiä motiivit Nato-isäntämaa pöytäkirjalle, joka ei edes kiellä Nato/US' ta tuomasta Suomeen ydinaseita - Ruotsi kielsi juuri tuon kohdan omassa pöytäkirjassaan!

..

Nato: Venäjä harjoitteli ydinasehyökkäystä Ruotsia vastaan” -IS


..
EKSTRA

”Olisiko Suomen Hornetien pitänyt osallistua Libyan ilmasotaan?” [9|53]


Ei kommentteja: