tiistaina, heinäkuuta 07, 2020

Sanna Marinin muotokuva luonteenpiirteineen - osa I





*

...

1 - Tässä vaiheessa PM (=pääministeri) Sanna Marin osaa olla ihmisten iholla!

Tässä HS-teksti on osuvaa, tyhjentävää ja 'sannamaisesti' kirkkaan selkeää. PM Sanna Marin ole sekaannuttanut välejään järjestyksen ihmisenä mediaan. Marinin käyttäytyminen herättää aitoa kiinnostusta median näkökulmasta ja tässä se näkyy hyvin. Sanna ei ole joutunut median hampaisiin, kuten esimerkiksi Paavo Väyrynen.

Suomi sai pitkästä aikaa sellaisen pääministerin, joka muistuttaa aivan tavallisia suomalaisia - tuossa piilee se syvin odotus. Lisäksi Sanna esiintyy siten, miten se aito tavallinen suomalainen haluaisi itsekin esiintyä. Sannasta on tullut nopeasti esikuva hyvin monille - ja jälleen aivan tavallisille ihmisille, jotka kaipaavat järjestystä - myös itselleen!

Marinin tausta on kuin video kymmenistä tuhansista arkitarinoista

Ehkä tuo kahden äidin perhe on poikkeus suomalaisessa äänimaailmassa. Kahden äidin koti ei ole ongelma Sannalle, sillä hän itse noudattaa sitä tavallisempaa ohjenuoraa - mies ja yhteinen lapsi.

Sannassa on jotain kekkosmaista, sillä lailla naisen inhimillisyytenä, kun ollaan julkiasussa. Kiroilu taas sisäpiireissä kuvastaa tahtoa, tosin emme tiedä millaisia kirosanoja Sanna käyttää - joillekin "hemmetti ja hittokin" ovat kirosanoja. Ehkä sieltä prkl' eetkin sinkoilevat - en tiedä.

Presidentti Urho Kekkosella oli tahtoa, sinnikkyyttä, mutta myös laskelmoivaa oveluutta. Oveluus taas ei kuulu Sannan henkiseen karderoobiin. Sanallinen puenta on pikemminkin suoruutta, jämäkkyyttä, mutta ennenkaikkea kirkkautta, jakaen avautuvaa ymmärrystä kuulijoille, joita Suomen kansasta on 90 prosenttia.

Sanna osaa kuunnella, tuo on nähty ja koettu tähän mennessä erinomaisesti hoidetussa Korona-projektissa. PM Marinin NNV-hallitus on osannut asiansa [~ https://yle.fi/uutiset/3-11433194 -] ja siihen luotetaan enemmän kuin edellisiin. Luottamus on syntynyt teoista, jotka ilmineerautuvat tuloksina (ainakin vielä - emme tiedä Koronan toista aaltoa) >
..
.

HS: "

Pääministerin muotokuva

Suomea hallitsee nuori nainen, josta tiedämme vain vähän."
.
https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000006557996.html  -

.
..

2 - PM Sanna Marinin oli helppo nuoruuden kokemuksista nähden valita Korona-käsittelyyn kirkaasti Elämää suojelevan tavan - ja tämä on miellyttänyt suomalaisia - laidasta laitaan, jopa oppositiota kannattavia.

Sanna halusi taustastaan nähden valita Korona-projektiin "Elämän ensin" -menettelyn, kun taas Ruotsissa oli ja on (?) vallalla "Talous edellä" -linjaus. Mutta! Näemme vasta vuoden - kahden päästä mikä olikaan se oikea linjaus!

Toinen tosiasia tulee vastaan taloudessa

Nyt ollaan velkannuttu reippaasti. Tosin Sanna saattaa ajatella, ettei kaikkia velkoja koskaan edes makseta takaisin, vaan niitä pyöritetään niin kauan kuin on luottamusta. Sanna herättää luottamusta.

Keskusta teki melkoisen irtioton ja korvasti NNV-hallituksen toisen perusvoiman - valtiovarainministeri Katri Kulmunin kokeneella ja värittömällä Matti Vanhasella, joka saattoi olla napakympin valinta.

On jo nyt nähtävissä, että Matti istuu hyvin kaventuneeseen NNV-hallitukseen (Nuorten Naisten Voima) - ollen isähahmo; omaksumansa vakauden, rauhallisuuden ja ilmeettömyyden vuoksi. Ehkä Matti tuottaa omalla tavallaan nuoriin sitä toisenlaista luottamusta ja jopa tukea?

Uusi VVM Vanhanen on toden edessä ja sen hän voi onnistuneesti tehdä [~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006561102.html -], sillä poliittista painetta ei hänellä yksilönä ole, mutta puolueen painostus kylläkin. Matin on osattava löytää kansallemme työtä. Tässä kohdin räväkätkin vedot voivat saada laajaa kannatusta.

Eräs veto on työmobilisaatio, ja siihen tulisi osata valita oikea kohde ja ulottuvuus läpi Suomen. Mikä sytyttäisi myös tahtoihmisen, jota Marin on syvimmältään?


Projektilla on nimi - "Kudottu virtauksien verkosto koko Suomeen"

Yksinkertaisesti kaivetaan kaikki fiksusti valitut putket, johdot ja muut soveltuvat maanpoveen - suojaan myrskyiltä. Näin sähköt, vesijohdot, viemärit ja muut, kerrankin yhdessä mietityt kaivuuoperaatiot yhdistetään ja suunnitellaan alusta loppuun koko asuttua Suomea ajatellen. e

..
TIEDE | SUOMI24

...

Ei kommentteja: