tiistaina, kesäkuuta 21, 2022

Kokoomuksen kannatus natottajana on vain väliaikaista!

 |2298|348751|c|

.


Onko medialla henkilöitynyt ajojahti päällä? Kokoomus on tehnyt ratkaisevia virheitä näinä kuukausina - natotuksellaan! - Kuva: ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008895732.html - , otsikoituna näin: 

"

Rydman: ”Olen tehnyt elämäni aikana lukuisia virheitä”*

"


***


..

Kokoomuksen kannatus kiihkeänä natouskovaisena on vain väliaikaista!

HS: 

"

Kokoomuksen kannatus nousi lähes ennätys­lukemiin |1

"


..

Kokoomuksen nykysuosio |1 on katoavaista, varsinkin kun kansakuntamme suomalaisen mediapoolin umpeen muurauttamat silmät aukeavat väkivahvasti paatostavan on mediamanipulaation jopa -propagandan edestä.

.
EKSTRAhttps://yle.fi/uutiset/3-7696313 - , otsikoituna näin: "Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä"
.

Monet eri puolueiden kannattajat antavat todellisuusmerkityksettömät gallup-äänensä vastustajalle, vakavana varoituksena omilleen - varsinkin perussuomalaiset ja keskustalaiset.

Eduskuntavaalit 2023 on se oikea nato-gallup!

NATOn kannatus tullee laskemaan takaisin peruslukuihin [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - ], jotka perinteellisesti liikkuvat kokoomuksen puoluekannatusluvuissa (17-25%), kunhan suomalaiset heräävät median luomasta sotapsykoosista ja perusteettomasta Venäjän uhan luonnista!

Media eikä kokoomuskaan ole kyennyt kertomaan miten Venäjä on meitä Suomea ja suomalaisia oikeasti uhannut viimeisen vaikkapa 20 vuoden aikana, Löytyisikö joku kokoomuslainen nyt tänne kertomaan miten aikuisten oikeasti Venäjä on meitä Suomen kansaa uhannut ..

.. jolloin NATOn ainaissotilasjohtaja Yhdysvallat kävi yhtäjaksoisesti omia hyökkäyssotiaan useissa valtioissa ja kaukana omilta maarajoiltaan, lähinnä kehitysmaissa - Afganistanista Syyriaan - unohtamatta Jemeniä, Somaliaa ja Libyaa.

Unohtamatta Euroopan Serbiaa [ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000003871510.html - ], jossa USAF moukaroi parissa päivässä "ohipommituksillaan" yli 500 serbisiviiliä viimeiselle matkalleen.

.
Estääkö Turkki Suomen nato-jäsenyyden?
~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/447839db-1821-4226-bda7-03e263ecc0e2 -

..
69843



..

*  Herää kysymys miksi näin väkivoimakas ajojahti yhden edustajan osalta, onko pinnan alla joitain aivan muita syitä, joiden myötä Wille Rydman pitää saada pois "vaikuttajien yhteenkuuluvuudesta" - potkitaanko nyt jo maassa makaavaa - entä syyllisyys, miten se on todellisuudessa toteen näytetty -herää kysymys. 


Miten oli tavoitehakuinen paatos, kun oli päällä niin sanottu "schupak-ilmiö"? Miten oli case Romppainen? Entä se tilannekokonaisuus koko suomalaista yhteiskuntaa koskien, kun nykyinen Sitra-yliasiamies Jyrki Katainen oli pääministerivallassa ja siirtyi luovasti ja hienostuneesti EU-Brysseliin mitä ilmeisimmin Alexander Stubb' lle suunniteltuun asemaan - niin, miten vastaavatkaan tänään - aidosti käsi sydämellä, joka on todellisuudessa vasemmalla puolella - kokoomuspäättäjät? 


..



Natottavalle kokoomukselle Turkki on katkera kalkki!

180 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17435678/osmanien-valtakunta-oli-alueellinen-suurvalta - 841

.


Kun Petteri Orpo astui puheenjohtajaksi

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/06/kokoomus-sai-orvon-olon-yhtenaisyyden.html



..

EKSTRA - toivottavasti aikaansaamaan syvällistä pohdintaa kokoomusjoukkoihin

289 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17468305/maailmankuvien-surkeus-yksipuolisuudessaan - 646

.




|  TIEDE  |  94  SUOMI24  403  |  VU  |  Vapaa sana  | FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |



..

e (C)

Ei kommentteja: