tiistaina, elokuuta 02, 2016

Kreml otti aloitteen – teki turvallisuusaloitteen kutsulla


(Media julkisti Venäjältä tulleen apulaispuolustusministeri Anatolij Antonov ' lta aloitteen, jossa lähinnä Venäjän rajanaapureita kutsutaan Moskovaan --- )

[ … meillä Suomessa kansalainen Erkki on pohdiskellut median läpinäkyvää russofobistista julkaisualustaa, kun kyseessä on turvallisuus, uhkakuvat ja sotilaallinen liikehdintä. Erkki oli lukenut ”kaiken maailman uutiset” hyvin, sillä hän tiesi yhtä lailla Naton ja tämän jäsenvaltioiden aktiivisen liikehdinnän yhä lähempänä toisen ydinasesuurvallan rajoja …

ehkä lähimmillään Suomessa, kun Yhdysvaltain kansalliskaartin ilmavoimien F-15C taisteluhävittäjät saapuivat omakutsumana maahamme – Kuopion Rissalaan, josta lennettiin taisteluharjoituslentoja lähelle Venäjän rajaa … Erkki pohti asiaa * … ]


Konkreettinen turvallisuusaloite käynnistää tapahtumaketjun,

joka lupailee taitavasti toimien meille suomalaisille uutta edesmenneen presidentti Urho Kekkosen huippuhetkeä – Etyk-jatkokokouksena. Nyt tasavallan presidentti Sauli Niinistö on suuren mahdollisuuden edessä, avatessaan yhdessä Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa konkreettisen ehdotuksen tunnistaa kaikki lentokoneet, jotka lentävät Itämerellä – olivat ne sitten lännestä tai idästä.


Kreml otti aloitteen haltuun

... Melkoinen turvallisuuspoliittinen avaus 1] kuorrutettuna aivan konkreettisella asiakohdalla, meidänkin presidentti Sauli Niinistön esille tuomilla transpondereilla. Paino näyttäisi nyt julkitulleiden kutsumaiden pohjalta olevan Itämeri.

Tämän kutsun pohjalta on luotu Niinistölle jo seuraava aloite - ETYK II eli
MTYK (Maailman Turvallisuus- ja Yhteistyökokous).

Venäläisiltä ovela, mutta tilannetta selvästi rauhoittava aloite, melkoinen poliittisen shakin siirto Venäjän presidentti Vladimir Putinilta. Nyt jäämme odottamaan niin Natoon kuuluvien maiden kuin Suomen ja Ruotsin kannanottoa.


Media ilmaisee puolustusministeriömme heränneen kiinnostuneena unestaan

Kreml on käynnistänyt näin turvallisuusaloitteen. Suomelle on tarjolla erinomainen paikka - lopullisena päämääränä saada Helsinkiin Etyk-toisinto Etyk 2' na, jolle voimme ennakoida lyhennettä MTYK. Presidenttimme on jo toivottavasti tietoinen pitkän tähtäyksen suunnitelmasta 2] - samoin Kreml!
2]
Meillä Suomessa on selvä tehtävä!
[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/maailmanpoliisi-yhdysvallat.html - ]
Valtio- ja ulkopolitiikan koneistomme on synnytettävä vahva näkymä Yhdysvaltoihin ja uudelle presidentille, että me tiedämme idän – tervetuloa kysymään ja keskustelemaan meille, aina – me junailemme uusia avauksia.

Me olemme valmiit ETYK II projektiin, jotta
tilanne maailmalla saadaan rauhoittumaan . ETYK muuntuu MTYK -nimiseksi (Maailman turvallisuus- ja yhteistyökokous), koska kutsumme mukaan edesmenneen väkivahva isänmaallisuuspresidentti ja tohtori Urho Kekkosen hengessä maahamme myös Kiinan ja Intian valtiojohdon.

Tässä meille tehtävä ja päämäärä. Näin merkittävään voimainponnistukseen tarvitaan niin nykyinen presidentti
Sauli Niinistö kuin ulkopolitiikan mestarit – kansanedustaja ja tohtori Erkki Tuomioja ja europarlamentaarikko ja tohtori Paavo Väyrynen – kaikki kolme. Tuomioja hoitaa lännen, Väyrynen idän ja Niinistö koordinoi kokonaisuutta. Tässä on Suomen uusi turvallisuuspolitiikan suunta ja päämäärä. [IL_BLOGSPOT]


Nyt Kreml niveltää turvallisuusaloitteellaan kahteen skenaarioon

Ensimmäinen on Yhdysvaltain presidentinvaalit, joista odotetaan yllätysvoittoa ”pöydän putsaajille” ja perinteen kaatajille. Ehdokas Donald Trumpin [< link – trumppismi] voittaessa Valkoisen talon avaimet, on odotettavissa amerikkalaisen sotilashegemonian purkautuminen maailmalta.

Kiinakin on jo ilmaissut, että yhden valtion sanelupolitiikka on illassaan ja maailma on astumassa moniarvoisemmaksi ja moninapaisemmaksi yhteistyöverkostoksi 3], sillä edessä olevat ongelmat vaativat lujaa yhteistoimintaa, jota ei johdeta maailman kuluttavimmasta valtiosta, vaan yhteistoiminnassa myös idän suurien jättiläisten kanssa.
3]
joka voidaan aloittaa Euroopasta - Euroopan tulee erota nykymuotoisesta USA johteisesta Natosta
ja perustaa oma eurooppalainen puolustusliitto, johon otetaan mukaan Venäjä! Lopulta totuus eurooppalaisesta rauhasta takautuu Saksan *] ja Venäjän yhteistoiminnalla 12]. Eurooppa ei näin toimien enää tarvitse maailman sotineimman ja suurimman asekauppiaan 13] valtion - USA' nydinasesateenvarjoa.

Ottamalla Venäjän mukaan, turvaa EU ja muut eurooppalaiset toimijat maailman suurimman raaka-aine- ja energia-aitan - Venäjän maaperämineraalien ja muun muassa kaasun ja öljyn saatavuuden.

Nyt on suuri vaara, että tuo materiaali- ja energiavirta kääntyy Kiinaan. Tiedämme, että Saksa on tästä huolestunut, sillä kiinalainen mobilisaatio on jo leviämässä ympäri maapallon! 14]".-IL


Venäjä asetettiin nurkkaan, nyt nurkan laidat romahtavat
[Venäjän ja USA ovat tehneet toistaiseksi salaisen sopimuksen Syyrian tilanteen ratkaisuksi – tuossa neuvonpidossa on todennäköisesti ratkaistu myös Krimiin ja Donpassin itäiseen autonomiseen osavaltiostatukseen [?] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/venaja-seka-yhdysvallat-kohtaavat.html - ]

Yhdysvallat tarvitsee Venäjän – niin yksinkertaista se on!

USA sotii miltei jatkuvasti kaikkialla, ja pöydän putsaaja Donald Trump on uhannut tuoda omat sotilaat kotiin – oman The Great isänmaan rakennusprojektiin. USA ei enää rahoita Trumpin aikana Natoa kuten nyt, Euroopankin on tultava toimeen omillaan. Venäjä ei ole uhka Trumpille. Kiina voisi olla, mutta liikemiehenä Trump on ajat sitten oivaltanut, ettei aktiivinen kauppamies ehdi sotimaan.

Näinkö trumppismin periaatteisiin kuuluu rauha, sotaisista ja uhkaavista negaatiopuheista huolimatta? Trump on pöydän putsaaja, jotta täysin uusi kattaus saa sijansa – ja tähän Venäjä varautuu skenaario A' ssa. A' ssa Venäjä laskee painon kallistuvan länteen.


Skenaario B

Kreml luottaa aseisiinsa, hakee uusia liittolaisia, jopa Natosta. Kreml huomasi, ettei USA selviä ilman heitä Lähi-idästä, Libyasta ja Afganistanista. Jopa ehdokas Hillary Clinton haluaa katkaista sotaisan kierteen jota maailmanpoliisi USA on harjoittanut liki jatkuvasti aina II Maailmansodasta lukien.

Venäjä on uudistanut asevoimaansa talouttaa kiristämällä – ehkä jo liiaksikin. Toisaalta Kreml tietää, että Neuvostoliiton hajoaminen oli looginen seuraus – kokoon kursitusta Josif Stalinin liittovaltiorakennelmasta, josta eroamista pidettiin mahdottomana.

Nyt on jäljellä Venäjä, joka pysyy kasassa paljon paremmin ja sietää kansantalouden kolhuja. Kolhut on korjattavissa, sillä Venäjä on se toinen ydinasesuurvalta ja maailman suurin raaka-aine- ja energia-aitta. Tämän varantoja muu maailma tarvitsee – tämän Kreml tietää. Skenaario B' kin pitää Venäjän kasassa. B' ssä Venäjä laskee painon siirtyvän itään – Kiinaan (?)


Mutta nyt

Meillä suomalaisilla on se tuhannen rahayksikön paikka. Etyk II eli MTYK ja Pohjolan sotilaspoliittisesti liittoutumaton ”sveitsi”. Meitä tarvitaan, me tunnemme jälleen paremmin Kremlin aiboitukset ja on meille vain hyväksi, että meiltä kysytään ja tänne tullaan neuvottelemaan.

On aika kohdata aidosti, puolueettomalla ja välityskykyisellä maaperällä idän ja lännen arvomaailmojen yhteensovitusyritys ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/lantisten-ja-itaisten-arvojen-yhteenotto.html -

Presidentti Sauli Niinistö voi mainiosti jäädä tehtävistään eläkkeelle, kun hänen puheenjohtajanuija kopsahtaa pöytään - Helsinkiin (amerikkalaisten toivomus), Savonlinnaan (venäläisten toivomus) ja Rovaniemelle (kiinalaisten toivomus) hajautettujen kokousten MTYK-symbosiumin päätöspäivänä.

Mikäli et näe linkkejä tai ne eivät toimi, niin voit lukea koko kirjoituksen täältä ~ x - , jossa linkit ja linkkialleviivaukset toimivat.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

AL | US | PZ | BL | BL | VU | BLOG 85126

DOC Kreml_avasi_turvallisuusaloitteella_02082016.doc – OpenOffice.org Writer
PVM 02082016

938 | 8333

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Viron vastaus hipoo amerikkalaistyylisesti todettuna - täyttä tyhmyyttä ja melkoista uhonokkapokkaa ---

~ http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/200452-virosta-suora-vastaus-venajalle-vain-jos-vedatte-sotilaanne-pois-ukrainasta-ja -