lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Tunnustamme Saksan aseveljeyden?


  • Tuolla tehtiin päätös, jolla Stalin tapasi Hitlerin - Mannerheimin avustuksella! *]
    Tuolla tehtiin päätös, jolla Stalin tapasi Hitlerin - Mannerheimin avustuksella! *]
Vihdoin uudenvuodenlupaus - Suomi tunnustaa avoimesti Saksan kolmannen valtakunnan kanssa operoidun aseveljeyden vuoden 1941 kesästä aina 1944 kesän loppuun. 
Merkittävä lupaus on tunnustaa Saksa auttajaksemme ja takuumieheksi, jonka avulla aikoinaan kansamme pysyi leivässä, aseissa ja itsenäisenä. Saksan apu oli merkittävä lisä Itsenäisyystaistelussamme 1944. Olisi rehtiä tuoda asiat vihdoin esille ja tunnustaa tosiasiat.

Voimme myös luvata epäileville vähemmistöpoliitikoille, ettemme pelkää Venäjää, emmmekä Putinia - olemme reaalikansaa, joka ymmärtää Venäjän taloudellisen merkityksen maallemme. Tässä lupausta kerrakseen  ---
...

*]
Hyvin tyypillinen kuva Moskovasta. Tässä kaupungissa kävi Suomen rauhan ajan suurmies presidentti Urho Kekkonen kymmeniä kertoja junailemassa asioita maamme ja hänen itsensä hyväksi ja eduksi. 
Kuva otettu hotelli Rossijan aamiaishuoneesta, 13. kerroksesta. Kuvan utuisuus johtuu siitä, että se on otettu läpi likaisten ikkunalasien. Kuvattu 24. toukokuuta 2005, klo 9:07. DSC_5805.JPG. 1/250s, f10, 105mm.Photo by Ilu 2005
.

Ei kommentteja: