maanantaina, maaliskuuta 04, 2024

HS: "Jari Kurri paljasti todelliset kasvonsa"

 ICE-JARI|2810|468539|KURRI-HOCKEY


Kuva: ~ MARK MESSIER / JARI KURRI 2011-12 PARKHURST CHAMPIONS 11-12 NO 124 55063 | eBay - 


***



HS-ote: " .. ”Urheilijat kärsivät aika paljon ja venäläinen jääkiekko ilman muuta. Ikävä tilanne, mutta tähän on menty, ja näin varmaan pitää mennäkin”, Kurri pohti. .. | .. Samaan aikaan, kun Venäjä laittomasti ja oikeudettomasti jatkaa kolmatta vuotta suurhyökkäystä ja kymmenettä vuotta sotaa, joka on vaatinut kymmeniätuhansia ihmisuhreja ja jossa Venäjä on syyllistynyt ulkopuolisten tarkkailijoiden mukaan hirvittäviin sotarikoksiin, Jari Kurri surkuttelee venäläisten jääkiekkoilijoiden kohtaloa. .. "

HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/urheilu/art-2000010267578.html -
HS-otsikoituna: "Jari Kurri paljasti todelliset kasvonsa
Viimeistään nyt kaikille on selvää mikä Jari Kurri on miehiään, kirjoittaa urheilu­toimituksen uutispäällikkö Juha Hiitelä."


 __ 
-IJL-kommentti ylläolevaan hyvin yksipuoliseen ja manipuloivaan jopa propagandistiseen mediapaatokseen:

Jari Kurri on jääkiekkomies henkeen ja vereen ja on aivan luonnollista, että hän lähtee aina liikkeelle itse jääkiekosta; se on Jarin Elämä, ollut, on ja tulee olemaan.
Sen sijaan taitavina sanaseppoina tässä kohdin media ja sen viemäritoimittajat |1 eivät saattaneet ymmärtää lainkaan kokonaisuutta; heidän ollen täynnä sota- ja joukkopsykoosia suolattuna väkevällä russofobialla.

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/viemarimedia-huutaa-loopeistaan.html -
"Viemärimedia huutaa lööpeistään!"


Samaan hengen vetoon Kurri-jutun toimittaja Juha Hiitelä olisi voinut ymmärtää tilanteen ajalta, jolloin vastaavasti ja huomattavasti murhaavammin Yhdysvallat kävi omia laittomaa, julmia ja ilman mitään YK-mandaattia (pl. Libya 2011) hyökkäyssotiaan vuosina 2001-2021, ja aina kehitysmaihin, sekä kauas US' n omilta rajoilta -ilman mitään historiallista, geneettistä, kulttuurillista, kielellistä kuin muutoinkaan mitään kansallisesti yhdistävää tekijää ..

-lähinnä Afganistaniin, Irakiin, Somaliaan, Jemeniin, Libyaan ja Syyriaan.
Ja kysymyshän kuuluu miten tuolloin media käsitteli Yhdysvaltoja (sotkettiinko meidän mediaan jotain pahansuovuutta vaikkapa NHL' ään liittyen?) - vaikkapa jonkin jääkiekkoyhdisteen kautta US-hyökkäyssotimiseen -

-- oliko karvansa - kasvojensa paljastajia? Oliko? Ei ollut!

Entä muun maailman, erityisesti EU' n osalta? Oliko Yhdysvaltoihin kohdistuneita pakotteita, kiristyksiä, takavarikkoja, boikotteja tai tähän Jari Kurri -tapaukseen liittyviä vastaavia "karvoittuneiden kasvojen paljastumia"? Ei ollut.

__  __
Haloo media, miten nyt teillä kurnuttaa mediaviemäristä niin väkivoimakas russofobia, suomalaisten syyllistely tai muutoin hersyvä joukko- ja sotapsykoosi?
Eivätkö US- ja Nato-pommitukset Eurooppaan -

Serbiana, Kosovona kuin Bosnianakaan herätellyt pelkoanne, jääkiekkoväkeä riivaavaa (kuten nyt -olihan tuolloinkin kyse Euroopasta), vimmaanne kuin uhan väristyksiä värisyttäen teille arvon toimittajat ja itse Suomelle sekä sen valtiojohdolle.


__  __  __
EKSTRA!
Kertokaahan arvon (urheilu)toimittajat miten ja milloin Venäjä on sotilaallisesti uhkaillut Suomea; kertokaahan sillä lailla aikuisten oikeasti, eikö? Miten sitten nuo karvansa paljastajat - oliko heitä syytössyltyistänne havaittavissa?

 __
PS.
Hyvät urheilutoimittajat! - Jätetäänhän tässä ystävällisesti neuvoen seuraavan kerran niin urheiluväki kuin jääkiekkokin tuon paatoksellisen sotapsykoottisen turhuuspropagandan ulkopuolelle ja keskitytään noihin hienoihin saavutuksiin, joita meidänkin urheilijat tuovat aika-ajoin Suomeen.

Kiitos alkavasta ymmärrystäyteisestä huomaavaisuudestanne täysillä kilpailevien urheilijoiden kuin heidän nykyisten taustojenkin osalta - annetaan täysi työrauha tulossaavutuksiin ja niiden ohjaamiseen, että Teilläkin olisi jotain positiivista kirjoitettavaa!



Ymmärtänette tilanteen olla sotkeutumatta väärin menetelmin väärille reviireille kuin väärin menettelyinkin.



"JULKAISTU . PÄIVITETTY 
Ihanaa Leijonat ihanaa! Miltei tasan 20 vuotta sitten Suomi meni sekaisin. Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden Tukholman Globenissa, ja vielä Ruotsia vastaan käydyssä mitalitaistossa. Lämmin kevätilta houkutti kansan kaduille, torvet tööttäsivät ja riemu raikui. Ja kohta tuli mitalijoukkuekin Senaatintorille ihasteltavaksi."

**



"When President Xi Jinping pays a state visit to Finland, winter sports are expected to be a hot topic on the agenda. As a country known for its traditional winter sports, Finland has offered to cooperate with China, the host of the 2022 Winter Olympics, in sports development, including training of athletes and developing facilities. Let's take a closer look at this winter sports power and see what China can learn from the country."


***



_
144896


SUOMI24  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |



_

2


x



__

Ei kommentteja: