torstaina, kesäkuuta 16, 2011

Ahtisaari ja Stubb jenkaavat Suomea Natoon

blogID 12100979
http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/55606-loukkasiko-ahtisaari-suomen-kansaa-nato-puheissaan 


...
  • Ilmavoimien Hornettia esiteltiin savolaisille Kuopion torilla
    Ilmavoimien Hornettia esiteltiin savolaisille Kuopion torilla
  • Suomalainen luottaa omiin sotilaisiin ja liittoutumattomuuteen!
    Suomalainen luottaa omiin sotilaisiin ja liittoutumattomuuteen!
  • Saksalainen Leopard - luotettavuutta kuten Saksakin Suomen pelastajana
    Saksalainen Leopard - luotettavuutta kuten Saksakin Suomen pelastajana
Kokoomuksen ja demareiden avioliitto sinetöidään Natolla. Niin vanhanajan rauhaneminenssi Martti Ahtisaari kuin Kokoomuksen sotahaukka Alexander Stubb ryhdistäytyivät korskeaan "Me pommitamme - Me tuhoamme" -sanailuun Libyan joukkotuhon alkaessa YK:n turvaneuvoston päätöslauselmalla, jossa Kiina äänesti tyhjää - linjansa mukaisesti. Miksi vähemmistöpoliitikot aliarvioivat suuren kansan enemmistön vakaan mielipiteen pysyä sotilaallisesti liittoutumattomana?
...

(Presidentti Martti Ahtisaari piti brändikkäänä YLE:n Lauantaiaamussa 18.12. liittymistä Natoon - ainoaan rauhanturvaamisjärjestelmään, joka tappaa/tapatuttaa siviilejä, miltei päivittäin - Afganistan)

[ ... enemmistösuomalainen perusihminen kiehuu rauhan nobelistin verrannoista Valko-Venäjään - ihmetellen miksei verrantoa tehty Sveitsiin. Moni kansalainen menetti kunnioituksensa Ahtisaaren ylenkatseellisen ja vähättelevän asenteen vuoksi enemmistökansaa kohtaan - sokaisiko rauhanpalkinto näkemään, että Nato-johteiset rauhaanpakottamiset ovat eniten siviilejä tappava järjestelmä? ... ]

Afganistanissa USA johteinen Nato-rauhanturvaamisjärjestelmä joutuu taisteluihin, joissa lähinnä tapetaan siviilejä. Oli myös Ahtisaaren mukaan loukkaavaa Venäjää kohtaan, kun me enemmistökansalaiset muka luulemme, ettei Venäjä osaa muuttua. Kansa on Venäjän muutoksen ymmärtänyt jo aiemmin, koska juuri tuon syyn vuoksi meidän ei ole syytä liittyä Natoon.

Suomi saa parhaimman ja uskottavimman 'YK-rauhanturvaamissuurvallan' 1/ aseman olemalla nimenomaan Naton ulkopuolella. Nato -jäsenyys tuo välittömästi terroristi- ja itsemurhapommimiesten hyökkäysuhan maahamme. Pysyttelemällä ulkopuolella kuten Itävalta ja Sveitsi - ei ole mitään syytä verrantoihin Ukrainaan tai muuhunkaan maahan.

Vähättelyn lauantai - antaa Suomen kansan itsensä pohtia nämä brändiasiat
Ahtisaarella oli lauantaina 18. joulukuuta televisioinnissa varmaan huono päivä, koska oman kansanenemmistön aliarviointi ylitti alkeellisimmankin korrektiuden omiaan kohtaan. Kansalaiset ovat Suomessa vain kahdessa asiassa laajasti ja jatkuvasti samaa mieltä - A] Natoon liittymättömyys ja B] vahva presidentti.

Suuri kansa ymmärtää, että Jyrki Kataiselta pääsee välillä Nato -sammakoita
Suuri ja tavallinen enemmistökansa ymmärtää, että Katainen päästelee Nato-sammakoita, eihän Kataista kiinnosta kuin tuo noin 27 prosentin kansanosuus Nato-myötäilijöinä, koska nuo ovat tae pitämään Kokoomus suurimpana puolueena niin kauan kunnes vasemmisto kokonaisuutena päättää yhdistyä saman katon alle.

Vasemmisto on kriisissä - olisiko yhteinen Nato-Ei -kanta pelastus?
Vasemmisto on kriisissa - heillä on vain yksi yhteinen teema, ja se lienee natottomuus, lukuunottamatta Jaakonsaarta Brysselissä ja Ahtisaarta Helsingissä. Natosta saa jokainen olla omaa mieltä. Ollaan ilman poliittista herkkyyssilmää, kun noin voimakkaasti ylenkatsotaan tavallista suomalaista Nato asiassa, joka kuitenkin ymmärtää paremmin elämän ja ulkopolitiikan realiteetit 2/ kuin kansasta erkaantuneet poliitikot.
Aika-ajoin otetaan näitä Natoon liittymisrepäisyjä, samalla viime aikoina jo ymmärtäen, ettei lähiaikoina liittyminen tule kysymykseen, koska suuri kansa sanoo jatkuvasti ei, ja todellakin suureen ääneen ei.

Voisivatkohan herra Ahtisaari, meppi Jaakonsaari, puheenjohtaja Jyrki Katainen ja ministeri Jyri Häkämies kertoa mihin me sitä Natoa tarvitsemme, kun tuo Venäjäkin on muuttunut - "rauhallisemmaksi" - ketä vastaan me nyt sitten Naton kanssa sotisimme - itseämmekö?

...
VIITTEET TEKSTISTÄ

...
Nato kirjoituksia - kun osa poliittisesta johdosta tunkee Natoa käärmeenä pyssyyn - kansan tahdosta välittämättä:Ilkka Luoma
Espoo

...
Sent:
Sent: Sunday, December 19, 2010 9:35 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Suomen kansan aliarvioinnin huippu - verranto Valko-Venäjään Nato asiasta
...

Oliko loukkaus suomalaisia kohtaan verrata meitä Valko-Venäjään?

Ei kommentteja: