keskiviikkona, joulukuuta 30, 2015

Hämmästyttävä tieto K-141 Kurskin uppoamisesta!

Tieto ja tutkimustulos, jota on odotettu - Typhoon luokan ydinsukellusvene K-141 Kurskin kohtalosta [!?]


Me muistamme hyvin Kurskin traakisen uppoamisonnettomuuden - sen todellinen salaisuus on nyt paljastettu. Jäämerellä oli käynnissä USA:n ja Venäjän välinen sotapelileikki - joka oli aiemmin yleistä ja molempia osapuolia hyödyttävää.

Kursk ajoi sukelluksissa ja sitä varjostivat amerikkalaiset sukellusveneet SSN-691 USS Memphis ja pienempi SSN-769 USS Toledo. Toledo oli Kurskin tietymättömissä Memphisin takana. Toledo ajoi sukelluksissa yhtäkkiä aivan Kurskiin kiinni ja raapi Kurskiin pitkät "viillot", kuten jäävuori teki muinoiseen HMS Titaniciin. Kursk ei uponnut tämän törmäyksen vuoksi (Kursk ei kyennyt väistämään, koska Toledo "syöksyi" yhtäkkisesti Memphisin "varjosta").


Kursk reagoi törmäykseen ja "levitti" magnetosfäärisen suojan (amerikkalaisilla ei ole vastaavaa, vieläkään) - suoja saadaan aikaiseksi monimutkaisella räjäytysmenetelmällä, ja Memphis tulkitsi sen hyökkäykseksi ja ampui lyhyeltä matkalta torpedon, joka osui Kurskiin.

Kaikki kolme venettä vahingoittuivat (myöhemmin venäläiset onnistuivat satalliiteistaan kuvaamaan nämä kaksi amerikkalaista venettä korjaustelakalla Skotlannissa) - Kursk upposi - ja tästä alkoi tapahtuman mielenkiintoisin vaihe. Putin matkusti heti etäälle Moskovasta, yhteydet avattiin USA:n presidenttiin hyvässä yhteisymmärryksessä "vahingosta" -

USA korvasi nopeasti suurella summalla Kurskin ja sovittiin haudata asia lopullisesti - kuten venäläiset tekivätkin - merenpohja raivattiin kaikesta todisteaineistosta ja Kurskin nostettu osa "manipuloitiin" sopivasti. Arvoituksellinen keula haluttiin jättää pohjaan, josta se tosin on salaisesti nostettu myöhemmin - yhteisoperaatiossa amerikkalaisten kanssa.

Tämä kertomus löytyy Kreml/ FSB arkistoista ja asian on myös todentanut kanadalainen tutkimusryhmä, paikan päällä suoritetuila sukelluksilla. Rahasiirto, 5,3 mrd $ on myös jäljitetty. Asia on virallisesti haudattu ja Kurskissa hukkuneiden omaiset ovat saaneet merkittävät korvaukset, vaitiololla korvausten määrästä.

Miksi juuri tämä sotapeli käytiin, johtui siitä, että Kursk omasi sellaista tekniikkaa, joka on osin tänä päivänäkin tuntematonta amerikkalaisille - mm. äänetönkäynti ja edellä mainittu magnetosfäärisuoja. Kursk oli maailman suurin ydinsukellusvene, nk. "tuomiopäivän alus", sen valtavan ydinaseistuksen vuoksi - kärkiä kaikkiaan 64!  Kursk oli miltei suurimpien ruotsinlaivojen kokoinen.

Lopuksi:

FSB lähteet kertovat, että onnettomuuden kanssa samaan aikaan Kurskin sisaralus oli USA:n rannikolla, pohjassa makaamassa - äänettömänä, täysi ydinasevarustus puoliaktiivina. Tätä ei ole koskaan todettu, eikä amerikkalaiset tästä tienneet - Kursk ja sen pari sisaralusta olivat "äänettömiä" ja kykenivät "makamaan" pohjassa jopa 600 metrin syvyydessä kuukausikaupalla.

Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. Taitava googlaaja saa tämän jo esille - vihjesana "Canada" ... :)

Ei kommentteja: