lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Tunnustamme Saksan aseveljeyden?


  • Tuolla tehtiin päätös, jolla Stalin tapasi Hitlerin - Mannerheimin avustuksella! *]
    Tuolla tehtiin päätös, jolla Stalin tapasi Hitlerin - Mannerheimin avustuksella! *]
Vihdoin uudenvuodenlupaus - Suomi tunnustaa avoimesti Saksan kolmannen valtakunnan kanssa operoidun aseveljeyden vuoden 1941 kesästä aina 1944 kesän loppuun. 
Merkittävä lupaus on tunnustaa Saksa auttajaksemme ja takuumieheksi, jonka avulla aikoinaan kansamme pysyi leivässä, aseissa ja itsenäisenä. Saksan apu oli merkittävä lisä Itsenäisyystaistelussamme 1944. Olisi rehtiä tuoda asiat vihdoin esille ja tunnustaa tosiasiat.

Voimme myös luvata epäileville vähemmistöpoliitikoille, ettemme pelkää Venäjää, emmmekä Putinia - olemme reaalikansaa, joka ymmärtää Venäjän taloudellisen merkityksen maallemme. Tässä lupausta kerrakseen  ---
...

*]
Hyvin tyypillinen kuva Moskovasta. Tässä kaupungissa kävi Suomen rauhan ajan suurmies presidentti Urho Kekkonen kymmeniä kertoja junailemassa asioita maamme ja hänen itsensä hyväksi ja eduksi. 
Kuva otettu hotelli Rossijan aamiaishuoneesta, 13. kerroksesta. Kuvan utuisuus johtuu siitä, että se on otettu läpi likaisten ikkunalasien. Kuvattu 24. toukokuuta 2005, klo 9:07. DSC_5805.JPG. 1/250s, f10, 105mm.Photo by Ilu 2005




.

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

EKP painaa tyhjästä rahaa


Lähiradiossa talousviisaat keskustelivat torstaina 29. joulukuuta 2011 EKP:n myöntämästä massiivisesta pankkirahoituksesta - digitoimalla euromääräisiä bittejä pankkiverkkoon jaettavaksi paremmalla korolla eri taloushädän alaisille valtioille ---


"Yksinkertaisena ja neuvottomana kysymään vilpittömästi mistä tämä raha tulee? Vastaus talousviisailta oli:  
..."Ei mistään, nuo numerot ovat digitaalisia binäärijonoja tietojärjestelmissä, joita jatkolainaamalla kehitetään tyhjästä mukavat korkotuotot pankeille ja samalla kun rahaa on yllinkyllin, putoaa Kreikankin lainojen korko alle seitsemän prosentin". 
Kun EKP antaa pankeille tämän "tyhjän rahan" yhden prosentin korolla, niin heikkolahjaisempikin poliitikko osaa nähdä, että mukava business pankeille ja lopulta ostovoimaa kuluttajille (äänestäjille), kun vielä Suomi ja muut "hyvin asiansa hoitaneet" euromaat takaavat nämä lainat!

Näin kulutuksen hillitön pyörä pyörii, kunnes ympäristö sanoo lopulta täysstopin ... kestokyky oli saavutettu ja evoluutio romahduksen kautta korjaa ihmistoiminteiset bittivirheet biosfäärikiertoon... (karsiminen uuden biokasvuksi).


Ilkka Luoma
http://www.facebook.com/first.ilkka


[9170/505465]
...

LINK
http://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/10/ ... aisen.html

"Suomen Pankki huolehti kultakannasta, markoista ja rahan teknisestä riittävyydestä, kuin myös koroista - se oli ennen se. Nyt meillä on eurot ja Euroopan Keskuspankki määrää mistä tuulee, säätelee korkoja ja rahan määrää. Voisiko kotoinen Suomen Pankki olla kansalaisten luottamuspankki pitäen yllä puolueetonta kansantaloutta tukevaa informaatiota toppuutellen mm. yli-innostunutta velanottoamme?..."
.