keskiviikkona, lokakuuta 14, 2015

Björn Wahlroos hallintarekisteriin


(SSS - hallitus joutuu perussuomalaisten puheenjohtajan, ulkoministeri Timo Soinin vuoksi, tämän joutuessa tiukkaan omiensa vääntöön 1. - kamppailemaan pörssiyhtiöiden osakeomistusten hallintarekisterin 2. avoimuuden ja piilottelun välimaastossa – samaan aikaan Nallekarhu on päässyt asemaan, jota kaikki poliitikot kadehtivat)

[ … kansalainen Erkki pohtii julkistaako vai salaako – muistaen vanhan sanonnan ”kel’ Onni on – sen kätkeköön”. Kansalainen Liisa tietää, että joskus on pakko salata, jo perheonnen vuoksi – aina ei voi saada omaa perinnöllistä lasta 3], vaikka siitä maksaisi kuinka paljon … ]


Mikä yhdistää Sammon takojaa

 … monien pörssiyhtiöiden hallituksien puheenjohtajaa Björn Wahlroosia ja hallintarekistereitä? Asia on yksinkertainen – molemmat jakavat kovalla vauhdilla yhteiskuntaa kahtia; omistavaan osinkoja nauttivaan luokkaan 4] ja tekijöihin lattioilla – ”hiekan kantajiin”, joiden palkkasumma pienenee, koska kilpailukykyä olisi saatava lisää 5].

Wahlroos sanoi tai vihjaisi kiertoliikkeellä 6], että lapsienteko-oikeus voitaisiin säätää verolle, siis vain varakkaat voisivat ostaa lapsentekoluvan tai oikeastaan synnytysluvan. Itse tekohan on suurta kansalaishuvia ja sitä ei voi ottaa pois, sillä se on saavutettu perinnöllinen etu.  Kansalaishuviin ovat demokraattisesti oikeutettuja myös niin rikkaat kuin köyhät.


Suomea repii nyt voimakas kahtiajako,

niin työnteon oikeutena, terveyden hoitona, ostovoimakykynä kuin veronmaksajina. Maahamme on muodostumassa etuoikeutettujen joukko, josta ilmentymänä piiloutumiseen mahdollistava hallintarekisteri – kuin tuloerojen kasvu, yhä useampien tipahtaessa köyhyysloukkuun ja leipäjonoihin, kun toisaalla pienen vähemmistön jatkuvasti rikastuessa entisestään.


Wahlroos ajanee nykyajan kastilaitosta,
[ ”… nehän pitää saada duuniin …” ~ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444129755067.html  - ]

 … nyt pakolaisille ja ”pakolaisille” tulee järjestää duunia siis töitä, jopa ohi ’laiskojen’ saavutetuista eduistaan luopumattomien suomalaisten, jotka tuovat pankkisaleihin kengissään hiekkaa. Toimeliaisuus on hyve 7], jonka Sammon takojakin ymmärtää, sillä toimeton ihminen, lähinnä mies, on vaara yhteiskuntarauhalle 8], voihan hän hurahtaa jonkun kansankiihottajan matkaan.
Kastittomien hurahtaessa rikkaiden korkeatkaan muurit ja kartanon suoja-alueet eivät riitä – käy kuin Ranskan vallankumouksessa, jota eräät poliittiset piirit harjoittelivat suomalaiskutistettuna Vanhan valtauksena 9].


Millaisen palkat ja palkkion Wahlroos on ansainnut,
[ … Ansiotonta ansaintaa, vai kateellisten surinaa?http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=993619 - 8893 - ]

 … entä työttömäksi ja nyt virolaisten ’päänahka – metsästäjien’ ahdistelemiksi 10] joutuvat entiset nokialaiset, entä roskakuski – tai kätilö, joka maksettuja lapsia sitten joskus maailmaan päästää. Nyt Nallen luottomies konsernijohtaja Kari Stadigh 11] – edelleen Sammon takojia, sanoi jo joitain aikoja sitten, että kokonaispalkkakustannuksemme ovat liian korkeat. Paljon pitää ostovoimaa laskea – annatko Sinä tai Nalle omistaan ja kuinka paljon? 12]


Ja kaikki oli verolle pantava – vain kulutusvero!

Wahlroos halunnee, jos on tulkittu oikein hänen opin kappaleita, että vesikin pitää laittaa verolle, onhan se itsessään ilmainen varanto ja raaka-aine yhteiskunnallemme. Likainen vesi on vaara ja sen aikaansaamaan ripuliin kuolee joitain miljoonia ihmisiä kehitysmaissa 13] siis kaukana meistä.
Siis vesi verolle, entä saadut maataloustuetpitäisikö niitäkin verottaa, erityisesti suurimmilta laskuttajilta, joita on muun muassa Björn Wahlroosin oma Joensuun kartano 14], jossa tuoksuu Suomen historia ja vapaus Ruotsista!
14] Joensuun kartano ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Joensuun_kartano - Yle Radio, aiheesta oli myös erinomainen radiokuunnelma ja haastattelu, jossa Wahlroos osoitti tarkkaa tietämystä mitä kaikkea kartanoon liittyy – aina Gustaf Mauritz Armfeltistä lähtien. Kun tarkastelee Armfeltin, siis Wahlroosin kartanon aiempaa herraa – niin ruotsalaisten kuin venäläisten vasallina – herää monia mielenkiintoisia kysymyksiä motiiveista miksi Wahlroos osti Joensuun kartanon.


Miksi poliitikot ovat kateellisia Nallelle?

Syy on yksinkertainen, Björn ”Nalle” Wahlroos on hankkiutunut omalla nokkeluudellaan, valtiomme avustuksella ja taidolla kuin kiistattomalla osaamisella asemaan, jossa hän voi oikeastaan laukoa mitä tahansa. Laukaukset otetaan todesta, olivat ne sitten lapsenteko-oikeutta, veden verotusta – pakolaisten 15] halvemmalla työllistämistä 16] tai ’kastilaitosmaista yhteiskuntajakoa’ (mihin nuo Wahlroosin teesit vääjäämättä johtaisivat).


On myös todettava, että Wahlroos on usein oikeassa – kiusallisen oikeassa

Eurokin on paha, hallitus on huono, mutta siedettävässä, ja mikään ei oikeastaan toimi, näinkö? Ei, vaan Wahlroos halunnee työtä, kastijakoa, reviiripuolustusta 17] ja osaajien eriytymistä omikseen, onhan Wahlroos kuulemma kärsimätön tyhmien tai hitaasti oivaltavien seurassa.  Wahlroos on tavallaan kuin Kalle Isokallio 18], aina ”oikeassa”, tai Nalle on tavallaan kuin Pentti Linkola 19] – kukaan ei kykene häntä voittamaan ympäristöasioissa. Sanotaan, että Pena on aina oikeassa.


Ehkä tohtori Wahlroos on myös tavallaan kuin ulkopolitiikkamme toinen mestari,

 … demari-ideologi ja tohtori Erkki Tuomioja 20], Vanhan valtaaja, jonka ulkopoliittista älyä on vaikea kumota. Lopulta Nalle on kuin modernin ja teknokraattisen ympäristösuojelun tohtori ja professori Eero Paloheimo 21], jonka tulevaisuuskuvia on vaikea kampittaa, siksi oikeassa hän on valistuslauseineen.  Luettelo voisi muodostaa mukavasti paljon puhutun viisaiden kerhon, siksi hyvin he asiansa osaavat – monien mielestä kiusallisen ja omahyväisen hyvin!

En malta olla tuomatta terävää journalistia – HS Unto Hämäläistä 22] tähän ’viisaiden joukkoon’, sillä Vanhan valtaaja [?] Leif Salmen 23] ei ole esiintynyt juurikaan julkisuudessa [?]


SSS - hallituksen pääministeri Juha Sipilä osoittaisi todellista yritysjohtajaa

 … hallitustoimitusjohtajaa, Matti Vanhasen ilmauksin 24] - kutsumalla julkiseksi ajatushautomoksi tämän viisaiden kerhon tuottamaan 10 opinkappaletta kuinka Suomi todellisuudessa laitetaan nousuun. Otettakoon tämä kevyesti, mutta kuitenkin vakavasti.


Palataan Björn Wahlroosiin, joka tiettävästi takoo Suomesta karannutta,

 … nimensä muuttanutta SYP – KOP - Merita pankkia – Nordeana kotiin 25], olisihan komeaa päättää ura Pohjoismaiden suurimman pankin ykkösmiehenä (tosin hän on nyt sitä nytkin) – mutta Helsingistä käsin. Tosin tiettyä kuninkaallista pyrkyä on ollut ruotsalaisten metsästysseuroihin – ehkä siksi olikin hyvä muuttaa Tukholmaan, jotta tuo palautus onnistuisi kaikkien sääntöjen mukaisesti.
25] Nalle takoo Nordeaa takaisin Suomeen – milloin Sampo ostaa karanneen pankin kotiin? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/04/nalle-takoo-sampoa-tukholmassa-nordea.html -


Eikä Wahlroos ehkä olekaan niin tyly, laskelmoiva ja omaa pesäänsä rakentava,

 … vaan saavutettuaan aseman, josta voi vapaasti esittää miltei mitä tahansa – sen takana ollen huoli omasta isänmaastaan, nallemaisella ja lopulta pehmeällä tavalla. Valtion pientä avustusta 26] lukuun ottamatta Wahlroos on tehnyt itse omaisuutensa, merkittäviä perintöjä ei liene tai tulossa, muutamia apteekkieliksiiripurkkeja lukuun ottamatta tai KTM -viirejä huomioimatta.

Ehkä suurin perintö on perheyhteys savonlinnalaisena kirkollisperintönä ja tapana ylläpitää perhettä, joka Suomessakin on kaiken yhteiskunnallisen toiminnan ydin. Nimittäin niin numerolehdissä kuin iltapäivälehdistössäkään ei ole mitään kirjainta mistään sensaatiosta.

Voimme julkisuudessa nähdä nuhteetonta elämää, joka voisi olla monille tältä osin esimerkkinä. Ehkä Wahlroosin juttuvarastosta löytyy lopulta se kaiken koostava puheenvuoro 27] - kansalaisille? Heräähän lopulta kysymys – olisiko Wahlroosin oltava sanallisessa hallintarekisterissä, umpioituna vai vapaana apostolina, josta toimesta hän ilmiselvästi pitää.LINKKILUETTELO

1. Timo Soinia harjataan ja vatkataan nyt oman puolueen sisältä ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=932246 – [15779]

2. Hallintarekisteri HS/Nyt … ” Suomessa on puhuttu jo vuosikausia sellaisesta kryptisestä hankkeesta kuin hallintarekisteri. Kyseessä on arvopaperimarkkinoihin liittyvä lakihanke, jossa valtiovarainministeriö haluaisi kovasti saada Suomeen samanlaisen tavan omistaa osakkeita kuin muualla Euroopassa. Sen huonona puolena on se, että omistamisesta tulisi ennen pitkää nimetöntä ja kasvotonta. Nythän kaikkien ihmisten omistukset ovat lain mukaan suoria ja julkisia” … ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Hallintarekisteri -

2. Tämä on hallintarekisteri ja näin puuta heinää poliitikot siitä puhuvat ~ http://nyt.fi/a1305992220888 -

2. Iltalehden Tommi Parkkonen selostaa hallintarekisteriä … ~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101320514872_uu.shtml -

4] Omistajaluokka – tänään maailmalla yhä pienempi osa omistaa yhä suuremman osan niin kutsutusta varallisuudesta, tosin varallisuudeksi arvioidaan eri tahoilla erilaisia arvoja kuin reaalisuutta elämän lähteenä. Lopulta omistajat jäävät elämään osinkojen ja myyntivoittojen varassa, sillä kaikki ne tehtävät, mitä omistajat tekevät voidaan ulkoistaa tai robotisoida ja elämän tarkoitukseksi jää suvullinen lisääntyminen yhä korkeampia lisääntymismaksuja *] maksaen. Omistajat ostavat palveluja. Omistusten viimeisiksi kohteiksi jäävät patentit (oikeudet johonkin) ja tuotantomenetelmät (robotiikan ohjaamat tehtaat, kunnes joskus tulevaisuudessa robotit hoitavat myös itsensä ja ”lisääntymisen – kysyen vihdoin itseltään, mihin ”me” tarvitsemme ihmistä?)

5] Kastijaon lattiataso. Kommunismi herätti toverit ja työläisen, oli pelko, ettei jaettavaa tule sitä määrää, mitä itse tekijä olisi ansainnut. Syntyi kuolematon ideaaliajatus ja kuollut kirjain – nykyisin – proletariaatin diktatuuri (esiintyy muun muassa muurahaisyhteisöinä), siis keino jakaa tuotannon hedelmiä tasaisemmin. Nyt toveri voidaan hiljalleen korvata – lopulta täysin – robotiikalla. Mitään työtä ei jää jäljelle, vain kuluttaminen ja herännyt ajatus mitä kuluttajalla tehdään, kun sillä ostovoimattomana ei ole mahdollisuutta ostaa lisääntymisoikeutta – lainaus Wahlroosin oletetusta ajatusmaailmasta.


10] Virolaiset etsivät poispotkittuja entisiä nokialaisia - omiin tarpeisiin … ” Entisiä nokialaisia ei saa laskea ulos, he ovat voimavara vailla vertaa. Valtion on nyt puututtava peliin ja perustettava 10 uutta start - up' ia digitalisaation ja langattomuuden maailmaan noille entisille nokialaisille ja valita sopivat johtajat tähän erikoisprojektiin. Tarvittaessa otetaan lisää tältä osin valtion velkaa. Hyvin toimittuna seitsemän noista kymmenestä start - up' sta on menestys, 3-5 vuoden kuluttua! Tämä olisi sitä fiksuinta työmobilisaatiota. Valtio saisi hyvän koron sijoituksilleen ja maksaisi myöhemmillä myyntivoitoilla moninkertaiset valtionvelan lyhennykset projektiin otettuun nähden …” ~ http://yle.fi/uutiset/ihmisten_kalastajat__viro_houkuttelee_nokialandian_hylkaamia_it-tyolaisia/8365378 -

19] Luonnonsuojelija Pentti Linkola ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1444445643368 -


26] Mandatumin tarina [ ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Mandatum - ] alkaa  osin oikeudessakin myöhemmin ryvettyneen Interbankin rakenteista … ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Interbank -

27] Se tiedetään hyvin, että suuret ja ylintä teollisuus- ja pankkikastia edustaneet Saksan kolmannen valtakunnan magnaatit ja pankkiirit tukivat enemmän tai vähemmän salaa Adolf Hitlerin totalitääristä yhteiskuntajärjestystä, tuoden palkkioina suuret valtion tilaukset ja toiminnan eri vapaudet – rahoitusta vastaan – erityisesti ennen II Maailmansodan syttymistä. On pystytty osoittamaan, että älymystö tietyin osin kuin rahanvalta on ihastunut tavallansa yksinvaltaisiin järjestelmiin, koska se tuottaa vapauksia juuri näille yhteiskunnan yläkerroksille.

Muut kirjoituksen numeroidut viittaukset muihin kirjoituksiin tai dokumentteihin löytyy internetistä sivustolta ~ http://jontikka.blogspot.fi/2015/10/bw-hallintarekisterin-linkkiluettelo.html - valmis 16. lokakuuta 2015 lähtien.


EXTRA
"Vanhan valtaajien joukossa oli monia sittemmin politiikassa, hallinnossa, liike-elämässä ja mediassa pitkän uran tehneitä vaikuttajia, kuten Erkki Tuomioja, Ilkka Taipale, Björn Wahlroos, Ulf Sundqvist, Nils Torvalds, Liisa Liimatainen ja Markus Lyra." – lainaus keskustelupalstoilta (allekirjoittanut ei sitoudu nimiluetteloon)Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


...
AL  ..  IL  ..  Vf  ..  Pz  ..  BL  ..  BLOG 61838
---10102015---

doc.: Nallekarhu hallintarekisteriin_10102015 – Microsoft Word Starter
1518s...

Ei kommentteja: