perjantaina, kesäkuuta 02, 2017

Trump päätti pysyä Pariisin ilmastosopimuksessa!

... Tieto kiinalaisista lähteistä - Presidentti Donald Trump ja Yhdysvallat pysyvät Pariisin ilmastosopimuksessa, mutta täsmentävät joitain tavoitekohtia - itselleen mieluisiksi.
...
LAUANTAINA, HELMIKUUTA 16, 2013
Maapallon lämpömittari osoittaa lämpötilan nousevan koko ajan 1], samaan aikaan universumin lämpömittari näyttää mikroskooppisesti, että lämpötila alenee – kohti absoluuttista nollaa. Nolla kelvinissä, -273,15 C astetta *]molekyylien värähtely lakkaa – siis lämpöliike pysähtyy [?]. Lämpöliike on itseasiassa molekyylien ”mekaanista hierontaa toisiaan vasten”. Mitä tapahtuu absoluuttisessa nollassa – sitä ei kukaan tiedä, vielä.

Ihminen toteuttaa lisääntymisen ohella toista mekaanista liikettä suurella hartaudella – siirtelee itseään ja tavaroitaan paikasta toiseen, vieläpä kiihtyvästi. Nykypäivänä hinaamme jopa automme perässä peräkärryä, kun takakontti ei enää riitä mökkimatkalle. Kaupunkilainen on vuokrannut kaupunkivaraston, kun tavaramäärät eivät enää asunnon kellariin ja vintille mahdu. Tarvitsemme koko ajan lisää, lisää ja lisää ...
...
[?] ”Lämpöliike – thermal motion” - http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_motion -

Olemme markkinatalouden kestosääntöjen mukaan kasvukerrannaisia
Kerrannaisuus on lisääntynyt jatkuvana päästö- ja ympäristön muutoskuormien kasvamisina – vaikka tehostamme kestävää kehitystä, materioiden kierrätystä ja energiankäytön vähentämistä. Nämä tarkoitukseltaan hyvät aikeet torppautuvat usein kasvuhuudon myötä lisääntyvänä itsemme ja tavaroidemme roudaamisina paikasta toiseen – lämmitettyjä oleskeluneliöitä pitää saada lisää – kesämökillekin.

Purskautimme vuosimiljoonien hiilikerääntymisen 200 vuodessa – ilmakehään
Ihmiskunta purskautti ilmakehään elintasokaasuja sellaiset määrät, joiden synnyttämiseen maan poveen itse biosfäärin biomassoilta meni arviolta 10-30 miljoonaa vuotta. Eipä siis olekkaan ihme, että ilmakehä paisuu muun muassa hiiilidioksidista – biokasvulle välttämättömästä kaasuseoksesta 2] – josta kaltaisemme hiilielämä on mahdollistunut.


Ilkka Luoma


Linkit - US

2 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/trump-p-tti-pysy-pariisin-ilmastosopimuksessa -

~ https://ilkkaluoma.vuodatus.net/lue/2017/06/trump-paatti-pysya-pariisin-ilmastosopimuksessa -

.

Ilkka Luoma kirjoitti...

... Trumppismin diiliajattelu - hierotaan edes kosmeettisesti parempi sopimus, äänestäjien rauhoittamiseksi. USA ei todellisuudessa vetäydy ilmastosopimusvastuustaan. Miksi? Palaamme siihen vähän myöhemmin.

~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/yllatyskaanne-donald-trump-uskoo-etta-ilmastonmuutos-on-sittenkin-totta/6457942 -

.