torstaina, lokakuuta 07, 2021

Miksi laatumedia HS viljelee spekulatiivista Venäjän uhkaa*

 


Kuva: ~ https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014100418699139


***

..

Miksi laatumedia HS viljelee spekulatiivista Venäjän uhkaa*




.. tällä kertaa arvuutellen uhkamahdollisuudella 

[ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008310184.html - HS-otsikko: "Venäjä ei pysty kiristämään Suomea energialla"], 


 .. jossa Venäjä katkaisee energiavirrat maahamme - erityisesti maakaasun kulun.



HS-toimittaja Jarmo Huhtaselle kirkas ja helposti ymmärrettävä kysymys: 


Milloin viimeisten 50 vuoden aikana N:liitto tai Venäjä on uhkaillut, kiristellyt jopa katkaissut energiavirtaa Suomeen - erityisesti putkikaasun osalta, jonka erityisyys saatiin painokkaasti esitetyksi - sen 100 prosenttisena riippuvuutena - Venäjästä.

Mikä tuottaa tällaisen vastakkain asettelun |1 naapuriamme kohtaan, kun perustetta, todistetta eikä edes aikomusta uhkaamisesta, kiristämisestä - puhumattakaan energiavirtojen katkaisemisesta ole olemassa!

Onko tässä kyse hienostuneesta tavasta luoda vieroksuntaa itää kohtaan, jonka ulkomaankaupan merkitys Suomelle on merkittävää, jo vuosikymmenien osalta. Miksi Huhtanen viljelee tämän tyyppistä informaatiota, jota voidaan kutsua jopa West media trolling manipulation -ilmiön kiihdyttämiseksi.



Uskoisin, että laajat lukijapiirit haluaisivat esitettyihin kysymyksiin vastaukset

Vastaukset olisivat rehellistä avoimuutta kansalaisiamme kohtaan, jotka käytännössä ovat saaneet käyttöönsä suoraan ja epäsuorasti saantoturvallista energiaa Venäjältä (ainakin toistaiseksi) - vuosikymmenien ajan. Tässäpä haaste Jarmolle - tule mukaan ja avaa Pandoran lippaasi - mikä ajaa tähän vastakkain asetteluun, kun vastineeksi saamme aitoa todellisuutta tällä tavalla:

USA kielsi Suomelta uuden liiketoimialueen, syvänmeren sukelluslaitteina, jo vuosikymmeniä sitten - ja tämän aiemman Rauma-Repolan eläköitynyt johtaja, vuorineuvos Tauno Matomäki vieläkin suurena harmina julkisuudessa esittelee [ https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001854071.html - ]. Niin miksi USA uhkasi, kiristi ja lopulta katkaisi Suomelta uuden mahdollisuuden tehdä korkeaa teknologiaa vientinsä eduksi |2 .. ?
.
|2 https://www.hs.fi/talous/art-2000004176559.html | ~ https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/suomi-yritti-myyda-sukellusveneita-iranille-sotilaskayttoon-1991-hanke-paljastui-salatuista-asiakirjoista/d221b426-36d1-4062-ae41-233b6fe17c48 - -
.


--
Suomessa on käynnissä voimallinen mediamanipulaatio itää vastaan, ja tämä sotii väkevästi TP Sauli Niinistön pyrkimyksiä vastaan tuottaa puolueettomasti 'hyviä palveluksia' [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/02/suomi-tarjoaa-mielellaan-hyvia.html - ] niitä aidosti tarvitseville - oli saapuma sitten idästä tai lännestä - vaikkapa afgaaneille, palestiinalaisille, katalaaneille kuin jopa skoteille - unohtamatta korealaisia tai serbejä .. .



--
Nyt haastetaan koko itseään laatumediaksi itseään kutsuva informaatioväylä avaamaan oma paratiisinsa syistä mitä kätketään Pandoran lippaisiin - miksi nyt on meneillään näin voimallinen paatos, näykintä, nokittelu kuin nälviminen sellaista maailman osaa kohtaan, joka muodostaa maailmallisen enemmistöisyyden, ollen aivan jotain muuta kuin läntinen vähemmistöisyys.

Onko nyt kyseessä läntinen reviiripuolustus torjuttaessa kiihtyvää menetystä oman kolonialistisen perinteen murentumisena?



--
|*https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa?changed=1633589434 -

|1https://www.tiede.fi/keskustelu/75566/ita-lansiottelu-lahestyy-west-trolling-manipulation-puree - 


..
EKSTRA https://www.tiede.fi/keskustelu/84246/millaista-uhkaa-nordstream-i-kaasuputkipari-luonut-eu-euroopalle?changed=1633591510 -


"Millaista uhkaa Nordstream I kaasuputkipari on luonut EU-Euroopalle?"

.

PS. Missä menet demokratiaansa tuotekehittävä EU, jonka neuvottomuus tekee taloudellisesta jättiläisestä maailmallisen mahon |3 vaikutettaessa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan koko Pallollisen ihmispopulaation osalta?

.

|3https://www.tiede.fi/keskustelu/78287/euroopan-unioni-eu-maho-jattilainen-suurten-varjosta - 



..

|  126  TIEDE  1071 |  301  SUOMI24  802 |  Vapaa sana  |  FB  BLOG  |  Twitter  |  FB  |  




..
41861



...


3 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Lähetetty: torstai 7. lokakuuta 2021 20:43

Vastaanottaja:

jarmo.huhtanen@hs.fi; Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; Paavo Väyrynen

Kopio:

erkki.tuomioja@eduskunta.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; mika.lintila@tem.fi; ville.skinnari@formin.fi; kaius.niemi@hs.fi; mika.aaltola@fiia.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Vastaanottaja:

riikka.purra@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; li.andersson@minedu.fi; sanna.marin@vnk.fi

Kopio:

ben.zyskowicz@eduskunta.fi; hanna.smith@hybridcoe.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; ilkka.kanerva@eduskunta.fi; SARVAMAA Petri; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; elina.valtonen@eduskunta.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

Mediamanipulaatio ja Venäjään kohdistuvan - äärimmillään "vihan" lietsonta sokeuttaa kansalaisiamme ajattelemattoman nykyvaltiojohtomme marioneteiksi ja tahdottomiksi papukaijoiksi; eikä tässäkään vielä kaikki, vaan vilpittömät lapsetkin joutuvat tämän propagoivan hyökyaallon alle, ja heidän jos keiden tulisi tulla toimeen idän ja Venäjän kanssa vielä silloinkin, kun lasten vanhemmista on aika jättänyt.