sunnuntaina, toukokuuta 18, 2014

Carl Haglund - kansakunnan vihollinen natotuksessaan?

Puolustusministeri, siviilipalveluksen suorittanut Carl Haglund hallitusmandaatilta ja todelliselta noin kahden prosentin kansalaiskannatukselta *] lohkaisi eli murjaisi toisen sammakon – ”Venäjä toimillaan on ajanut meidät suomalaiset lähemmäksi Natoa kuin milloinkaan”. No, ruotsalaiset ja kokoomuslaiset **] yrittävät jengata päähämme Naton rautakypärää kaikin keinoin – välittämättä kansalaisten laajasta enemmistöstä.

Carlin ensimmäinen onneton möhläys oli olla menemättä tapaamaan Venäjän puolustusministeri Shoigua – se oli virhe, josta maksamme vielä katkeran kalkin. Onneksemme niin Venäjällä kuin USA:ssakin tiedetään erinomaisen hyvin, että nämä pienvähemmistöjen ”haglund-töräytykset” ovat toivottomia yritelmiä saada jengattua suomalaiset Natoon – vaikka kansa edelleen, Ukrainan kriisin jälkeenkin vain 22 prosentin osalta sinne haluaa ja 59 prosenttisesti ei.



Carl Haglund ei ilmeisesti lue kalluppeja, tai ei noteeraa niitä, koska käy härkäpäisesti pienoisvähemmistönä kansan suurta enemmistöä vastaan, selittelemällä, ettei Natosta ole keskusteltu vakavasti, eikä riittävän paljon!

Kansa sen sijaan on puinut natoasian perinpohjin ja lopulta 'ruumiit pesevänä' se tietää oman parhaansa – hyväksymällä presidentti J.K.Paasikiven (Kok.) kuuluisat sanat: ”Viisauden alku lähtee tosiasioiden tunnustamisesta” - onkohan Kalle tämän oivaltanut?



Miksi muuten RKP-ruotsalaiset pääsevät aina hallitukseen,

ovatko he pääpuolueiden marionetteja, olipa vetopuolueena mikä tahansa puolue. Pitäisikö kansalta eduskuntavaalien yhteydessä tiedustella mielipidettä, mitkä puolueet se haluaisi hallitusta perustamaan – tämä saattaisi pudottaa ruotsalaiset ikioppositioon, siksi vähäinen on heidän kannatus kaikista äänioikeutetuista – kun Kokoomuksenkaan se ei ollut viimeeksi kuin reilu 13 prosenttia (eduskuntavaalit 2011).



Onko lähestymässä hetki,

jolloin kansa kyllästyy totaalisesti näitä lännettyneitä puolueita kohtaan ja antavat luottamuksensa heille, jotka myötäilevät jo perusteltujen järkisyidenkin pohjalta kansan suuren enemmistön mielipidettä. Kansa tajuaa herkästi mitä merkitsee 1200 kilometriä itärajaa vasten Venäjää – tänään Kaatuneiden muistopäivänä ne palaamattomat osoittivat isänmaan henkeä ja puolustivat liki yksin suurta karhua vastaan, säilyttäen itsenäisyyden ja myöhemmän sotilaallisen liittoutumattomuuden -- -

...
Kalle ja Jyrki voisivat kunnioittaakseen vielä elossa olevia rintamiehiä ja -lottia sen verran, että sulkevat suunsa Natosta – edes siksi aikaa kunnes se ainoakin veteraani on viimeisen iltahuutonsa suorittanut. Kunnioitus omaa maataan puolustaneita kohtaan on kansan syvissä riveissä siksi luja ja vankkumaton, ettei kansakunta yksinkertaisesti halua eikä tarvitse Natoa kuin muutakaan sotilasliittoutumaa. Osaamme pelata pelimme venäläisten kanssa.



Venäjän presidentti Vladimir Putin tietää,

että meillä on edelleen riittävän suuri reservi tekemään minkätahansa miehittäjän olon sietämättömäksi – siksi sissihenkisiä 1] ainakin osa kansasta vielä on. Putinin kannattaa olla kaupallisesti aktiivinen meille, kuin mekin heille.



Ottakaamme hyvällä vastaan venäläisten turistien rahat ja nyt,

kun ruplan kurssi on romahtanut ~ehkä 8-15 prosenttia, niin annettakoon heille alennusta tuon verran. Sen myötäeleen he korvaavat myöhemmin monin kerroin. Venäläisillä on niin hyvässä kuin pahassakin pitkä muisti – kuten meilläkin.



Minuutin hiljaisuus sodissamme kaatuneille

usein sanotaan (väheksymättä palanneita), että paras ja uhrautuvaisin aines jää aina rintamalle – ehkä, mutta meille niin kaatuneet kuin palanneet veteraanit ovat kultaakin arvokkaampia – sillä he pelastivat Talvisodassa maamme itsenäisyyden ja Jatkosodassa parhaan aseveljemme Saksan kolmannen valtakunnan avustuksella kesähyökkäys 1944 torjuttiin ja jälleen Itsenäisyys säilyi – alkaakseen erikoisena Paasikivi-Kekkosen kautena nykyiseen materiaaliseen vaurauteen johdattaen.

VIITE
1] Metsäsissi nujertaa cybersotilaan! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=717353 – [1014 | 49976]

EXTRA
Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 -



Kunnioittavasti ---

Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma
US AL IL
...
*] Laskettuna kaikista äänioikeutetuista

**] Stubb jenkaa Suomea Natoon! ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/63526-suomea-natoon-jenkaava-vahemmisto

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Tänään kohistu ja kansaakin median taholta säikytelty Moskovan filosofi, pääideologi Dugin sanoi ne kaksi oleellista lausetta - "Suomi on erikoistapaus idän ja lännen rajalla" sekä "Putin ja Venäjä luottavat Suomen kansaan, joka tehkööt omat päätökset Natosta"

-näistä asioista on kirjoitettu allekirjoittaneenkin taholta kymmeniä artikkeleita ja juttuja, mutta monet natottajat ovat niin sokeita huomaamaan, mitä kansan syvät rivit tahtovat - juuri sen tyyppiset arkikansalaiset, jotka ajallansa Talvisodassa, sen päätyttyä, ihmettelivät heidän työn valuneen hukkaan, kun Stalinin maanvaihtoehdotukset olivat vähäisemmät mitä sodassa lopulta menetettiin, vaikka aseiden vaietessa 13.3.1940 Suomen sotaväki seisoi vielä Viipurin itäpuolella ...

Maamme hallitus oli tehnyt 1939 syksyllä härkäpäisyydessään raskaat virheet silloisen ulkoministeri Erkon päsmäröimänä ... tässä on se syy, miksi nykyarkikansa ei luota hallitukseemme Nato asiassa, vaan kertoo aina vankan oman mielipiteensä - kun sitä kysytään.

Mikään ei ole muuttunut - kansa seisoo järkähtämättä oppineena linjansa takana, kuten seisoi Talvisodan juoksuhaudoissa, kun Isänmaa oli todellisessa vaarassa. Tuota vaaraa kansakuntamme ei halua Naton muodossa itselleen ottaa.

...
Kunnia ja arvostus kaatuneille isillemme, isoisillemme ja sodasta palanneille ja suuri Kiitos Saksan kolmannelle valtakunnalle, kun Rytin henkilökohtaisesta pyynnöstä Hitlerille - oli auttamassa 1944 kesällä itsenäisyytemme säilyttämisessä!