torstaina, toukokuuta 29, 2014

Hiilielämän piste tyhjässä avaruudessa!

Loputtomassa avaruudessa vaeltaa hiilielämällinen piste 1] – maapallomme. Avaruus, jossa kuljemme jonkin ohjaavan universaaliohjelman mukaisesti on tyhjä, tai oikeastaan lähes täysin tyhjä. Meidän ymmärrykselle tyhjyyden täyttää repeämäenergia, jota voimme kutsua, meille näkymättömäksi ja ymmärtämättömäksi pimeäksi energiaksi.

Meidän hiilielämällinen piste ei anna meille itseoikeutuksia, vaan on syntyjään yhden kauppa. Kaikki lähti liikkeelle yhdestä 'perushipusta', josta muodostui kehitysketjun tuloksena meille käsittämättömällä tavalla perimä, joka ohjaa meidän hiilijakeistumista – synnyttäen uskomattoman elämänkirjon, jossa biomassojen yhtenyyskaavaa emme tunne – emmekä tiedosta.



Ihmisellä ei ole mitään etuoikeutta!

Meidän kantamaamme perimää on kaikissa hiilielämän jakeissa – niin kasvistossa kuin eläinkunnassa. Ehkä joka paikkaan yltäneet elämän rajaussignaalit bakteereina ja viruksinä yhdistävät tätä meille aukeamatonta tasapainoharmoniaa. Viruksien tasapainottavaa toimenpidettä nyt odottaen.



Eläimien olemus ihastuttaa osaa meitä näyttö- ja vertailutaloudessa eläviä

Meille tyypillinen kasvuhokema käy lopulta luonnon päälle, vaikka meille ei olla mistään järjestelmästä mitään yksin- tai etuoikeutta luotu. Olemme vain osa järjestelmää, jota ohjataan jostain universaalista käyttöjärjestelmästä – minkä aliohjelmallisia käskyosasia jokaisen meidän aivoissa napsahteleva synaptiikka hyödyntää.



Heräämmekö – todennäköisesti emme,

sillä luontotasapaino saattaa poistaa häiritsevän tuotekehitystuloksen epäonnistuneena prototyyppinä. Esimerkkejä luonto-onnistuneita tutkielmista on ympärillämme useita – oman jutunsa ansaitsevat niin kollektiivieläjät, vaikka pa muurahaisina tai yksinäiset vaeltavat, jotka ovat löytäneet kolonsa biodiversiteetistä. Mikä on meidän kolo, ja mikä on se biomassasuhde mikä meille oikeudenmukaisuusnäkökulmana olisi ollut riittävä?



Koittaako meille kultainen aamunkoitto ja loputon yö

poistumana hiilielämän ravintojakeiksi ja muiden hyödyksi loputtomassa kierrossa, joka alkoi avaruuden äärettömän pienestä reiästä päätyäkseen tuonne samaan paikkaan, kun pimeä energia kuroo itsensä jälleen kasaan?


Ennakoidusti jaettua huomioitsemista!


Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi


PS
1] Pisteellä ei ole olomuotoa eikä ulottuvuutta!
[ … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/on-vain-hiilielama-meille-biomassaisille.html - ]

AL US IL VF BLOG 36729
---29052014---

doc.: pimea_energia_29052014.doc – OpenOffice Writer

266 | 2472

Ei kommentteja: