maanantaina, toukokuuta 05, 2014

Galitsian haamut Ukrainan yöstä!

Maidan aukion verimellakoiden uhreille


Ukrainan Odessassa poltettiin roviolla ammattiyhdistysten taloon ~40 ihmistä. Ketkä olivat asialla? Maidan aukiolla tapettiin kiikaritähtäimin ~100 ihmistä – ketkä olivat asialla? Krim vapautettiin tai vallattiin – Venäjä oli asialla, kuolleita 0-1 ihmistä. Itä-Ukrainassa halutaan ylläpitää omaa kulttuuria ja omaa kieltä – liittovaltion oletetaan edesauttavan tätä, ketkä asialla? Venäläismieliset.

Nyt Venäjä vaatii YK turvaneuvostoa koolle päättämään mitä tehdään Odessan polttomurhan jälkeen. Venäjä haluaa asian tutkintaan. Mitä tapahtuu YK:n turvaneuvostossa? YK:n turvaneuvosto valtuutti aikanaan USA:n ja lähinnä läntisen yhteisön (EU) pommittamaan Libyaa 1], jotta saadaan maan diktaattori Muammar Gaddafi eroamaan – hänet tapettiin. Venäjä ei vastustanut YK:ssa USA:n ja tämän liittolaisten pommituksia.


Entä nyt – Odessan polttomurhan jälkeen? Saako Venäjä luvan USA:lta pommittaa Kiovan vasalleja, kun Maidan aukion tutkimuksetkin ovat ”siirapissa ja tervassa”? Löydetäänkö Odessan miehet ja saadaanko heidät vastuuseen? Entä Maidanin sala-ampujat? Miten me täällä Suomessa rinnastamme USA:n Libya pommitukset ja miten mahdollisen Venäjän väliintulon Ukrainassa?


Kosovo repäistiin aikanaan YK:n lausekkein sen emomaasta Serbiasta

Oli syntynyt paljon kuolleita, ja Nato-sotakoneet USA:n johtamina olivat jo pommittaneet rankasti entistä Jugoslaviaa, jonka hajoaminen alkoi heti, kun ”diktaattori” Josif Broz Tito kuoli. Samoin Libyankin kaaostila alkoi heti Gafddafin tiukan otteen hellittäessä. Irak lienee samantyyppisen kehityksen alaisena – USA operoi aikansa ja maa on puolittaisessa uskontojen ja heimojen ”sisällissodassa” - mitä USA:n välissäolo sai aikaiseksi?


Mihin unohtuivat itse ukrainalaiset?

Maassa on vahva venäläisvaikute ja voimakas nationalismi, joka kumpuaa jo II Maailmansodan ajoilta – Ukrainan juutalaiset kaasutettiin ja poltettiin paljolti myös ukrainalaisten SS-keskitysleirimiesten 2] ja -naisten toimesta. Nyt Ukrainasta muuttoaalto Israeliin on lisääntynyt voimakkaasti – tämä tietää paljon uusia ja laittomia siirtolaiskuntia palestiinalaisten alueille Lähi-idässä 3].

Tiedämme senkin, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on harvinaisen hyvissä väleissä Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa – tämä johtuu siitä, etä Putinilla on hyvin suotuisa käsitys ja käsittelytapa omia juutalaisiaan kohtaan Venäjällä – puhutaankin, etä Putinissa on juutalaista verta suonissaan [?]


Miksi USA häärii Ukrainassa?

Tätä asiaa kysyttäessä vaalikiertueella olevalta - virkavapaakomissaari Olli Rehniltä [Kesk.], antoi hän selvän vastauksen: ”EU tarvitsee USA:n tuen ja avun, lisäksi USA luo EU-Euroopalle sen tarvitseman sotilaallisen turvan ja ”(ydin)asesateenvarjon” - lisäksi Rehn totesi kysymykseen: ”Voidaanko USA ”korvata” sotilaallisesti omalla EU-puolustusjärjestelyillä, ottaen siihen mukaan Venäjä” – niin Rehn: ”Tämä ei ole realismia, me olemme länttä ja USA:n vaikute on niin suuri, vähintäänkin taloudellisesti”. … -lauseet eivät ole sanatarkka toisto Rehnin Helsingin Hakaniementorilla tapahtuneesta vaalikeskustelusta sunnuntailta 4. toukokuuta 2014.


Mitä nyt tapahtuu Ukrainassa?

USA:n on hellitettävä otteensa – vahvistetusti tiedämme, että CIA ja FBI ovat jo Kiovassa neuvoineen ja mittavine apuvälineineen, mukana kuuluu olevan lisäksi amerikkalaisten ”yksityisarmeija” Blackwater … onko Itä-Ukrainassa venäläisten vastineet ”Mustalle vedelle”, ... tähän ei ole vahvistettua näyttöä … Venäjän on myös käytettävä valtaansa, mutta turvattava, ettei konflikti paisu veljessodaksi, siksi likeiset ovat veri-, kulttuuri- ja kielisiteet – slaavilainen reviiripuolustus 4] on käynnissä ---


Suomella voisi olla erinomainen rooli välittäjänä 5] -

Venäjä tietää, että kansakuntamme ei halua Natoon 6], olemme sotilaallisesti puolueettomia ja meillä on YK-rauhanturvaamistehtävien myötä hieno kokemus olla vaikeissakin paikoissa. Venäläiset luottavat meihin enemmän kuin ruotsalaisiin, ja Itävalta kuin Irlantikin ovat kaukana tapahtumista. Lisäksi niin USA:ssa, EU:ssa kuin Venäjällä tiedetään, että olemme niin itää kuin länttä. Olemme siis erinomaisia rauhanvälityskandidaatteja Ukraina tilanteeseen. Lisäksi presidentti ja Natoon jenkaajalle Martti Ahtisaarelle 7] on myönnetty Nobelin rauhanpalkinto!

VIITTEET
2] Ukrainalaiset Saksan kolmannen valtakunnan SS-joukoissa [Waffe] ~ http://de.wikipedia.org/wiki/14._Waffen-Grenadier-Division_der_SS_(galizische_Nr._1) -
2] Ukrainalaiset keskitysleirivartijat Treblinkassa ~ http://personal.inet.fi/koti/kkoskela/treblink.htm -
3] Lähi-itä – juutalaiset ja palestiinalaiset ~ http://www.tiede.fi/keskustelu/7703/ketju/eiko_israel_nae_rauhanmahdollisuutta_aitansa_takaa – 16645/1152510 -
6] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 -
7] Rauhannobbelisti jenkaa meitä suomalaisia Natoon! ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1052002 -


EXTRA
Amerikkalaisuutta parhaimmillaan! ~ http://youtu.be/jxtpJrhAh94 – The Boss Bruce Springsteen
Kuka sitä Syyriaa oikein lietsoo? ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=952149 -


Ilkka Luoma

SENT

Sent: Monday, May 05, 2014 10:41 PM
Subject: KANSALAISKIRJOITUS - Galitsian haamut Ukrainan yöstä
...

Galitsian haamut Ukrainan yöstä

(Ukrainan kohta hallitsematon eskalaatio on suurvaltapeliä, jossa EU pelaa hanttikorteilla, USA:n pitäessä ässiä käsissään - Ukrainan hajanainen kansa on sensijaan sivuroolissa, ei edes korttien jakajana ja Venäjällä ovat Jokerit taskussaan)

AL US Vf IL BL - BLOG 35407
---05052014---

doc.: odessan_miehet_05052014.doc – OpenOffice Writer
613 | 5938


[1]

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

~ https://www.youtube.com/watch?v=X4JoT_ElvvA -

...