torstaina, maaliskuuta 09, 2017

Jussi Halla-aho on edelleen reviiripuolustaja

***


..

(Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

 … Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä?|2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]


Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

EKSTRA Ilta-Sanomat: Itsevarma Soini kuittaili muille Ylen vaalitentissä – ”kannattaa kuunnella, voi oppia jotain” ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005118228.html – ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Soini itse ei uskaltanut käydä Halla-ahon kanssa kilpaan puheenjohtajuudesta. Nöyryys on hyve, kopeus pahe ja ylpeys jo käsiteltiinkin” – allekirjoittanut.


Tutkija innostui Soinin perääntymisilmoituksesta – Soini pelkäsi?
[Pelkäsikö Soini Halla-ahoa – ehkä? ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703062200081397_pi.shtml - ]

”Halla-aho on reviiripuolustaja, ja puolet perussuomalaisista on hänen opetuslapsiaan” – allekirjoittanut.


Halla-aho tuo puoluekokoukseen jännitysnäytelmän

Halla - aholaiset voivat hajottaa Perussuomalaiset. Seuraavina lähtevät oinoslaiset, sitten hakkaraislaiset, lopulta vielä tynkkysläiset ja immoslaiset nostavat kytkintä. Jäljelle jäävät soinislaiset ja terholaiset [?] – allekirjoittanut.


Puolueapparaatti ja työmies tekivät karhunpalveluksen itselleen!
[Työmies Matti Putkonen munasi, kun piti kenttäväkeä yksinkertaisena sopulilaumana? ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005115956.html - ]

Perinteelliset puolueet junttaavat asioitaan. Kenttäväki ei tästä perussuomalaisten osalta pidä. Jokainen ehdot täyttävä jäsenmaksunsa maksanut perussuomalainen on äänivaltainen kesän 2017 Jyväskylän puoluekokouksessa – osallistuessaan, kun Soinille valitaan jatkajaa. Kerrotaan, että PS: iin on liittynyt satoja halla - aholaisia. Ehkä yllätys odottaa ja apparaatin junttailu saa korvilleen ja kiristää kypärän remmit ahdistukseen saakka? – allekirjoittanut.


Kansanedustaja Sampo Terho kovensi linjaansa – ilmoittautuipa jopa presidenttiehdokkaaksikin!
[Junailemalla junailtu kampitus Jussi Halla-ahoa vastaan saattoi käydä kalliiksi Terholle? ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005116551.html - ]

"Miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte" - Timo Soini. Äänestäjät saattavat lähteä kuin hauet kaislikosta; liikaa puolueapparaattipeliä! Halla-aho on suosittu reviiripuolustajaallekirjoittanut.


Mitä Jussi Halla-aho tekee nyt?

Kentältä kuuluu kova melu – ”Jussi kehiin, me äänestämme sinut puheenjohtajaksi. Luotamme sinuun reviirimme puolustajana!” |3. Näin saattaa todellisuudessa ollakin, sillä niin moni suomalainen on sitä mieltä, että Soini ja PS - eliitti pettivät äänestäjät.

Piti olla – ”ei Kreikalle, ei eurolle, ei Natolle, vieläpä tiukka ei EU:lle ja hallitsemattomalle maahantulopakolaisuudelle” – nämä jytkyttelyn tuoneet teesit unohdettiin, siksi kova tunku oli Audien nahkaisille takapenkeille.

Hyvä näin, sillä Soini ja kumppanit paljastivat todellisen ajatusmaailmansa, joka kruunautui sillä, että Timo Soini väisti epämieluisan ministeripostin – valtiovarainministeriön, ja valitsi sopivasti poissaolevan ulkoministeriön!

Voisiko Jussi Halla-aho puheenjohtajaksi tullessaan viedä Perussuomalaiset oppositioon jytkyttäen vai rytkyttäen, jää nähtäväksi.  Lopuksi on todettava, ettei fiksu ja sanavalmis Halla-aho ole rasisti. Jussi on realisti ja ymmärtää kansallisia pyrkimyksiä, evoluution reviirijärjestelyt ja samankaltaisten etsivät toisistaan turvaa -mentaliteetin, sekä yhteyttä ja toimeentuloa tuttujen kanssa – on perustuttua Jussille.

Halla-aho saattaa tunnustaa lauseen: ”Jokaisella ihmisellä on se paras isänmaa, jossa hän tulee toimeen juuri omalla äidinkielellään!”


Nyt aivan ensimmäiseksi Halla-ahon tulee ilmoittautua puheenjohtajakisaan mukaan – tätä monet odottavat.

|2 Puheenjohtaja ja vielä ulkoministeri Timo Soini kävelee ulos estradilta ~ https://youtu.be/ptjMJPK24C8 - (Pikkuparlamentti - Arktinen neuvosto seminaari – 2017 Helsinki)


PS
Ellet näe tekstin linkkejä tai ne eivät aukea, voit lukea koko tämän saman kirjoituksen toimivine linkkeineen täältä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232926-jussi-halla-aho-on-edelleen-reviiripuolustaja -Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


...
AL | US | VU | BL | BL | T | FB | FB | BLOG 128436

DOC halla-aholaiset voiton korvilla_08032017 – Microsoft Word Starter
PVM 08032017

3 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

HS: Jussi Halla-aho ei ole muuttunut, mutta hän on oivaltanut jotain

~ https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006036237.html -

...
Ilkka Luoma 18.3.2019 - 8:13:

Jari Tervo parantaa juoksuaan! Erinomainen henkilöanalyysi yhden asian miehestä - kaukaa EU-parlamentista Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja - tohtorina ymmärtäen evoluution vuosisatamiljoonaiset määritykset raja-aidatuista alueista, jotka suojaavat omanlaisiaan yhteenkuuluvuusryhmiä - kuten perussuomalaisittain me suomalaiset. Koemme uhkaa vieraista, vaikka olemme lämpimän epäluuloisia "kaukaa tulleita kohtaan"!

[2017] Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn.

[Perus–Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – … Perus-Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä? Ehkä, aprikoi Perus-Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää]

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

Tutkija innostui Soinin perääntymisilmoituksesta – Soini pelkäsi?
[Pelkäsikö Soini Halla-ahoa – ehkä?

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
HS:
Perussuomalaisten suosio jatkaa kasvuaan, myös vihreiden kannatus nousussa
~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006159743.html -

...
Ilkka Luoma 1.7.2019 - 19:03

Jytkyttäjä ja lakritsilippis fraseologinen Timo Soini suoraan populismin kehdosta synnytti ilmiön vailla vertaa - erityisesti edesmenneen rehellispuhuja Toni Halmeen avulla - siitä alkoi Suomen historian pysäyttävin poliittisen liikehdinnän virtaamo - päätyäkseen ministeri-audien takanahkapenkkien syleilyyn - sinisin mielin.

Kansa oli antanut tuomionsa ja soinilaiset sinistyneet ministerikipeyspoliitikot saivat lähteä - yksikään ei palannut kansankäsittelystä isolle mäelle - Arkadialle. Soinistinen tarina oli näin päättynyt. Kansa oli puhunut, ja kyllä se tietää!

Mitä ihmettä - tilalle tulivat halla-aholaiset reviiripuolustajat - ja näin heidän antaen kunnioituksensa Toni Halmeelle, joka uskalsi puhua pioneerina maahanmuutosta, vieraiden aiheuttamista kulttuurijännitteistä sekä sopeutuvuushiertämistä - kun niin suorapuheinen oli.

Helsinkiläiset laittoivat Tonin mäelle reippaalla äänimäärällä ja tuosta alkoi reviristien nousu. Läpimurto sinetöityi puoluekokouksessa, jossa Timon junttaus Sammon takojana ei tuottanut tulosta - vaan arkipersut ärähtivät ja nostivat halla-aholaiset nousuun - immoslaisten ja hakkaraislaisten avulla.

Nyt reviiripuolustajat ovat innoissaan ja halla-aholaisten kannatus nousee - aina 25 prosenttiin, siksi paljon meistä on reviiripuolustajia, jotka haluavat isänmaan suomalaisille, jopa geenisuomalaisille.

Uuspsersut eivät ole rasisteja, he ovat maansa puolustajia ja kokevat nyt voimaa, koska he saavat olla vihdoin omia itsiään. Laurakin voi nyt puhua avoimesti - sananvapauden siivittämänä, jopa niin, että Jussi vaatii sananvapaudelle uutta määritettä, jossa huomioidaan aito esilletulo ja suorapuheisuus - sen vuosimiljoonaisen evoluution määrittämänä, kun se itse kuolemattomana geenisiirtäjänä ja sovelluskehittäjänä haluaa reviirit asemaan arvoiseensa.

Koko biosfäärillinen eliöstö elää reviiriajattelussa, sillä se on ainoa todellinen keino ylläpitää rauhaa ja vain säädetysti sotia, koska meillä on kuitenkin paineemme purkaa niitä.
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
~ https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/1163658743844051/ -
.