tiistaina, joulukuuta 05, 2017

Itsenäisyyttä kohden – uuden vuosisadan alku

Suomi saa uuden presidentin ensi vuonna 2018 – vaikka mielipidetiedustelut sanoisivat mitä tahansa. Nykyisessä ei ole mitään vikaa, on hoitanut asiansa paremmin EU-näkökulmasta kuin toiset EU-valtiojohtajat. Istuva presidentti Sauli Niinistö nauttii suurta suosiota – se on varmaa.

Huomenna (6.12.) Suomi tasavaltana täyttää 100 vuotta |1, tuolloin tulee täyteen ensimmäinen vuosisata valtiona, joka luovutti osan itsenäisyydestään harhauttavan kansanäänestyksen |2 jälkeen EU-Brysselille, jossa edustamme noin reilu kahden prosentin voimalla suomalaisuutta ja omaamme täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

Presidentti Niinistö on vaalinut suhteita myös itään, toisin kuin ruotsalaiset, joiden ”sotaisasta ikeestä” Venäjän tsaari meidät vapautti 1809 – liittäen niememme |3 suureen hallitsemaansa sekayhteiskuntaan. Tsaari jätti itselleen hallinnan suomalaisista – emme olleet Venäjän valtiokoneiston osa, vaan tsaarin autonominen suuriruhtinaskunta.

Tammikuussa Suomi valitsee uutta presidenttiä – valinta mennee toiselle kierrokselle!

Itsenäisyysmies |4 ja europarlamentaarikko Paavo Väyrynen käy huomenna kättelemässä istuvan presidentin; tuolloin Saulin mielessä saattaa välähtää huoli joutumisesta toisen kierroksen asiaväittelyiden osalta juuri Paavon kanssa.

Sauli tietää, että Paavo kantaa presidentti Urho Kekkosen manttelia ja henkistä ulkopolitiikan perintöä – sen modernilla tavalla. Muistamme Kekkosen luotsanneen valtiomme puolueettomuuden ja itsenäisyyden huipulle jo vuonna 1975 – kun Urhon kokousnuija kopsahti ETYK-juhlakokouksen päätteeksi – olimme tuolloin saaneet puolueettomuustunnustukset niin idästä kuin lännestä!
...


Ensin Paavolle 23 000 kannatuskorttia – tuo määrä tarvitaan!

Paavon kansalaisliike on aito tavallisten ihmisten liike. Nykypresidentti ja ehdokas Niinistökin halusi saman kansalaisliikeleiman. Tosin Niinistön ”kansalaisliike” oli paljolti Kokoomuksen junailema, ilmeisimmin myös rahoittama hyvin kurinlainen keräyskoneisto, jossa Kokoomusta muutoinkin kannattavat operoituivat antamaan nimensä kansalaiskeräykseen.

Paavo Väyrysen koneisto on aito ja vapaaehtoinen pienkoneisto, joka on kyennyt hämmästyttäviin suorituksiin – pienestä aktiivihenkilömäärästä huolimatta. Paavo kerää kannatuskortteja laidasta laitaan – vasemmalta oikealle, erityisesti itsenäisyyttä, natokielteisyyttä ja eurokriittisyyttä vastustavien joukoista –

perussuomalaiset ovat nimien antajina kunnostautuneet, kuten myös Sinisten aaveryhmä, joka on todellisuudessa suurempi kuin mielipidemittaukset antavat ymmärtää. Kerrotaan myös Keskustan alkiolaiskannattajien antaneen varmuuden vuoksi kortin Paavolle, jos usko menee omaan, sinällään moitteettomaan ja asiakeskeiseen Matti Vanhaseen. Paavo saa kannatuskortteja monilta, jotka haluavat todellisen presidenttikisan!


Monet ovat sitä mieltä, että Paavo pitää saada presidenttikilpailuun mukaan!

Nyt kisaa valtiolaivan johtoon ei ole. Tähän mennessä kisaan ilmoittautuneet ovat de facto luovuttaneet ja hyväksyneet median suurpommituksen Niinistön ylivoimaisuudesta, jota tosin mielipidemittaukset tukevat.

Yhä useampi kysyy missä ovat Paavon kannatuskortit. Paavo pitää saada kisaan mukaan – on kysymys uuden vuosisadan itsenäisyysjulistuksesta, ja vain Paavo on rehdisti kansakuntamme itsenäisen päätöskyvyn kannattaja – ilman arvoituksellisia sivulauseita.


Paavo ei halua Suomea Natoon – kuten ei kansamme enemmistökään!

Väyrynen on tasapainottaja – herkällä idän ja lännen vedenjakaja-akselilla, missä sijaitsemme maantieteellisesti. Paavo kävi keskusteluja jo aikanaan Kekkosen kanssa, eli Väyrynen tietää paljon sellaista, joka toi Suomelle sen toiseksi pisimmän rauhan jakson – elämme täydessä rauhantilassa, vaikka media yrittää kaikin keinoin lietsoa Venäjän uhkaa, jopa vihaa.

Toki kansakuntamme ei enää nosta Venäjää eturintamaan pelon ja uhan nimikkein, vaan huoli on jo muualla; miten pärjäämme reviirimme kanssa, oman suomalaisuuden identiteetin nimissä – ja miten ylläpidämme ilman rasismin leimaa oman suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen ---

EU-Brysselin paineessa, joka määrittää meille ulkopolitiikan, kauppapolitiikan ja kohta turvallisuuspolitiikkammekin, sillä nykyinen istuva presidentti Sauli Niinistö on viemässä maatamme EU-sotakoneistoon, joka on vain verhottu Nato-taisteluyksikkö – suuren ydinasesuurvalta Yhdysvaltain varjossa – näin se todellisuus me(n)nee!

Kunnianosoitus sotiemme menehtyneille, sotaveteraaneille ja sotainvalideille – Lottia unohtamatta!

” … Aivan ensimmäiseksi kansalaisonnittelut kohta tulevalle 100 vuoden juhlalle hetkestä, jolloin rohkeasti otimme tsaarin valtapiirin kadotessa ohjat käsiimme ja julistimme Suomen kansan ja valtion itsenäiseksi 6.12.1917.

Toisekseen, valitettavasti emme ole enää itsenäisiä, mutta juhlaan on silti ainesta.
Keskimäärin meillä menee hyvin, paremmin kuin 90 prosentilla maailman ihmisistä. Siitä kun itsenäisyys julistettiin 100 vuotta sitten Neuvosto-Venäjästä, olemme edelleen kansa, lähinnä suomea puhuva kansa, joka on sitkeä ja kyennyt pitämään rajanaapurisuhteet sellaisina, ettei meitä nykyään uhkaa mikään sodan vaara -

… olemmehan muutoinkin kyenneet jo toiseksi pisimpään rauhanajan jaksoon, suomalaisina. Suurin hienous kansakuntamme juhlan yhteydessä on kansalaistemme vakaa käsitys pysyä sotilasliittojen ulkopuolella.

Sotilaallisesta liittoutumattomuudesta on hyvä luoda uusi paluu uudelle itsenäistymisen 100-vuotiselle tielle, erityisesti lapsillemme ja heidän lapsilleen, jotta heille avautuisi turvallinen elämäntie, täällä idän ja lännen vedenjakajalla -
Suomessa, jossa ja josta välitetään – ei vain meistä itsestämme vaan myös naapureistamme! … ” [25112017 – Facebook/IL].

...
Kauan Eläköön kaipuu uuden vuosisadan itsenäisyydestä – kunnia heille, jotka epäröimättä astuivat juoksuhautoihin puolustamaan kallista itsenäisyyttä – jota ei enää kaikin osin ole – kunnia rintamasotilaille ja niille upseereille, jotka edestä johtivat itsensä uhraten miestensä kanssa – kun ylivoimainen vihollinen hyökkäsi 1939.

Loppuun voimme todeta, että he, jotka ruumiita pesevät on liki aina eri kuin he, jotka niitä tekevät … uusimpien arkistoavauksien myötä Talvisota oli turha [?], ja se olisi voitu välttää taitavalla ulkopolitiikalla.

Nyt emme halua samaa ulkopolitiikan virhettä tehtäväksi, emme halua ”uus-erkkolaisuutta” viemään meitä EU-sotakoneistoon, eikä Naton taistelukentäksi täällä sen toisen ydinasesuurvallan rajalla!

Kansa on puhunut niin monissa tutkimuksissa – ja aina yli 50 prosentin voimalla – vastustaen Naton sotakoneistoa, jonka sotilaallinen johtaja on aina yhdysvaltalainen komentaja. Emme halua olla USA' n vasalli, emmekä heidän asevarikko |*.


Rauhaisee ja tulevaisuuteen katsovaa Itsenäisyysjulistuksen 100 vuotista juhlapäivää!


Viitteet tekstistä:


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T 24 BL BL BL FB FB FB BLOG 157501

DOC itsenäisyyden uusi vuosisata ja Paavo_05122017.doc – OpenOffice Writer
PVM 05120217


836_7553

Ei kommentteja: