keskiviikkona, elokuuta 03, 2022

Meno ja mediapaatos muistuttaa jo tietoista ajautumista vuodelta 1941 - ennen Jatkosotaa!

 UHO|2310|354694|1941

.


Graf.: ~ https://www.sodanjaljet.fi/jatkosodan-tilastoja/jatkosodassa-kuolleiden-lukumaara-paivittain-vuonna-1941/


***

..

Meno ja mediapaatos muistuttaa jo menoa vuodelta 1941 - ennen Jatkosotaa!

Media huutaa [ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008971318.html - ]* jo hurmoksessa, kun Nato-valtioiden sotakoneita ja hyökkäyssotilaita virtaa maahamme -

.. kuten aikanaan joku vuosi sitten, kun USAF F-15C hävittäjäpommittajat yltyivät lentämään Kuopion Rissalasta [
https://www.lentoposti.fi/uutiset/oregon_ang_toi_rissalan_kohuttuun_harjoitukseen_erikoismaalatun_f_15_eaglen - ] jälkipoltot ärjyen Venäjä rajalle kaartaen.
.
|* IS-otsikoituna näin: "Järkälemäinen kopteri, sotalaivoja, tankkeja, hävittäjiä... – tällaista kalustoa Nato-maat tuovat nyt Suomeen

-IS-toimittaja Johannes Kotkavirran sanailemana


.
Ylpeys ja hurmos luulotellusta sotavoimasta saattaa kopsahtaa vielä omaan nilkkaan, kuten kävi 1944, kun teimme pakkorauhan Neuvostoliiton kanssa - Saksan kolmannen valtakunnan kanssa tehdyn hyökkäyksen päätteeksi. Oli sodittu Jatkosota ja noin 40 000 suomalaista sotilasta oli saatettu multiin.



Sanotaan että Jatkosota oli pakkosota,

.. piti saada revanssina [
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17494503/kaviko-suomen-kansa-revanssitunteella-jatkosotaan - ] takaisin meiltä otettu | Talvisodassa hävitty maa - toisin kävi menetimme vielä lisää - Suomi neidolta vietiin oikea käsi ja yhteys Jäänmerelle.

Nyt mahtipontisuus Naton selän takaa nakella nokkeluuksia saattaa viedä Suomi-neidolta jopa pään, siksi suurilla asioilla nyt leikitään täällä idän ja lännen vedenjakajalla - ja 1300 kilometrillä yhteistä maarajaa Venäjän kanssa.

--
Venäjä, Moskova, Kreml ja presidentti Vladimir Putin on kertonut, että Suomen liittyminen Natoon on tämän oma sisäinen asia ja se ei kuulu Venäjälle,

.. mutta Kreml tulee tarkasti valvomaan miten USA ja nykyiset Nato-valtiot toimivat Suomen alueella | alueelta - sotakonein, asevarikoin (mahdollisin ydinasesijoitteluin) kuin miehityssotilain ja noiden toimien mukaan varautuu mahdollisiin yhteenottoihin.

On siis kyse Venäjän varaumasta ei uhkailusta [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html - ], miten lännettynyt yksipuolisuusmedia manipulaatiohurmoksessaan |1 sen haluaa itsepintaisesti nähdä.
--

Nyt nato-aseiden ja taistelujoukkojen tuominen Suomeen on epäviisasta ja ajattelematonta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa

Nykyinen poliittinen hötkyily ilman kansalaismielipiteen laajaa ja luotettavaa kyselyä on unohtanut kaiken sen viisauden mitä tosiasioiden tunnustamiseen liittyy. Tuo aiempi tosiasioiden tuntemus on tuottanut Suomelle sen pisimmän rauhanjakson mitä meillä on historiassamme ollut, ellemme ota huomioon Autonomian aikaa , jolloin vain Englanti ja Ranska hyökkäilivät rannoillemme - Krimin sodan aikana ( ".. ja se Oolannin sota oli mahtava .. " ).

--
Älykäs poliitikko puhaltaa nyt keskeytyspilliin ja viheltää pelin poikki!

Saamme ensi keväänä uuden eduskunnan ja se voi olla aivan erilainen kuin tänään - sotakiihko on laantunut ja omat asiamme ovat nousseet pintaan ja ymmärrys, joka saattaa meidät takaisin sotilaalliseen puolueettomuuteen, jota kansa toivoi luotettavassa MTS 11/2021 tutkimuksessa.

Onkin meille suuri palvelus, kun eräät nato-valtiot pitkittävät ratifiointimenettelyä ja näin ehdimme kevään 2023 eduskuntavaaleihin, jonka myötä uudet verekset kansanedustajat eivät ratifioi itse mahdollisesti hyväksyttyä natohakemustamme.

Samoin viisastunut Ruotsi tulee tekemään, kun se hoksaa käydä heille perinteellisen kansalaiskeskustelun - Ruotsissahan ei myöskään ole suoritettu kansanäänestystä Natosta, vaan ruotsalaiset kokemattomuuspoliitikot ryntäsivät suin päin PM Sanna Marin' in nahkarotsin innoittamana hakuprosessiin - ajattelematta syntyjä syviä ---

Niin, nyt hätistämme ystävällisesti pois Nato-valtioiden sotakoneet ja taistelusotilaat maastamme ja jäämme median harmiksi kokemaan, ettei Venäjä mitään tehnytkään natohakemuksen jättämisen jälkeen --



Me turvaamme omaan puolustukseen, vahvaan armeijaan ja motivoituneeseen suomalaiseen,

.. joka ylpeänä kantaa puolueettomuuden viittaa maailmassa, jossa rauhanneuvottelujen pöytien kattajat ovat vähissä - me voimme olla se, mutta se edellyttää ettemme sekaannu ja sotkeudu muiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin, vaan tarjoamme hyviä palveluksia, kuten kohta eläkkeelle jäävä TP Sauli Niinistö on niin hartaasti esittänyt.

Emme ota vieraita sotakoneita, emme vieraita taistelijoita - emmekä lähettele sotaa käyviin maihin tappavia aseita, vaan esitämme aina vaihtoehtoa tulla meidän tarjoamiin neuvottelupöytiin [
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/02/suomi-tarjoaa-mielellaan-hyvia.html - ] hieromaan rauhaa -

.. meidän ollen diplomaattisesti luotettavia, uskottavia ja älykkäitä - näin teemme sitä parasta ulko- ja turvallisuuspolitikkaa kansakuntamme pitkäjänteiseksi hyödyksi.

--
Naton sotakone on meille suuri uhka

- ei turva, eikä vakuutus, kuten ajattelemattomat poliitikkomme ja lännettynyt media koettaa manipuloida [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17490133/hs-tunnusti-oman-hienostuneen-mediamanipulaationsa! - ] kansalaisiamme.



..
74870

..



|  220  SUOMI24  794  |  TIEDE  |  FB  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 



...

e

Ei kommentteja: