lauantaina, elokuuta 13, 2022

Ministeri Lintilä: "Putinin sodan hinta, tästä me maksamme!"

 2319 | 357167 | i


Kuva: ~ https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/f4a86bfa-1147-530b-9dcc-86220403bcf2 -, otsikoituna näin: 

"

Karu hinta siitä, että muu Eurooppa on epäonnistunut keskustelussa Venäjän kanssa –

"


***


..

Syyn ja seurauksen lait ovat nyt kansakuntamme niskassa!

Ministeri Mika Lintilä (kesk.) sähköisti tilanteen lohkaisemalla Yle-aamu-uutisissa 9.8.2022:


 " .. [Tämä on] Putinin sodan hinta, tästä me maksamme!" |1



..
Eipä ministeri ole kovin hyvin perehtynyt uhkailuun, kiristelyyn ja pakotteluihin -

puhumattakaan yksityishenkilöiden ja valtio-omaisuuden takavarikoinneista - näiden käynnistäjinä alkutilanteista talousoperaatioina. Syyn ja seurauksen lait ovat tunnetut ja joskus hyvin kirpeän kipeät, ja tässä juuri suomalaisuutta kohtaan.



Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja meidän osallistuminen EU-solidaarisuutena Venäjän pakotteluun -

.. ovat kaksi aivan eri asiaa, mutta läntinen maailmankuva ja arvomaailma haluaa nämä kaksi asiaa koplata yhteen.
.
|1https://yle.fi/uutiset/3-12568473 -
.


Meidän ajatuskenttään on tuotu väkevällä mediamanipulaatiolla Venäjän uhka, Naton autuus ja kyky vuoden 1941 tavoin käyttää nokkapokkaa, nälvintää, uhoa kuin "ystävien" sotilaallista voiman näyttöä vieressä olevalle naapurille, joka sattuu olemaan tuo toinen ydinasesuurvalta - Venäjä. Kaivammeko näin jo "verta nenästämme?"

.



Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana!


..
Muistimme virkistykseksi - Yhdysvaltojen hyökkäyssodat!

Herääkin asiayhteys rinnastuksena miten maailmallisesti vähemmistöinen läntinen ajattelutapa koplasi USA' n hyökkäyssodat vuosilta 2001-21 us-pakotteisiin, kiristelyihin ja takavarikointeihin - ei koplannut, koska mitään EU pakotteita Yhdysvaltoja kohtaan ei asetettu, vaan oltiin useissa noissa us-hyökkäyssodissa mukana EU-jäsenmaina, kuten Afganistan, Irak, Libya -esimerkkeinä.



Aivan, herääkin kysymys, kuinka yksisilmäisesti EU-käsittelemme sotia, hyökkäyksiä kuin pakotteita keitä kohtaan ja miten operoiden


Länsi käy nyt kovaa informaatiosotaa itää vastaan, jonka esikuviksi näyttää muodostuvan jonkin asteinen (kauppa-/sotilas-) liitto Kiinan ja Venäjän kesken ja yllättäen Turkin liittyen siihen mahdollisena välitysvaltiona, mutta Naton jäsenmaana -

.. Turkin ollen monin osin yhteistyössä Venäjän kanssa - esimerkiksi energiansaannon osalta.

Turkkilaiset ovat arkiviisaita, ajattelevat omaa kansaa ja me Suomessa valtiojohdon kautta olemalla EU-mallioppilaita; ottaen ongelmien ohdakkeet kansakuntamme niskaan - maksuhenkilöinä -

.. näin meillä huolehditaan solidaarisuudesta ja kollektiivisuudesta EU-Brysseliä kohtaan - kansalaistemme niskavilloista repien -viisastako?

Kuinka kauan suomalaiset äänestäjät hyväksyvät tämän maksuhenkilön roolin -

.. aiheista, joita he/ me emme ole itse luoneet, vaan poliittiset johtajamme, jotka loivat vahinkoa koko kansakuntaamme - ainakin suurena realistisena uhkana.

..
Korjaussarja tehdyille valtiojohtajien virheille on jo olemassa -

.. peruutamme kaikki osallisuutemme Venäjän vastaisiin eu-pakotteisiin, eroamme idän ja lännen välisestä vastakkain asettelun vyyhdestä ja tarjoamme presidentillisesti "hyviä palveluksia" niitä todellisuudessa tarvitseville - diplomaattisesti, sekaantumatta muiden asioihin, vaan hoitaen vain meihin suoraan liittyviä omia asioita!

..
Mika Lintilä avasi näin puolityhjän historiatuntemuksensa, eikä osannut huomioida Ukrainan historiaa, Naton laajentumista kuin Venäjän puolustusdoktriinien intressejä -

.. näin Lintilä edusti erinomaisesti yksipuolista läntistä näkökulmaa täältä meiltä Suomesta - idän ja lännen vedenjakajalta.

Muutoin hyvää tarkoittava ministeri Lintilä astui tässä polkumiinaan - paljastaen kevyesti kapean näkökenttänsä maailmallisuuden monimutkaisuuteen - väärä henkilö väärässä paikassa?



..
EKSTRA
https://yle.fi/uutiset/3-12561530 -

Yle: - "Janne “Rysky” Riiheläisen kolumni: Tuleva talvi näyttää mistä meidät on tehty

Tulevana talvena sähkölaskujen ja ruokakaupan kuittien loppusummat voivat olla hurjia. Niissä maksetaan vapauden ja demokratian hintaa, kirjoittaa Riiheläinen."



..

EKSTRA 2

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009000153.html - 


IS: "

Sähkön hinta hirvittää – tällaisia ovat puolueiden lääkkeet

" -IS-toimittajina Olli Waris ja Elisa Airasvirta



..

EKSTRA 3

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008994866.html -


HS: "Poliitikot tekevät nyt kilpaa ehdotuksia siitä, miten energiakriisin ja inflaation vaikutuksia kansalaisille voitaisiin lievittää." -HS-toimittajina Onni Niemi ja Minna Nalbantoglu


..




..
77308

..



|  103  SUOMI24  355  |  98  TIEDE  401  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |



...

e




Ei kommentteja: