sunnuntaina, tammikuuta 21, 2018

Itä ja länsi törmäävät - tarvitsemme kriisin kestävän presidentin!







Meillä on varmasti heidän omasta mielestään kahdeksan isänmaan ystävää -presidenttiehdokkaina, mutta on vain yksi ehdokas, joka on kriisinkestävä – hän on europarlamentaarikko Paavo Väyrynen.

Kansa on käynyt innolla ennakkoäänestykseen – erityisesti jostain syystä Lapin ja Satakunnan alue ovat aktiivisia! Väyrynen parantaa juoksuaan – ennakoidusti. Arvaisin esittää, että kansalaisemme haluavat nähdä toisella kierroksella [1 juuri parin – Väyrynen & Niinistö!
[1 ... Toimittaja Timo Haapalaa Ilta-Sanomista potuttaa jo niin kovasti, että otsikoissa soi. Äänestävä kansa muistaa Haapalan rienaavasti ala-arvoisen Väyrys-HS-areena tv-tentin! ~ https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005530480.html -


Suomi on tunnetusti idän ja lännen vedenjakajalla *. Olemme 1300 kilometrillä kiinni Venäjässä – siinä toisessa ydinasesuurvallassa. Äänestäjämme eivät halua tuoda natojäsenyyden myötä sitä toista ydinasesuurvaltaa – Yhdysvaltoja – kiinni Venäjän tärkeimpiin kohtesiin; Kuolan niemimaahan ja Leningrad oblastiin.


Paavo Väyrynen on tarvittaessa kriisijohtaja!

Kautta aikain arvostetuimmaksi presidentiksi on valittu Urho Kekkonen **, joka osasi pelin hengen – vaikeina aikoina, joissa me emme ole nyt, siis emme ole nyt! Tunnetusti Paavo kantaa Kekkosen perintöä – hänet on vihitty sellaisella tiedolla, mitä kriisijohtaja tarvitsee.





Turvallisuus on kansakuntamme mielestä tärkein asia

On kirkkaan selvää, että turvallisuutemme hoidetaan sotilaspoliittisella liittoutumattomuudella, sillä se toinen ydinasesuurvalta vierestämme haluaa, ettei sen rajan takana vaikuta se toinen ydinasemahti –

Siis: Me emme laske US-johteista Natoa Suomeen ja puramme vielä tuon Nato-Isäntämaa pöytäkirjankin – emme riskeeraa kansakuntamme turvallisuutta. Emme petä äänestäjiä – äänestäjät valitsevat luotettavan kriisikykyisen johtajanpresidentin.


.
[2012]
” … Kansa kysyy kolmea asiaa. Nuo kysymykset ovat: Kanta Natoon, kanta Euroopan unioniin ja eurokriisiin. Vain yhdellä on kaikkiin selvä vastaus. Paavo Väyrynen sanoo Natolle ainoana täyden ein - Kansa tykkää. Paavolla on myös selvä vastaus euroon ja EU:hun. Kyllä kansa kysyy ja tietää muutakin.

Paavo kävi ”yksin” täysillä taistelua eduskunnassa Europan yhteisöön liittymistä vastaan - jo silloin, kun Timo Soini oli ”peruskoulussa”. Paavo punoi juonia Kekkosen kanssa jo silloin, kun Niinistöä ei näkynyt politiikassa. Paavo on edelleen loistavassa kunnossa - kaikista muista ei saata voida sanoa ehkä samaa.

...
Paavo on enemmän Urho Kekkosen mies, kuin Soini konsanaan. Väyrynen on enemmän EU-vastainen kuin Timo milloinkaan. Paavo Keminmaalta on enemmän suomalaisen luonteen perikuva kuin Pekka Haavisto alkuunkaan. Väyrynen kantaa Kekkosen perintöä - tapahtuiko Keskustalta suuri virhe, kun valitsivat Lahdessa Mari Kiviniemen puheenjohtajaksi Paavon sijasta?

....
[U][History] Paavo Väyrynen esiintyi YLE 1:en suorassa haastattelussa kuin valtiomies. Suomi kulkee raskaiden hallitusvirheiden jälkeen niin syvään lamaan, josta nouseminen vaatii johtajaa isolla J:llä. Kekkosen perintöä kantava Paavo Väyrynen on se mies, joka esikuntineen voi tehdä asialle jotain.


....
[History][ …
Tamminiemessä istui kaksi miestä vakavana, kun piti tehdä ratkaisuja Suomen hyväksi ja eduksi - vanha hapuileva presidentti Kekkonen ja terhakasti tanhuava nuorukainen Paavo Väyrynen keskustelivat kahden kesken työhuoneen pienessä neuvottelunurkkauksessa - oli kysymys Suomelle tärkeistä asioista --- näin kertoo sitkeä huhu Tamminiemestä ... ]


...
Paavo Väyrynen on ylivoimaisesti kokenein ulkopolitiikan osaaja, oivaltaja ja toimija, … ulkopolitiikka on se kriisiherkkä politiikan alue. Väyrynen tietää pelit Suomessa ja Venäjällä - olipa Paavo riittävän kauan myös Brysselin juonitteluissakin mukana - vastustettuaan EU:hun liittymistä miltei henkihieveriin saakka. … ”
...



Entä nyt?

Näyttää vahvasti siltä, että lännenmies kohtaannuttaa itseään idänmiehen kanssa, valitettavasti sotaisuuttakin esitellen, katso – Pohjois-Korea … tosin uhoiluun osallistuu molemmat osapuolet, niin korealaiset kuin amerikkalaiset … Ukraina on toinen idän ja lännen törmäyspiste ***.

Me Suomessa olemme vahvasti ja historiallisesti idän ja lännen vedenjakajalla.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 160210

DOC paavo_vayrynen_19012018.doc – OpenOffice Writer
PVM 19012018


552_4755

Ei kommentteja: