lauantaina, marraskuuta 05, 2016

IN - Avaako trumppismi amerikkalaisten perestroikan?

(Media vauhkoontui, kun mielipidetiedustelu ennusteleekin Hillary Clintonin sähköpostipaljastusten jälkeen |0 Donald Trumpille nousua voittajan tielle – näinkö Yhdysvallat saa aikansa ”perestroikan ja glasnostin”? |1)


[ … kansalainen John miettii kuumeisesti valitseeko rauhan vai vastakkainasettelun. Donald ajaa systemaattisesti uutta maailmaa rinnakkaiselona yhteistoiminnassa sen toisen ydinasesuurvallan – Venäjän kanssa. Trump saattaa ihailla liikemiehenä Venäjän presidentin Vladimir Putinin valtaa ja vallankäyttöä. Haluaisiko ovela liikemies haastaa rauhanomaisesti taitavan tiedustelumiehen?

kansalainen Alice pohtii kylmän viileästi, ettei hänen poikiaan enää lähetetä maailmalle, kauaksi omilta rajoiltaan sotimaan jonkin ideologian pohjalta. Yhdysvaltoihin on virrannut nyt liikaa sinkkiarkkuja viimeisen 60 vuoden aikana – nyt saa riittää – äänestän Trumppia! … ]
...
|1 ~ https://www.youtube.com/watch?v=5ZgBKc78zMI -Maailman toinen ydinasesuurvalta ja toiseksi suurin talous – USA käy kohti koko maailmaa kiinnostavia presidentinvaaleja. Nyt ratkaistaan vastakkainasettelu tai yllättäen rauhanrakentaminen. Clinton edustaa kylmää ulkopolitiikkaa, jolla halutaan säilyttää maailmanpoliisin status. Trump taas kokee, että oma valtio, työ, työllisyys – protektionismi ja kansallinen eheys kuin reviiripuolustus ovat nyt in.

” … ... Tavallaan Trump edustaa aidoimmillaan amerikkalaisuutta. Laidasta laitaan, ”well I am yankee, and so great” ... Siltikin trumppismi voittaa, koska Donald ymmärtää, ettei toisen ydinasesuurvallan kanssa kannata olla rakentamassa vastakkainasettelua, vaan rakentaen rauhaa. … ” ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1477985973693 -Onko amerikkalainen vaalijärjestelmä sairas, sirkustaiteellinen vai läpeensä mätäkypsä?

Ei ole. Vaalijärjestelmä mahdollistaa laillisesti vähemmän ääniä saaneen presidentiksi |* – näin on demokraattinen laillisuuskoneisto päättänyt. Ei ole, sillä ehdokkaat ovat läpeensä rehellisiä ilkeydessään, kaivelussaan ja toisen mollauksessa |** – ei hurmioiduta hyveellisyyteen, vaan käydään sumeilematta toisen kimppuun, tavoitteena voittaa elämä eli presidenttiys. Luonto harrastaa samaa tiputtelua – linnunpesässä poikaset työntävät kylmästi heikoimman poikasen pesästä ulos – varmaan kuolemaan.

|* ... USA on siitä erikoinen valtio, että vähemmän ääniä saanut voi päästä presidentiksi! ~ http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trump-kiilannut-clintonin-ohi-viikko-ennen-vaaleja-kumpikaan-ei-enaa-saastele-sanojaan/6145402 -
|** … ... Media haukkuu paljolti Trumppia, osin vähentääkseen hänen mahdollisuuksiaan presidentiksi. Kysymys kuuluukin, entä jos Trump päätyykin Valkoiseen taloon, niin jatkuuko median nälvimislinja? ~ http://yle.fi/uutiset/clinton-tutkinta_ja_trumpin_torkynauhoitus__usan_presidenttikisaan_yritetty_useasti_vaikuttaa_viime_hetken_yllatyksilla/9264603 -Miten Trump parantaa maailmaa?

Lupaamalla työtä, lupaamalla tuhota ISIS-järjestön, lupaamalla maan sisäistä turvallisuutta |*, lupaamalla romuttaa nykyisen presidentti Barack Obaman terveydehoitouudistuksen. Trump lupaa tehdä Yhdysvalloista jälleen suuren – ehkä Trumppia kismittää, kun IMF (Kansainvälinen valuuttarahasto) laski, että Kiina on maailman suurin talous. Trump lupaa nostaa maailman tuhovoimaisimman ja kalleimman armeijan jälleen maailman suurimmaksi.

|* ... USA - väkivaltaelokuvien luvattu maa ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/a1478153954269 -Trumpin lausumattomat säkeet

Trump on alitajunnassaan oivaltanut, ettei Venäjää, maailman suurinta raaka-aineaittaa ja energianlähdettä saa laskea kiinalaisten käsiin – tuohon kuherteluun on tehtävä päättöpiste. Sehän onnistuu menemällä Putinin kanssa samaan leikkikehään ja neppaamalla Kiina sieltä pois.

Trump on hoksannut, ettei kaavaa - ”Kiina + Venäjä > EU + USA” - saa laskea toteutumiseensa saakka. EU ei ole enää varma Yhdysvalloille (TTIP), vain Englanti on – hehän ovat aina rientäneet USA' n tueksi laillisiin ja laittomiin rynnäkköpommituksiin – vieraille maille.Yhdysvaltain presidentinvaalien lopputulos 2016

[Skenaario 1] Donald Trump voittaa ja uudistaa samalla Repuplikaanisen puolueen, siksi suuren näytelmän Donald on tekaissut, ikään kuin Ronald takavuosina – Reaganista tuli lopulta yksi suurimmista presidenteistä – kuitenkin vain b-luokan näyttelijäkaarteista. Reaganilla on oma lentotukialus – ja mikä harvinaista, nimi annettiin jo Ronaldin eläessä! Entä Trump – kuuloistaisko komealta: ”USS Donald Trump” - onko tässä se Trumpin unelmien täyttymys?Entä äänestäjien unelmien täyttymys?

Kyllä. USA saisi Trumpista miehen, jolla on munat, ja joka uskalta myöhentää – jopa alkukantaisin menetelmin, mutta väkevästi, miehisesti ja sellaisella intensiivisyydellä, että hätää kärsivä kansanosa, joita on on paljon – yli 60 miljoonaa elää köyhyysrajan alapuolella (työt ovat siirtyneet Kiinaan) – äänestää Trumppia.

Samoin kaikki miehisyyttä aseen kantona arvostavat äänestävät Donaldia sekä naiset, jotka ajattelevat, että mies on perheen pää. Saattoi olla, että riekkuminen Trumpin puristeluista ja nipistelyistä kääntyikin lopulta itseään vastaan!


[Skenaario 2] ?


EKSTRA
Miten Trump suhtautuu ilmastonmuutokseen, joka on osa ympäristönmuutosta? ~ https://www.youtube.com/watch?v=90CkXVF-Q8M -

...
Tekstin viitelinkit:

|0 Onko US liittovaltion virkamiesten pidättäydyttävä vaalien alla kertomasta tosiasioista, etteivät äänestäjät saa kiusallisia totuuksia tietoonsa ennen äänestyspäätöksiä? ~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016110222553340_ul.shtml -Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka


AL | US | PZ | VU | T| BL | BL | BLOG 92396

DOC Trumppismi_voittaa_05112016.doc – OpenOffice Writer
PVM 05112016|622:5765|

Ei kommentteja: