torstaina, maaliskuuta 24, 2022

email - Suomalaisia kyllästetään nyt Venäjän uhalla ja Naton autuudella

 0000

Kartta A


Kartta: ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisodan_tausta - 


***


..

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: torstai 24. maaliskuuta 2022 12:08

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; Paavo Väyrynen; ilkka.kanerva@eduskunta.fi

Kopio: annika.saarikko@vm.fi; iiris.suomela@eduskunta.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; li.andersson@minedu.fi; harry.harkimo@eduskunta.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Suomalaisia kyllästetään nyt Venäjän uhalla ja Naton autuudella

..

Suomalaisten pelottelu on nyt nostettu infernaaliseen mediapaatokseen!*

Viimeisen parin kuukauden ajan Me Suomen kansa olemme joutuneet rauhanajan suurimman manipulaation jopa propagandan uhreiksi - meitä ollaan viemässä perinteellisesti vakaan natovastaisen mielipiteemme vastaisesti lännen sotakoneeseen - Natoon |1, joka edellisen kerran osallistui Serbian sotaan |2, johtajanaan Yhdysvallat, joka on myös ainaissotilasjohtaja Natossa.

.

|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/22446/ketju/lehdiston_nato_pakkopullaa_kansalaisille -

|2 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000003871510.html -

 

|* Kymmeniin vuosiin, kun olemme saaneet todellisuudessa elää täyttä rauhan aikaa, minkään uhkaamatta, minkään kiristämättä – ovat nyt kansalaisemme kohdanneet mediavainoksi kutsuttua pelottelua, uhan luomista, kenenkään kuitenkaan kertomatta mikä, miten tai milloin milläkin keinoin tuo ”pahan valtakunnaksi” (us-presidentti Ronald Reagan) tituleerattu Venäjä on meitä hätyytellyt – nyt laatumediaksi itseään kutsuva informaatiotorvi suorastaan syyllistyy arvailujen, luulojen, otaksumien, nimettömien lähteiden ja yhdensuuntaisten, jopa sotapropagandan levitykseen lukijoitaan ja katsojiaan kohtaan. Miksi? Syy on selvä – kansakuntaamme ajetaan täysillä vastakkain asettelevaan Natoon, lännen sotakoneeseen ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/76279/suomea-viedaan-puolivakisin-natoon-lannen-sotakoneeseen?changed=1647956189 - .

.

Meitä ei uhkaa muu kuin kahden suurvallan vastakkainolo rajalla olo meidän itärajalla - jopa 1200 kilometrin matkalta - Kuolasta Kannakselle

Me olemme eläneet ilman mitään sotilaallista uhkaa aina vuodesta 1946 ja se täyden rauhanodotuksen osalta päättyi de facto, kun muutamat poliitikot kansalta ja eduskunnalta salassa allekirjoittivat Nato - Isäntämaa pöytäkirjan |3, joka toi liki vuosittain amerikkalaiset sotavoimat erityisesti Lappiin harjoittelemaan sotaa, rynnäköintejä ja hyökkäyksiä - "puolustautumisen hokemamantralla".

.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

.


Suomi jos mikä tietää mitä on itä

- venäläisinä, oli se sitten Autonomiaa tsaarin vallan alta, Neuvostoliittoa Talvisodan hyökkäyksenä kuin meidän osallistumisena Saksan kolmannen valtakunnan kanssa Operaatio Barbarossaan vuonna 1941, jolloin teimme raskaan valintavirheen "lännen suunnalta".

 

Me olemme idän ja lännen vedenjakajalla

[ ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/77550/suomen-rooli-idan-ja-lannen-vedenjakajalla - ]

-sanovat natointoiset mitä tahansa; olemme geneettisesti enemmän idästä, olemme monin osin omaksuneet kielemme myös itäiseltä retkeltämme Suomenniemelle |4, saimme kulttuuritartuntoja idästä, mutta myös lännestä, varsinkin mitä idemmäksi mennään Suomessa, sen enemmän jopa itäiset uskonnot vaikuttavat. Ruokakulttuuriakin on niin idästä kuin lännestä.

.

|4 ~  https://www.facebook.com/groups/5749603299 - "S.J.E Suomalaisuuden Juurien Etsijät"

.

 

Vakava kysymys Nato-pohdiskeluun!

Venäjän suurydinsodan esto- ja uhkajärjestelmät sijaitsevat Suomen Lapin lentokentiltä noin 15 minuutin rynnäkkömatkan päässä - siellä ollen Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden toinen päätukikohta |5, josta jopa 16 monikärkiydinohjussiiloilla varustetut Borei-veneet partioivat maailman merillä estäen ydinsodan olemassaolonsa voimalla. Tämän amerikkalaiset tietävät erittäin tarkasti, kuin myös toisin päin US-Ohio-luokan sukellusveneiden osalta.

.

|5 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/80280/venajan-sotilaallinen-voima-ja-heikkous -

.

 

Herkkä tasapainotila on mahdollisesti menetetty - juuri Suomen Lapissa, ja se on meidän paha ongelma oikeana uhkana - Nato/USA' n luomana vaaratilanteena, joka tulisi purkaa, jos haluamme tuon vakaan rauhantilan jatkuvan myös idän osalta.

Näin tämä herkkä tasapainotila on uhattuna, kun US ja Nato toistuvasti sotaharjoittelevat Suomen Lapissa. Tämä on noteerattu Kremlissä erityisen tarkoin, ja se on tuottanut muutoksia Venäjän puolustautumisen strategiaan, jota meillä nato-intoiset kutsuvat uhkaamiseksi, vaikka sen oikea nimitys on varautumista viholliskandidaatin hyökkäykselle.

 

Nato ja USA on jo Kremlistä nimetty viholliskandidaatiksi, jota 1930-luvulla oli Saksan kolmas valtakunta, joka lopulta ajoi meidät sotiin ---

Me tiedämme jo nykyään paljon jopa Talvisodan Neuvostoliiton hyökkäyksestä maahamme 1939 jonka 105 päiväisen sodan sotilaamme Mannerheimin johdolla suorittivat Isänmaamme pelastamisena, johon vaikutti voimallisesti Saksan johtaja Adolf Hitlerin osallistuminen Talvisodan päättämiseen ilmoittamalla Neuvostoliiton johtajalle Josif Stalinille, että Suomi voidaan jättää rauhaan ja tämän viestin toi Suomelle Saksan Luftwaffe' n Hermann Göringin luottoupseeri kertomalla, että tehkää rauha keinolla jos toisella, niin saatte myöhemmin kaiken takaisin korkojen kera. Tietävästi Stalin sai tämänkin tiedon jo tuolloin korviinsa (?)

 

Samoin tiedämme jo aiemman presidenttimme Urho Kekkosen noottisuunnitelmat |6 juuri Mainilan laukauksien jälkeen, Urho yritti ulkoministeriössä palvelevan ystävänsä Aaro Pakaslahden avulla lähettää nootin Kremliin, nootissa esitettiin Suomen armeijan vetäytyvän heti 50 kilometrin päähän silloiselta rajalta (katso kartta A) - mutta tuolloinen hallitus, ilmeisesti paljolti tuolloisen ulkoministeri Eljas Erkon vastustuksella torppasi nootin lähettämisen - Stalin odotti muutaman päivän, irtisanoi hyökkäämättömyyssopimuksen ja aloitti Talvisodan.

.

|6 ~ https://journal.fi/tt/article/view/49424/14596 -

 

.

PS. Nyt tehdään pikavauhdilla erilaisia nato-selvityksiä; tässä kysymysasettelu:

"Pitäisikö Suomen liittyä Naton jäseneksi? Natossa on tällä hetkellä 30 ja EU:ssa 27 jäsenmaata. EU-maista 21 on myös Naton jäseniä. Mitä mieltä Te olette, pitäisikö Suomen liittyä Naton jäseneksi vai ei?”" -mitä mieltä ollaan? Sanoisin, että hyvin johdatteleva, ja kun vastaus annetaan internet-paneeliin, eikä elävälle puhelinhaastattelijalle, niin ei ole ihme, että prosentit ovat nyt "nurinpäin"! Sanoisin edelleen tähän: Rauhoitutaan, otetaan arkijärki käyttöön ja huomioidaan todellisuus.

 

 

EKSTRA

IS-otsikosta: Putin painostaa ”aivan hulluna” … , ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008700335.html  -toimittajana Heidi Vaalisto – Ilta-Sanomat.

 

 

>>> 

 

 

..

Tämä sama kirjoitus jatkuu täällä ~  https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/suomalaisia-kyllastetaan-nyt-venajan.html  – kaikkine viitteineen, linkkeineen ja kuvineen. Kiitos kun maltoit lukea tänne asti.

.

HUOM! Tässä sähköpostin lähettäjänimenä on Ympäristöteollisuus, jolla ei ole yhdistyksenä mitään tekemistä kyseisen kirjoituksen kanssa, vaan teksti on allekirjoittaneen omaa ja perustuu tietämykseen niin Kiinasta (!**) kuin Venäjältä.

.

|** -Venäjän presidentti Vladimir Putinin vierailu Pekingin Talviolypialaisten alla - tavaten Kiinan johtajan Xi Jinping' in.

.

 

 

Ystävällisesti kohden laatumediamme rauhoittumista pelottelultaan!


Ei kommentteja: