lauantaina, heinäkuuta 08, 2023

"Väestönvaihto" on todellisuudessa reviirien puolustamista

 |2591|418802|


Graf.: ~ https://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2017/maahanmuutto-kasvattaa-nuorten-maaraa/

"

Maahanmuutto kasvattaa nuorten määrää

"Aiheella on oma oikea nimityksensä, on kyse reviireistä -
.. ja niiden puolustamisesta!


YLE-linkki: ~ https://yle.fi/a/74-20039598 -, otsikoituna näin:
"[PM Petteri] Orpo kommentoi sisäministerin väestönvaihtopuheita: "Mahdotonta sanoa yksiselitteisesti, missä raja menee""
-toimittajana muun muassa Päivi Lakka ja Hanna Hanhinen.

__ __
Tosin joskus, aika useinkin on kyse myös reviirien valloituksesta - katso kolonialismi |1 ja "US-statement", jossa Yhdysvallat haluaa olla maailmanpoliisi ja sotakone, jolla on "lupa tappaa" |2 ja sitä ennen kurittaa |3 ..

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/03/brysselin-kostonisku-uskoen-tekonsa.html -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/01/usa-halunnee-sodan-persianlahdelle-se.html -

|3 ~ x - 

__
Entä suomalainen väestönvaihto eli reviirien valvonta, joka perustuu aina olleeseen evoluution perustehtävään -

.. olla sekoittamatta liian nopeasti liian monia!

__
Tosiasiassa Suomi ja monet suomalaiset saivat tahtonsa lävitse - Jussi Halla-aho otti paikkansa vasallinsa PS-puheenjohtaja Riikka Purran valvojana - nyt Jussi vahtii kansalaisiaan eduskunnan puhemiehen - tai puhehenkilön näkökulmasta, tarkalla silmällä, ettei Suomeen pujahda "vääriä ihmisiä" ..

__
Äijäenergia jyllää ja reviiripuolustajat saivat makean voiton

Mitä tämä reviiripuolustus oikeastaan on? Yksinkertaista, se on meidän kaikkien tuntema evoluution vuosimiljoonien aikana rakentama ja ylläpitämä suojajärjestelmä ”vääriä geenejä kohtaan”.

__
Nyt on kysymys siitä, miten tämä reviiripuolustus halutaan ymmärtää

Reviiripuolustus ei ole rasismia, vaan puolustusjärjestelmä ja sovun ylläpitäjä, joka rajaa erilaiset omiin karsinoihinsa. Tämä ei tarkoita suljettuja rajoja, vaan vanhaa yleisesti hyväksyttyä periaatetta -

Maassa maan tapojen mukaisesti”.

__
Suomi on siitä erikoinen maa, että olemme kahden voimakkaan vaikutteen alla ja rajalla

Olemme idän ja lännen vedenjakajalla. Olemme itse niin lännestä kuin idästä ja olemme varustetut muun muassa muassa omanlaisella melankolialla, joka viestittyy myös uuden ps-puheenjohtajan, Halla-ahon habituksesta |4.

|4 ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706092200198784_pi.shtml -


Tohtori Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja!

Näin kirjoitimme aikanaan 09.03.2017 ---

” … (Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |5. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan 'soinismin sanakukkaset' – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta” …

… Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä? |6 Ehkä, aprikoi Perus - Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ja Siniset kokivat päättöohjelmansa! ]


Halla-ahoismi jyllää peruskentällä!

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla –

Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”.

Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen? Ehkä Timo nousee toisen verbaalikuninkaan - Paavo Väyrysen rinnalle?
… ”

Jatkuu linkin http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html – alta.

..
Jussi oli myös panssarijuntta |E,

… kun mainitsi Ateenan kaduille mahdollisista tulevista panssarivaunuista, oliko Jussi oikeassa – jää vielä nähtäväksi, näin kirjoitimme panssarijuntasta vuonna 2011 ---

” … Erotetaanko panssarijuntta Jussi Halla-aho [PS]? ..

Reviiripuolustus synnytti joukkomurhan Norjassa. Teon tekijä oli suomalaisen oppineen kansallisvaltiokannattajan Jussi Halla-ahon kannattaja (mainitsee tekstissään). Kuulimme vangitsemisoikeudenkäynnissä reviiripuolustuksen päämäärät viikinkien jälkeläiseltä. Norja on kuitenkin kansallisvaltio, joka tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa!

|E " .. Jussi oli myös panssarijuntta,

… kun mainitsi Ateenan kaduille mahdollisista tulevista panssarivaunuista, oliko Jussi oikeassa – jää vielä nähtäväksi, näin kirjoitimme panssarijuntasta vuonna 2011 ---

__


119282|  104  SUOMI24  404  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  


Graf.: ~ https://www.stat.fi/tup/tietoaika/tilaajat/ta_08_04_nieminen.html


"Ulkomaan kansalaisten ja Suomen kansalaisten ikärakenne vuonna 2003"
2


” … Erotetaanko panssarijuntta Jussi Halla-aho [PS]? ..

Reviiripuolustus synnytti joukkomurhan Norjassa. Teon tekijä oli suomalaisen oppineen kansallisvaltiokannattajan Jussi Halla-ahon kannattaja (mainitsee tekstissään). Tänään kuulemme vangitsemisoikeudenkäynnissä reviiripuolustuksen päämäärät viikinkien jälkeläiseltä. Norja on kansallisvaltio, joka tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa sekin - muun muassa sairaanhoitajia Suomesta! .. "
___ ___
Perussuomalaiset, halla-aholaiset ja aitosuomalainen reviiripuolustus --
Perussuomalaiset ovat oivaltaneet yhdenasian liikkeenä maahanmuuton tuomittavuuden, joka on jo enemmistön taholta hylätty osittaisrasistisena toimintamallina.
Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta meillä on oikeus reviiripuolustukseen ja se onkin laajojen kansanjoukkojen hyväksymä oikeudenmukainen tapa suojella itseämme - olematta rasisti.
__
Näin kirjoitimme, kun muutkin puolueet heräsivät vuosimiljoonia vanhaan tosiasiaan ---
Aikanaan Eero Heinäluoma (SDP) ei ollut antamassa potkuja töissä oleville - oli ihonväri mikä tahansa. Monet hommat eivät ole kelvanneet valkoisille alkuasukkaille - mm. siistijät, ..työtehtäväalue, jota ilman hukkuisimme paskaan.
Demareiden reviiripuolustus on tarkoitettu niille työtehtäville, jotka tulevat jakoon tänään ja huomenna. Olemmeko valmiit alentamaan palkkatasoamme - se on se ainoa keino torjua edullisemmat toverit "halvemmista maista"?
… ”


__


Ei kommentteja: