sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Miksi kiinalaiset kehittivät ihmisiin tarttuvan virusmutaation?


Huhutaan keksityn tuomiopäivän virus 1]. Ensinnäkin ei ole varmaa, että juuri ihminen laboratorioissaan olisi tällaisen oivalluksen saanut ja kehittänyt ”kaiken tappavan yksinkertaisen nanobotin”. Saattoi olla niin, että itse virus, prioni tai bakteeri edesauttoivat omaa pikaevoluutiota ja rakentuivat häijymmäksi kuin kemistit suunnittelivatkaan.

Emme tiedä, mistä virukset ja muut mikrobit ovat lähtöisin – joka tapauksessa ajoilta ennen meitä, ennen muita nisäkkäitä ja vieläpä ennen mitään kasveja – ehkäpä olivat ne ensimmäiset, jotka kantavat meidän kaikkien lähtökohtageenejä tai ”syntysanoja” – siispä siellä voi ”asustaa” kaiken tieto – tieto myös tuhoutumisesta, jos se niin halutaan tapahtuvan.

Emme tiedä sitäkään, mistä mikrobit saavat ohjauksensa, vai ovatko ne täysin itsellisiä toimijoita – mikäli eivät, niin olisi otaksuttavaa, että alkuräjähdyksen ”kantoaalto” saattaa olla tiedonsiirtäjä jostain, mitä emme tiedä. Avaruudessa vellovat neutriinomyrskytkin saattavat kantaa tietoa, miten toimia – siis mikrobien toimia ---

1] Kumpi kehittää – ihminen vai virus itsessään ulkoa tullein ohjein ~ http://www.sciencemag.org/content/early/2013/05/01/science.1229455


[2005] Kaikki alkoi pienen pienestä häiriöstä täydellisessä harmoniassa. Lähes olematon painovoimahäiriö synnytti alun maailmalle, jossa jatkamme luonnon ja evoluution muutostaistelua elosta, tasapainosta ja sen järkyttämisestä. Lintuinfluenssa on saanut valtavat mittasuhteet sen muunnosvoimaan nähden. 

Likainen vesi ja siinä elävät mikrobit tappavat miljoonia ihmisiä. H5N1/HX/NZ saa/ saavat suhteettoman palstamäärän, koska se lähestyy lintukotoamme ja uhkaa mielenrauhaamme.


Virus on pienin muuntumiskykyinen reagoiva kohde,

jolle voidaan tehdä vastatoimenpiteitä. Virukset ilmestyivät ennen monisoluisia eliöitä; virukset ovat harjoitelleet evoluutiota ja ohjailleet tasapainoa vuosimiljoonien ajan tappaen ympäriltään, ollen itse yleensä kaikkein haavoittuvin.

Viruksista on tehty elokuvia, se mystifioi, se laitattaa pelkoa, koska emme näe vihollistamme. Millainen vihollinen on elollisen ja elottomuuden rajamailla vaikuttava yksinkertaisen tehokas eliminoija, jota esiintyy joka paikassa.

Aiheesta on syntynyt oma tieteenhaara, jossa koulukunnat jakautuvat laidasta laitaan julistaen loputonta sotaa tai hyväksyen taipuneena lopullisen häviön näille olemattoman pienille systemaattiseen työhön kykeneville itsensä säilyttäjille.


Maailmassa malariaan kuolee miljoonia,

mutta riittävän etäällä meidän markkinamekanistisesta kulutusyhteiskunnastamme. Ripuli, mikä kuivattaa lapsia kuolemaan myöskin miljoonittain, on ongelma, jota ei kohdata sen kaukaisen etäisyyden vuoksi. Kuolevat joutsenet herättivät meidät täällä pohjolassa; emme olekaan turvassa.

Viruksilla lienee myöskin tehtävä, kuten luulemme meillä olevan

Maailmanlopun maalarit ovat ristineet virukset luonnon lähettiläiksi palauttamaan tasapainon *], jonka ihminen on kiistatta tuhonnut. Verratkaamme esimerkiksi muurahaispopulaatioiden aikaansaannoksia luonnon tasapainoon versus ihminen. Muurahaisia on biomassaltaan noin saman verran kuin ihmisiä; ne ovat asemoituneet taidokkaasti eläen osana kokonaisuutta aiheuttamatta ylimääräistä kuormaa ympäristölleen.

Virukset tekivät omaa "eloansa" soveltuvaksi ja lisääntymiskykyiseksi eilen, ne tekevät sitä tänään ja vielä huomennakin, kun moni nykyinen eliö on poistunut mahdottomana osasena kokonaisjärjestelmästä. Virus evaluoituu kaikin keinoin kuten muutkin; sen tehtävä on jatkaa omaa eloansa sopeutuen ympäristöön.

Ihminen on elon väkevyydessään tuhonnut ympäriltään huomattavat määrät elinkelpoisuutta apuvälineillään ja jumalallisella siunauksella lisääntyä ja täyttää maa.


On luonnonmukaista,

että ympäristö toimii samankaltaisesti ottaen omaa osuuttaan kasvunvarannoista, joita kierroksi kutsutaan. Ihmiset keskenäänkin ottavat kansallisuuksittain osuutensa. Aika, jossa länsimaat - USA etunenässä, käyttävät, jopa tuhlaavat suurimman osan varannoista on kestämätön. Kehittyvät uudet maat tulevat ottamaan osuutensa yhteisestä elonvarannosta.


Viruksetkaan eivät tule häviämään,

ne ottavat osansa ja leviävät sekä kehittyvät. Virus ei ole uhka ihmisyydelle, se on vain uhka hallitsemattomalle kasvullemme. Ihmisen valtakauden päättyessä virukset jatkavat, kuten muurahaisetkin. Kaikilla oli sijansa ja aikansa.

Pandemia voi olla varoitus ja opastus arvostukseen, jossa tasapaino on hyväksytty luonnollisena yhtälönä elämän keskipisteessä.
Ilkka LuomaNanobotti --- Mikroskooppinen robotti, joka on nk. nanokokoluokassa – omaa kykyjä tartuttaa, tutkia, muuntaa, eliminoida ja levittää erilaisia partikkeleja ja osaa myös siirtää informaatiota kuin manipuloida sitä.ALUS
BLOG 18028 IL

912318_IL & 139500_US

---05052013---

2 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Eräänlainen virus, joka saa leviämisellään pandemian ilmeen - varsinkin kun siihen tulee maa- / sosiaaliryhmä- /aate-/ uskontokohtainen identiteetti ja kielikäännökset ...!

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006001926.html -

"Yhdysvalloissa rakennettiin tekoälyllä toimiva tekstigeneraattori, joka voi olla liian vaarallinen julkaistavaksi, ohjelman kehittäjät sanovat

Uskottavaa uutiskieltä ja kaunokirjallista tekstiä suoltavaa tekstigeneraattoria olisi erittäin helppo käyttää esimerkiksi valeuutisten luomiseen ja identiteettivarkauksien tekemiseen, tutkijat uskovat. ..." -HS

Ilkka Luoma kirjoitti...

Bakteerit ovat elämällemme täydellisen välttämättömiä - elättävät meidät, muun muassa vatsamme bakteerifaunana, jatkuen paksusuolen omiin sekotteisiin - hyvin monimutkaisena cockailina sulattelevat jopa epäterveelliset suuhun laittamamme mielihyvämme! Toisaalta bakteerit ovat tappajia, ja vain siksi, että eivät halua soveltua/ sopeutua kaikkeen, vaan siihen tiettyyn - mihin ne ovat kukin suunniteltu ... bakteeritkin kantavat evoluution ohjeistusta, joka on meille liki täydellinen mysteeri.

Bakteerit syövät jo viemäreitämme puhtaiksi - tosin emme tiedä miten ne myöhemmässä putkistossa käyttäytyvät, puhumattakaan siitä, miten sotkevat puhdistusprosessien omat bakteerikannat ...

Bakteerit olivat jo silloin, kun meistä ei ollut edes hajun aavistustakaan - eikä muutakaan ..., mutta mitä oli ennen syanoja* ... onkin jo tieteiden huippua, jota ei tiedetä - minne pitää mennä ymmärtääksemme bakteerit, jotka uusimman "opin" mukaan muodostavat aivan oman sfäärinsä - bakteriosfäärin - ulottuen syvällä maan alle ja esiintyen korkeuksissa ... kerrassaan sopeutumisen huippukehitystä, mutta miksi, miten ja keiden/ minkä toimesta - vai ei minkään? ... Olisiko koko bakteriosfääri tseohjautuvuuden päättöseremonia, "kantaen jotain tuomiopäivää" - mikä ei olisi ihme, siksi yksinkertaista kaikki on lopulta!

Silloin alkujen alussa jokin erikoinen meille täysin tuntematon tekijä aikaansai sen ensimmäisen "vetovoiman", kun olematon kohtasi mitättömän!