sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

Suudelman analyysi - Euroviisut


Euroviisuissa eurooppalaiset näpäyttivät – vaikka esityksen piti näpäyttää maamme eduskuntaa; koppavuus ylimielisyys saivat palkkionsa ja mielenilmauksen – muutoin hienosta esityksestä.

Suomi ja Krista jäivät Euroviisuissa viimeisten joukkoon – hyvin pienellä pistemäärällä. Koppavan omahyväinen toteamus ”minähän suutelen ketä haluan”, oli saanut palkkansa ja väkevän ”niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan” -kannanoton.

Homot ovat luonnottoman vähemmistön liian suuri puheenaihe. Luonto järjesti miljoonia vuosia jo sitten keinot kuinka lisäännytään ja ylläpidetään ”kuolemattomuutta”, vain elämän jatkumossa olevat nimelliset yksilöt syntyvät ja poistuvat – sisällä oleva geenistö jaktaa elämää – loputtomiin (?)


Krista halusi näpäyttää eduskuntaa,

joka ylivoimaiselta enemmistötään on heteroita, jotka lisääntyvät – homot eivät tunnetusti lisäänny, ja näin heidän jatkumonsa kuoleekin joka sukupolven kohdalla. Nyt Eurooppa näpäytti Kristaa ja Suomen esitystä.

Euroopassa homojen määrä on pienen pieni vähemmistö, jotka eivät edelleenkään lisäänny. Homoilu ei ole edes muotia. Luonnoton suuntaus saa liian suuren huomioarvon – vaikka vapauden periaatteisiin kuuluu myös parinvalinta, joko luonnollisena tai luonnottomana.


Kristan musiikillinen ja energinen puoli oli kunnossa!

Siitä ne vähät pisteet. Rangaistus tuli viattomasta suudelmasta, vääristä sanoista ja viestistä. Vastaus tuli salaman nopeasti ja pisteet taululla kertoivat loput. Tyhmänä eikä väärästä asiasta voi olla kapinallinen – Lordi oli kapinallinen, mutta se ei kosketellut ”hulluudessaan” sellaisia asioita, jotka tuomitaan yleisesti.

Ensi vuonna uudestaan, mutta nyt nöyremmallä ja huomaavaisemmalla mielellä. Koppavuudella ja turhalla ylpeydellä ei saada pisteitä eikä voitoja!


...
Ilkka LuomaSuudelman analyysi”

AL – US
BLOG 18479 IL
---19052013---

Ei kommentteja: