tiistaina, helmikuuta 28, 2017

Trumpin salainen maailma –


 … ainakaan perinteellisen median HS - toimittaja Saska Saarikoski aloitussanoillaan ei tunnu herkistyvän Uuteen Uljaaseen Maailmaan!
Saarikoski tänään 23. helmikuuta 2017 näppäili kolumnin otsikon näin:


”Lännen hyödylliset idiootit Putinin apureina – Takinkääntö on ollut Suomessakin vauhdikasta”

Herää kysymys konservatiivisuuden mediahuipusta. Onko Saarikoski rämettynyt mediaaniseen suohon olla näkemättä tapahtumaketjua, tai oikeastaan katkonaista tapahtumasarjaa, jossa Yhdysvaltain uusi uljas ”TheGreat” presidentti Donald J. Trump on lähtenyt toteuttamaan vaalilupauksiaan ja juuri äänestäjilleen.

Toteuttaako Trump näin ennakoimisen ja ennustettavuuden betonijalkaa huomiselle? Aiemminkin henkilöt, jotka tietävät mitä pitää tehdä – ovat se paljastaneet jo ennen valtaa!|1 Oliko nyt Trumpin vuoro kertoa etu käteen mitä huomenna tekee? Trumpia haukutaan arvaamattomaksi.

 

Perinteellinen media otti Trumpin hampaisiin ja nyt hampaat saivat liian kovan palan

Kehote kuuluu: Silmät auki nyt ja herkkyys pois takataskusta. Olisiko mahdollista, että Trump valmistelee ilma- ja henkisen elintilan niin laveaksi, jotta sinne mahtuu sensaatio ajankohtana, jolloin vaalilupaukset täytettyään äänestänyt kansa hyväksyy luottamuksen jatkuvan annon presidentilleen ja tämän jopa radikaaleille toimille.

 

Trump on saattanut kuulla Kiinasta viestit ja taloustilastot

Kiinalaiset sanoivat vuosia sitten, että aika jolloin yksi valtio tulee määräilemään muiden yksittäisten maiden ja/tai valtioryhmien toimia ja tekoja – on illassaan. Maailma ei ole enää vain amerikkalainen unelma. Maailma on lokeroitumassa usealle reviiritaholle |2 – on EU, on Venäjä toisena ydinasesuurvaltana ja sitten on Kiina, maailman suurin talous jo vuodesta 2014 lähtien. Sanotaan jopa, että elämme kiinalaisten vuosisataa, kuten jo 1400 – luvun alussa elettiin.

 

Trump saattaa liikemiehenä haistaa maailman tuulet paremmin kuin jämähtäneet poliitikot?

Ehkä Trump pesee nyt edestään pois hidasteita, ravistaa puskia ja sytyttää tuleen turhia liikennemerkkejä amerikkalaisuuden polulta, kohti parempaa omavaraisuutta, varaumaa suurille tuntemattomille uhille ja lopulta huolehtia omistaan, joka on useille maille vierasta – valtapolitiikan ajaessa kansalaisten etujen yli.

 

Saska Saarikoski avasi pelin, jossa tunnustus tuli ymmärtämättömyydestä mitä suuressa kuvassa tapahtuu

Selitettä haetaan kaikkialta muualta kuin aiheytimistä, missä vallitsevat perusongelmat lymyävät. Selitettä etsitään vieläpä siten, ettei nykyinen maailmankäsite vajaan 20 prosentin väestöosan valta-asemasta horju.

Valkoinen lännen- ja markkinamiehenä on itse asiassa marginaaliryhmä elävästä ihmisbiomassasta, vaikka kuinka paljon amerikkalaiset (~140 kg/asukas per vuosi) ja länsi - eurooppalaiset (~70 kg/ asukas per vuosi) söisivät lihaa, jonka kasvattamiseen tarvitaan valtavat määrät tuotantovihreää.

Valkoinen markkinamies on pieni vähemmistö Telluksellamme, mutta viimeisen 150 vuoden aikana ylivoimaisesti suurin raaka-aineiden ja energian käyttäjä.

 

Trump oivaltaa?

Ehkä, tai sitten oikeasti The Great America on tähtäimessä, mutta keiden kustannuksella. Amerikkalaisten hiilijalanjälki viimeiseltä 100 vuodelta on niin ylivoimainen, että jos Kiina sen tekee – ei meille suomalaisillekaan enää mitään jää, varsinkin jos intialaiset ryhtyvät kiinalaistalkoisiin. Trump saattaa nähdä oikeasti, että Yhdysvaltain noin 320 miljoonaa on aivan eri kastissa kuin Kiinan 1380 miljoonaa.

 

Trump pesee itselleen kirkasta tietä?

[ … ja käyttää tehokkaasti hyväkseen valitsemaansa eripurahallintoaan – tämä kuulostaa tutulta, jotkut sanoisivat pelottavan tutulta … ]

Olisiko liikemies niin fiksu, että tunnustaa aiemmin tunnustamattomat tosiasiat viisautena, ja ryhtyy vaalilupausten toteuttamisen jälkeen muutosprosessiin, jota ei mediassa osata aikaistettuna ymmärtää, edes oivaltaa? Onko Trump uuden ajan Martti Luther?|3 Trump naulaa teesejään jo koko ajan, mutta keiden oviin ja osaammeko lukea tuota trumppismin ja trumpmedian vaihtoehtoista totuutta?

Herätys! Maailmanpuhdistus on jo käynnissä, jotteivat liian jyrkät uskonnot ehtisi sitä tehdä jo aiemmin. Jokin sota pitää saada käydä, mutta mihin suuntaan ja mitä vastaan? Nyt käydään sodan ensimmäistä vaihetta – informaatiosotaa |4; West trolling >< East trolling – onko tässä pelin ydinhenki?

|1 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/hatkahdyttava-vertailu-donald-trump-ja.html

|2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuolustaja.html

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/02/uuden-ajan-martti-luther-omien-teesien.html -

|4 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/hybridillista-informaatiosotaa-mista.html -  

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL | US | PZ | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 125793

DOC Trumpin salainen maailma_23022017 – Microsoft Word Starter

PVM 23022017


|584|

Ei kommentteja: