keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2014

Kansa jyrisee - ei Natoon!

Laskin, että kansalaisiltamme on kysytty vuosien saatossa erityyppisiä natokalluppeja noin 40 kertaa – niillä on ollut yksi yhteinen piirre; yksikään ei ole antanut Natolle hyväksyntää kuin 18-27 prosentin verran. Jokaisella kyselykerralla natovastustajien määrä on ollut yli 55 prosenttia – keskiarvon ollessa noin 63%.



Tietyt poliitikot ”sasilaisina, jaakon- ja ahtisaarelaisina kuin halla-aholaisina” ovat koettaneet kaikin keinoin jengata kansakuntamme päähän sotaisaa natorautakypärää, vaikka kansa sanoo jatkuvasti täyden ein. Kansan jyrinä ei kuulu näiden natouskovaisten korviin saakka.


Natofanaatikot väittävät, ettei kansalaiset ole käyneet natokeskustelua

voimme rehdisti sanoa, että juuri kansa on tämän keskustelun käynyt alusta loppuun – ja a:stä ö:hön, täydellisesti – kiveäkään ei ole jätetty kääntämättä. Huonot ja hyvät puolet on analysoitu huolellisesti ja päätös kansakunnalta on vakaa, minkä nuo noin 40 kalluppia kertovat.


Viimeinenkin kalluppi

kaikkien 'ukrainoiden ja krimien' jälkeenkin antaa täyden kansalaistyrmäyksen Natolle – herääkin kysymys, miksi niin itsepäisesti tätä läntistä hyökkäysliittoa meille jengataan – muistamme kuinka USA ja tietyt Euroopan natomaat rynkyttivät sotakonein Libyaa … meidän ministeri Aleksander Stubb innostui TV1 Uutisissa: ”ME pommitamme, ME tuhoamme ...”, oivalsikohan, että natopommitukset menivät Libyan osalta al-Qaida laariin?


Kansakunta lopulta arkikansalaisina ne r'uumiit pesee' -vanhan sanonnan mukaan,

toinen osuva lausahdus kansan syvistä riveistä on ”Puhu sinä, me pidämme hevosta” - osuvasti, sillä viimeisellä rintamalla on kanskakunnan tavikset, eivät poliitikot, jotka nyt meitä survovat natokoneistoon osaksi läntistä sotakonetta, joka levittää vaikutustaan yhä syvemmälle itään!

Me olemme Suomessa niin itää kuin länttä – meidän erikoisuus on erinomaiset suhteet Venäjään ja venäläisten luottamus paasikivimäisesti ajattelevaan kansakuntaamme - ”Tosiasioiden tunnustamisesta syntyy viisauden alku” …


Nato-kirjoituksia vuosien varrelta
US_P/IL ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/search/apachesolr_search/Nato?filters=uid%3A23 -320 artikkelia - [lajitelma]
BLOG/IL ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/search?q=nato – 33 artikkelia - [lajitelma]
AL/BLOG ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blog/list?tag=nato&user=1cckd6ot53rao – 17 artikkelia - [lajitelma]



Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka


AL US Vf IL BL jon [3203] - BLOG 34636
---22042014---

doc.: natoa_rauhanpiiput_punaisina_22042014.doc – OpenOffice Writer

286 | 2564

Ei kommentteja: