lauantaina, lokakuuta 28, 2017

Pääministeri Sipilä valehteli – jyrkkä väite kirjasta*... Kova väite. Valehteleminen tulee voida osoittaa. Pääministeri on nyt vastaajan asemassa, jos vaikkapa Jussi Halla-aho lyö valehtelusta todisteet pöytään, muutoin todisteiden puuttuessa Juha Sipilä, Kokoomuksen valtiovarainministeri Petteri Orpo ja ulkoministeri Timo Soini ** vain kiistävät valehtelunsa perättömänä!

Sininen haave on nyt alle virhemarginaalin, eli ~ 1,3 prosentin kansalaiskannatuksessa. Sinisen unelman ohjaksissa ovat ministeri-audien ovenkahvoihin takertuneet sinistyneet ministerit ja eduskunnan poistuva puhemies Maria Lohela.


Maria on syyttömänä syntynyt poikien salakerhoon, jossa europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon demokraattista valintaa Perussuomalaiset puolueen johtoon ei haluttu tunnustaa – syntyi sininen haave. Se vain on niin mukavaa olla nuijan varressa kiinni.


Sininen romahdus ja nousu Fenix-linnun lailla?

Seuraava mielipidetiedustelu on hyvin kiintoisa, sillä Sininen väittää keränneensä vaadittavat 5.000 kansalaiskannatuskorttia – ovat ministeriötarkistuksessa, tosin PS haluaa ne myös katsastaa, että voi antaa potkut heille, jotka kannattivat sinisen haaveen puolueistumista 17. puolueeksi Suomeen.


Entä Jussi, joka on yhä voimallisemmin reviiripuolustaja?

EU-Euroopassa puhaltavat uudistumisen tuulet, itsenäistymisen tuulet – asiakritiikkinä tähdättäessä evoluution vuosimiljoonaiseen reviiripuolustukseen. Samankaltaiset haluavat kokea keskinäissolidaarisuutta, yhteyttä olla keskinäiset ja halusta torjua ulkoiset tuntemattomat. Nämä aiheet voimistuvat – nyt mitä ilmeisimmin myös Tshekin tasavalta, muiden Saksan, Ranskan, Itävallan, Hollannin ja Englannin jatkoksi … olemmeko muuriutumassa reviireillemme?


Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja


Entä Juha Sipilä, joka on Paavo Väyrysen pihdeissä?

Miten käy mahdollisesti tulevan hallituskriisin, uuden hallituksen – ehkä jopa ennenaikaisten eduskuntavaalien, kun Väyrynen palaa eduskuntaan ja ei ilmeisesti Keskustan eduskuntatyhmään – vaan omaansa Kansalaispuolueen pienryhmään – suuren alkuun.

Mikäli Sipilä joutuu korvaamaan SOTE-sotkun jälkimainingeissa Kokoomuksen SDP' lla – niin miten asemoituu ”ministeri-audeihin takertuneet” sinistyneet - saavatko hekin lähteä ja entä "natottajaksi" ryhtynyt RKP, kristilliset arvoinensa ja sitten … saadaanko edes sataa täyteen – joudutaanko yllättäen turvautumaan Perussuomalaisiin? [!] - hyväksyvätkö demarit perussuomalaiset?

Paljon nähtävää on luvassa! Ehkä kansakin innostuu ja ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin saadaan ennen kokematon äänestysvilkkaus eli demokratia saadaan paremmin toimimaan!


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 154396

DOC sipila_valehteli_24102017.doc – OpenOffice Writer
PVM 24102017

322_3120

Ei kommentteja: