lauantaina, marraskuuta 11, 2017

Värisuora – Suomi Naton etuvartiosta taistelualustaksi?


Media riepotteli [1 oikein isän kädestä valtuutensa todennäköisesti ylittänyttä puolustusministeri Jussi Niinistöä. Ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa erinomaisesti tunteva ja tilanteita hahmottava kansanedustaja Erkki Tuomioja (sdp) huomautti terävästi Jussia sooloilemisesta – yrittäessään saada ”puolueensa” nousemaan kansalaiskannatuksissa virhemarginaalien yläpuolelle.
[1 - [Tästä alkoi Jussi Niinistön ”Raatteen tie” ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005441126.html – IS/ toimittajakommentti - Seppo Varjus]


Jussi Niinistö esitti nuolaisemalla suursotaharjoituksia
--- USA' n virkakolleegalleen James Mattis ' lle, joka tunnetaan Mad Dog - ”hulluna koirana” lausuntojensa vuoksi *

[*Ole kohtelias ja ole ammattimainen, mutta varaudu tappamaan kaikki vastaantulijat”] ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000004880493.html - … lähes hurmoksellinen kirjoitus James Mattis persoonasta – Suomen tietäjästä!]

Samalla Jussi tuli paljastaneeksi pinnan alta meille kansakuntana vaarallisen ja jopa kohtalokkaan natosuunnitelman värisuorana – viiden kohdan tienä kohti kriisin keskipisteenä oloa – jopa osallisena siinä, …

kuten aikanaan, kun 1940-41 valtapoliitikot ajoivat Suomen Saksan kolmannen valtakunnan kylkeen - aseveljeksi, luovuttamalla 1941, ennen Saksan Barbarossaa [B Suomen Lapin Saksalle hyökkäysalustaksi Neuvostoliittoon. Yhtäläisyys mietityttää nyt kansalaisiamme. Olemmeko uus-erkkolaisuuden tiellä?


Mikä tämän viiden värisuora itseasiassa on?

1. ”Risti 10”
Jo pari vuotta sitten allekirjoitettiin Nato – Isäntämaa pöytäkirja (MoU)

Puolustusvoimain komentaja, kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti pöytäkirjan, sillä sitä ei haluttu vaikeasti irtisanottavaksi – jo seuraava eduskunta voi sen peruuttaa, sillä sen Tarkoitus, kohdassa 2, on hyytävä - luettavissa ja ymmärrettävissä oleva viesti, tässä ote itse pöytäkirjasta:

” … 2.1. Tämän yhteisymmärryssopimuksen tarkoitus on sopia periaatteet ja menettelytavat toiminnallisten kohteiden perustamiseksi ja isäntämaatuen antamiseksi NATO-joukoille isäntämaassa, tai isäntämaan tukemana, NATOn sotilaallisten toimien aikana. … ”

Loppuosa koko pöytäkirjasta löytyy täältä ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html – [2015]


2. ”Ristijätkä - sotilas”
Nyt puolustusministeri nosti rähäkän, kun esitti amerikkalaisille suursotaharjoituksia3. ”Ristikuningatar”
Voimakas pyrky Natoon – kansakunnan tahdon vastaisesti, jopa ohittaen kansanäänestyksen!

Erityisesti Kokoomus on kunnostautunut Natoon pyrkyyn, 45% kokoomuslaisista haluaa Natoon. Osa Kokoomuksen äärilaidasta, kovien arvojen natottajat eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Ilkka Kanervan johdolla veisivät suomalaiset Natoon – jopa väkisin, ohittaen kansanäänestyksen [2. Ilmeisesti kokoomuskonkarit lavalta liputtavat sen puolesta, ettei kansakunta ymmärrä omaa parastaan?


4. ”Ristikuningas”
Väkevä Venäjän uhan jopa vihan luonti – ja samalla keksittiin amerikkalaisten pelon ja hyökkäyksen kohde!

Asiantuntijat ovat jo pidempään tienneet, että Venäjä on pohjoisen puolustusdoktriinissaan varautunut Nato/US rynnäkköiskuun Kuolan niemimaalle [3, minkä UPI-FIIA tutkija Charly Salonius-Pasternak myös oivalsi.


Mikä Kuolassa kiinnostaa [kuva 1] – jopa pelottaa? Kuolan niemimaalla ovat Venäjän ainoa todellinen vastavoima amerikkalaiselle ydinasevaltahegemonialle – Kuolan strategiset ydinsukellusveneet (Borei -luokka [4 Bulava monikärkiohjuksineen [5) ovat se ainoa todellinen tasapaino, joka estää ydinasesuurvaltojen aloittamasta yllättävää ydinaseiskua!

Tätä ydinasesodan estämisen tasapainotekijää US pelkää, ja on varmasti tehnyt karttaharjoitukset kuinka nuo tukikohdat kaikkinensa tuhotaan ja tähän karttaharjoitukseen liittyy voimakkaasti Suomen Lappi. Maamme pohjoisosassa on useita sopivia sotilaallisen rynnäkkötoiminnan lentokenttiä, erinomaisten maayhteyksien päässä. [SOTAPELIUHKA]

Tämän vuoksi USA on hyvin kiinnostunut Suomesta – kriisien yhteydessä [kuva 1]. Kriisissä valmius nopeaan taisteluiskuun on välttämättömyys. Lapin ja Kuusamon lentokentiltä on nopea iskuaikayhteys Kuolan niemimaan tuhottaviin sotilaskohteisiin.

Varsinkin vielä seuraavien parin vuoden osalta tuo halu ja kiinnostus Suomeen on erityisen suuri, sillä Venäjälä on valmiina vasta kaksi Borei -luokan sukellusvenettä – loput viisi – kuusi ovat valmistuksessa tai varustelussa.

Kun Venäjä saa valmiksi koko Borei-laivaston, ei US voi enää suunnitella/ toteuttaa Kuolan iskua, sillä myöhemmästä noin kahdeksasta Boreista, on aina kolme täydessä valmiudessa ”salaisissa ja muuttuvissa vedenalaispaikoissaan” - ylläpitämään ydinaseiskujen tasapainoa, joka estää ydinaseiden käytön – ainakin ydinasesuurvaltojen USA – Venäjä kesken.

Juuri nyt on se aika, jonka puitteissa USA painaa päälle ja tuottaa itsensä jopa itse itsensä kutsuen Suomeen – F-15C ilmataisteluharjoituksiin! [6. USA haluaa Suomen Natoon kahdesta syystä – 1 - saada raskaat iskuosastot Lappiin sekä 2 – saada Suomen ylläpitämään Viron ilmataistelukykyä – Virollahan ei ole ensilinjan ilmasota- ja -rynnäköintivoimaa, toisin kuin Suomella [7. USA' lle on edullista, jos USAF' in sijasta Suomi huolehtii Viron nato-ilmataistelukyvyn – ja tähän tarvitaan Suomelta jäsenyys lännen sotaliittoon.


5. ”Ristiässä”
Suomen Nato-aseistus, valmius Nato/US rynnäkköön Venäjän tärkeimmän maarajan vierestä

Värisuora päättyy täyteen sota- ja rynnäkkövalmiuteen, joko USA' n sotilaallisen kyvyn yhteistyökumppanina tai kansakuntamme mahdollisena kohtalonkysymyksena Naton jäsenenä olla mukana Naton etuvartiona ja taistelualustana [8.

Nyt tämän värisuoran jälkeen ymmärrämme erityisen hyvin, miksi kansakuntamme vastustaa väkevästi Natoa – viimeisenkin tutkimuksen mukaan 59 prosentin voimalla [9.

Suomen kansa tietää erityisasemansa erinomaisesti, meillä on kokemus mitä tarkoitti, kun päästimme ”puun ja kuoren välissä” Saksan sotakoneen Suomen Lappiin 1941 keväällä, antaen koko Lapin Saksan taisteluvoiman – Wehrmachtin ja SS' n haltuun taistelualustaksi, josta Saksan kolmas valtakunta hyökkäsi Neuvostoliittoon.

Saksan tavoitteena oli 1941 juuri Kuolan niemimaa, jota tosin kiihkeimmät suur-suomalaiset haaveilivat osaksi Suur-Suomea. Toistuuko nyt kohtalokas tapahtumaketju – värisuorana?

Värisuora on estettävissä valittaessa presidenttiä [10 tammikuussa 2018 ja valittaessa ehkä ennenaikaisista eduskuntavaaleista uusia kansanedustajia. Vielä nyt Suomen kansalla on valta – jotta voimme sanoa vahvasti natottajapoliitikoille: ”Puhukaa Te – Me pidämme hevosta!

EKSTRA
” … Washington Postin mukaan Mattis sanoi lennolla vierailun tarjoavan mahdollisuuden näyttää, että Yhdysvallat seisoo ystävävaltioiden rinnalla Euroopassa, ”jos jokin valtio, mukaan luettuna Venäjä, pyrkii kaivamaan maata sääntöpohjaisen kansainvälisen järjestyksen alta … ”

Kommentti ylläolevaan:
... Miten US noudattaa/ saadaan noudattamaan sääntöpohjaista kansainvälistä järjestystä ? West trolling manipulaatio - Suomi ei kosiskele, kun kysytään presidentti Sauli Niinistöltä, vai valehtelisiko kansan suoraan valitsema hyvin suosittu presidentti äänestäjilleen?”


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155578

DOC värisuora sotaan_09112017.doc – OpenOffice Writer
PVM 09112017


844_7844

Ei kommentteja: