maanantaina, marraskuuta 06, 2017

Kansakunta jyrähti jälleen – Ei Natoon!Jyräys käynnissä - usein uusien kandidaattivaltioiden osalta - ulkoa, vrt. Ukrainan Maidan aukio


HS julkaisi [1 jälleen itseään toistavan tutkimustuloksen suomalaisten Natoon liittymisen mahdottomuudesta – kansalaisemme jyrähtivät kirkkaasti ymmärtäen Naton vaarallisuuden meille, täällä idän ja lännen vedenjakajalla – 59 prosenttia kansastamme sanoi täyden ei Natolle – näin on tapahtunut jo yli 10 vuotta peräkkäin.


Me ymmärrämme erityisen hyvin erikoisen asemamme – olemme presidentti Sauli Niinistön viitoittamalla sotilaallisesti liittoutumattoman välittäjän tiellä. Suomea tarvitaan välittäjäksi idän ja lännen välisiin kriiseihin ja ehkä kiihtyviin konflikteihin.

USA Naton sotilasjohtajana sotii jatkuvasti – nytkin sotarummut pärisevät uhmakkaasti Korean niemimaalla … Pohjois-Koreasta viestitettiin meille jo toukokuussa 2017 verhotusti roolia korealaisten väliseen kriisiin välittäjäksi [2, jota ulkoisena sotavaltiona US vielä väkevästi kärjistää ---

Suomalaiset ymmärtävät erinomaisesti, että US on aina Naton sotilasjohtaja, kuten senkin, että US käy lähes toivotonta natosotaa Afganistanissa, alkaen 2001 – sen ollen jo pidempi kuin verisen Vietnamin sodan. Miksi me suomalaiset olemme Afganistanissa? [3 Miksi olemme Irakissa? [4


Suomalaiset antavat väkevän varoituksen natopoliitikoillemme

lopettakaa se Natoon jenkaaminen; emme halua olla Naton taistelualusta ja sen etuvartio itään. Me emme yksinkertaisesti halua olla Naton sodissa – josta hyvänä esimerkkinä löytyy US/Nato-operaation hyökkäys YK-jäsenvaltioon – Serbiaan, Kosovon sotana.


Helsingin Sanomien jutussa tutkija suunnilleen räkäisee kansakuntamme silmille!

Annetaan ymmärtää, ettemme oikein ymmärrä vähemmistöpolitikkojemme natojenkausta, kun se tiukkaakin tiukempien kokoomuskoppalakkisten myötä olisi viemässä kansakuntaamme suoraan Natoon, jopa ohi kansanäänestyksen.

Meillä on yksi poliitikko – mahdollinen presidentinvaaliehdokas Paavo Väyrynen, meppi ja toiseksi kokenein ulkoministerivuosiltaan – Paavo on kirkkaasti Natoa vastaan, sillä Väyrynen on ulko- ja turvallisuuspolitiikkamme tasapainottaja. Emme kumartele itään, emme länteen ja pysymme erossa lännen sotaliitosta – Natosta.

Helsingin Sanomat on natouskovaisin media Suomessa ja koettaa monin keinoin kaulita, hiertää ja harjata kansakuntaamme Natoon – onnistumatta. Rankin natottaja on HS-toimittaja Kari Huhta, joka peri manttelin edesmenneeltä tähtitoimittaja Olli Kiviseltä, joka itse omin sanoin kertoi kääntäneen aiemman vastaavan päätoimittajan Janne Virkkusen pään natopyörälle!

Nyt Huhta operoi West trolling -manipuloinnilla [5 kansaamme kohtalokkaaseen suuntaan. Onneksemme suomalaiset ymmärtävät Huhdan työn olevan turhaa huuhailua – (anteeksi vähättelevä sanonta)

Mediaotteita uusimmasta Natoon ei liitytä tutkimuksesta ---

1
Helsingin Sanomat

Ote:
” … Puolustusliittoon liittymistä vastustavat selvin numeroin kaikki Suomen väestöryhmät. Samaan aikaan Suomi on tiivistänyt yhteistyötä läntisen puolustusjärjestelmän kanssa. ”Suomalaiset eivät vielä täysin ymmärrä Suomen muuttunutta asemaa”, sanoo tutkija … ” -HS

Allekirjoittaneen kommentti:
... Tässä asiassa olen ja olemme ylpeitä kansakunnastamme ja sen enemmistövoimasta!”

2
Yle

Ote:
” … Naton kannatus on hieman hiipunut vuoden 2014 loppukesästä, jolloin HS myös selvitti suomalaisten Nato-kantoja. Tuolloin 26 prosenttia kannatti jäsenyyttä lehden kyselyssä … ” -Yle

Allekirjoittaneen kommentti:
... Kansakunta on jälleen jyrähtänyt! Natolle täystyrmäys ... Kuten aiemminkin, jo yli 10 vuoden ajan. Kansalaisemme ymmärtävät kirkkaasti mitä lännen sotaliittoon liittyminen merkitsisi. Emme halua olla Naton etuvartioasema sen toisen ydinasesuurvallan vieressä. Emme myöskään halua maailman sotivinta valtiota, joka on samalla Naton sotilasjohtaja, maahamme. Suomalaiset eivät halua olla Naton taistelualusta itään”

3
Iltalehti

Ote:
” … Kyselyn mukaan Natoon hakemista vastustaa 59 prosenttia suomalaisista ja vain 22 prosenttia kannattaa hakemista. Kyselyyn vastanneista 19 prosentilla ei ole mielipidettä asiaan.
Naton jäsenyyttä vastustavat kaikki kansanryhmät: naiset ja miehet, nuoret ja vanhat, kaupunkilaiset ja maalaiset, työttömät ja toimihenkilöt, eläkeläiset ja opiskelijat, peruskoulun käyneet ja korkeakoulutetut sekä etelä- ja pohjoissuomalaiset.
Ainoastaan kokoomuksen kannattajat ovat niukasti Nato-jäsenyyden kannalla. Kokoomuksen kannattajista 45 prosenttia kannattaa Nato-jäsenyyttä ja 43 prosenttia vastustaa sitä … ” -Iltalehti

Allekirjoittaneen kommentti:
Kansakunta on jälleen, vuodesta toiseen jyrähtänyt kirkkaan selvän kantansa Natoon - Ei kiitos. Suomalaiset antavat samalla nato-uskovaispoliitikoille varoituksen: "Lopettakaa Natoon jenkaaminen!". Emme halua olla Naton etuvartio emmekö heidän taistelualusta itään. Meillä suomalaisilla on oma linja, tiedämme erikoisasemamme. Olemme mieluummin välittäjiä - olemmehan idän ja lännen vedenjakajalla”

...
Yhteenveto kansakuntamme natotunnoista

Me olemme oman tien kulkijoita; emme liity sotaliittoihin. Allekirjoitettu Nato-Isäntämaa pöytäkirja [6 ei ole valtiosopimus, sekin on purettavissa hyvin yksinkertaisesti, kun kansa niin enemmistönä tahtoo.

Emme halua maahamme ulkoisia taistelu- ja hyökkäysvoimia uhkaamaan mihinkään ilman suuntaan. Olemme luotettavia tämän osalta. Poliitikot jotka vänkäävät tätä vastaan – on kansalaisten toimesta erotettava seuraavista vaaleista.


Suomalaiset ovat puhuneet, jutelleet, arvioineet ja analysoineet Natoa

sen kaikin osin ja puolin riittämiin – vuodesta toiseen. Tietomme on harvinaisen kirkas – emme tarvitse Natoa, emme halua Naton sotiin ja kunnioitamme kaikkia ilmansuuntia liittoutumattomana valtiona ja puramme tarvittaessa sodan uhan liukumista maahamme – nämä sodanuhan mahdollistavat sopimukset on voitava purkaa …

Kansa tietää, mikä on sille parasta. Poliitikkomme osaksi – pienenä vähemmistönä eivät sen sijaan ymmärrä ja ovat ajamassa meitä uus-erkkolaisuuden [7 menetelmänä Talvisodan aaton tilaan, jossa tuolloin valtapoliitikot eivät ymmärtäneet kansakuntamme etua – hinta oli yli 20.000 kaatunutta suomalaista Talvisodassa, jonka Neuvostoliitto aloitti.

Talvisodan aaton tyhmyyttä ei tule nyt natokiihkona uusia – kansa sanoo: ”Puhukaa te, me pidämme hevosta!
Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155358

DOC emme liity natoon_05112017.doc – OpenOffice Writer
PVM 05110217

754_6534

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Tässä radikaali asiantuntijateksti, tosin itse en ole sen kannalla, mutta laajentaaksemme tajuntaa - oheistetaan se tähän:

~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/ -

" ... Suomen ulkopolitiikka on joutunut loukkuun, josta Paasikiven-Kekkosen linjan asiantuntijat varoittivat Suomen liittyessä Euroopan unioniin, toteaa strategian laitoksen emeritusprofessori Alpo Juntunen uudessa Kanava-lehdessä.
”Todella konkreettinen ratkaisu maamme turvallisuuteen olisi vahva puolustus ja liittoutuminen Venäjän kanssa”, Juntunen kirjoittaa. ”Liitto poistaisi venäläisten epäilykset Suomen puolustuksen uskottavuudesta.” ... "

. ... " ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/ -

.