maanantaina, joulukuuta 21, 2020

Kansalaiskirjoitus: Kansalaisen silmissä SDP on puheenjohtajansa Marinin näköinen

 


Kuva: ~ https://www.hs.fi/junkkari/art-2000007691608.html  - 

*

...

Demarit ovat suosio-aaltonsa harjalla - PM Sanna Marinin ansiosta

1 - Voimme jakaa suosion kahteen leiriin - demareiden jäsenistöön, sisältäen kansanedustajat ja itse puolueen johto, jonka halutaan mediasta näyttävän jakaantuneena - marinisteihin ja Sannalle hävinneen Antti Lindtmanin kannattajiin, joihin leivotaan myös entinen SAK' n puheenjohtaja Eero Heinäluoma.

Se tärkein suosioleiri on itse kansalaiset | suomalaiset, jotka tänään - ilman jäsenkirjojakin - komppaavat juuri Marinia ja tämän tyyliä johtaa NNV-hallitustaan - ehkä tässä vaiheessa tärkeimpänä konkretiana hyvin johdettu Korona-kriisi, mutta – koronapeli on kesken!

 

Sanna tuotti uusia jäseniä demareihin

Oli odotuksen aalto, josta nyt syntyy uudistusten aalto. Kunniakkaasta Forssasta on jo kulunut yli 100 vuotta ja peruskoulu-uudistuksestakin jo sukupolvi. Nyt arsenaaliin syntyi oppivelvollisuuden nousu 18-ikävuoteen ja kohta arvattavasti vihdoin uusi sote-ratkaisu - "uuden Forssan alkuja nekin".

 

Kansakunnalle demarit puolueena on nyt Sanna Marinin näköinen

Tämä on tuottanut poikkeuksellisen kannatuksen ja luottamuksen osoituksen kansakunnaltamme, tästä itse demariliike voi kiittää Marinia.

Media haluaa tuottaa demareille arveluttavuusjulkisuutta tällä "enemmän tai vähemmän medioidulla" olettamuksella kahtiajaosta, valtariidoista - pontimena arvaus ja sormella osoitus Lindtmania kohtaan, että hänelle jäi jotain hampaan koloon äänestyksestä, jossa hävisi puolueen puheenjohtajuuden Marinille.

On epäuskottavaa, että Lindtman olisi niin ajattelematon, että lietsomalla sisäistä epäsopua, olettaen näin synnyttävän itselleen uutta kannatusta kansanliikkeensä kustannuksella.

 

Ei, Lindtman ei ole näin pitkävihainen

Antti osaa julkisesti voittaa sijansa, ja se olisi myös medialle osoitettava, ettei näin demareille haitallista ulkoismediointia julkaistaisi juuri nyt, kun ollaan hallitustyöskentelyn aallonharjalla - hyvin vaikeassa yhteiskuntatilanteessa.

 

Kansalaiset odottavat nyt jotain uutta –

Nyt on kuunteleva ja tarmokas perheen äiti maamme NNV-hallituksen johdossa >

 

.

HS: ” Sanna Marin pyrkii saamaan ”oman joukkueensa” Sdp:n johtoon, mutta viime viikolla hän teki virheen

~ https://www.hs.fi/junkkari/art-2000007691608.html  –  -HS-toimittaja Marko Junkkari

 

.

PM Sanna Marin osaa myös kulissien takaisen pelin, mikä kuitenkin näyttää olevan totta - ei savua ilman tulta

2 - Nyt tuo savu on hälvennettävä, muutoin kansan kannatus kaikkoaa tai ryhmittyy entistä enemmän Marinin taakse!

Kun kansa komppaa juuri PM Sanna Marinia, on hänellä luontainen oikeus, oikeastaan velvollisuus valita oma ryhmänsä, jotta kansalaistemme odottamat uudistukset saadaan laajasti käyntiin. Suomalaiset odottavat nyt luottavaisina.

Uusia jäseniä olisi tulossa paljon, jos nahka vaihdetaan ja osoitetaan kansalle, että ollaan kannatuksen arvoisia - myös puolueena, eikä vain Marinin henkilönä.

 

Mahdolliset riidat liimapuristimeen ja yhtenäisyys etusijalle

Annetaan Marinille kansan odottama asema - myös itse puolueessa, josta voisi syntyä uusien näkökulmien myötä Suomen suurin - ja jatkuva pääministeripuolue, kun Vasemmisto ja De Gröna integroidaan vahvasti yhteiseen linjaan - inhimillisyys edellä ja heräämisenä, että kasvuhokema - näyttö- ja vertailutalouksineen on eilistä Elämää. On vähentämisen aika – luonto herää!

 

On muutoksen aika, sadat ja tuhannet jäsenkandidaatit ovat oven takana

Pikkuriidat sumppuun ja sumpun suu kiinni - on yhtenäistymisen aika. On osattava ajatella Suomea, suomalaisia - eikä vain puoluetta luutuneena jäänteenä.

Miksi inhimillisyyspuolueen voima on saatava ylimmälle kerrokselle, johtuu siitä, että Suomesta löytyy reviiripuolustajia eli perussuomalaisia tuo jopa 25 prosenttia ja sen aisoissa pitämiseen ei demareiden oma reilu 20 prosentin kannatus riitä, vaan integraation - Vasemmiston ja De Grönan myötä - kansakuntakannatus saadaan jopa lähemmäksi 50 prosenttia.

 

Kun PS-perussuomalaiset saavat sisäsiisteyskurssit käytyä

on hovikelpoistuva 'Suomi ensin ja suomalaiset etusijalle' -saava sijansa - ja näin kahden kansanliikkeen hallituksien aika on pitkä ja kaikki muut jäävät oppositioon - hallituspäätöksistä tulee kauaskantoisia ja vastuullisia, kun tiedetään, että linja | hanska pitää ja siitähän kansa pitää. Voi käydä toisinkin? e

..


| TIEDE | SUOMI24 | VU |

 

Ilkka Luoma

Helsingin Lassilasta

 

..

Ylläoleva mielipidekirjoitus ei edusta Ympäristöteollisuus ry’ n kantaa, mielipidettä kuin tavoitteita. Ympäristöteollisuus on poliittisesti puolueeton ympäristötekijöiden suunnittelun, kehittämisen ja valmistamisen edunvalvontayhdistys. Kirjoitus edustaa allekirjoittaneen henkilökohtaisesta mielipidettä.

 

 

Lähetetty Windows 10:n Sähköpostista

Avast Antivirus on tarkistanut tämän sähköpostin virusten varalta.
www.avast.com


1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Vastaanottaja:

sanna.marin@vnk.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; antti.rinne@eduskunta.fi; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; ville.tavio@eduskunta.fi

Kopio:

ville.skinnari@formin.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; tarja.filatov@eduskunta.fi; krista.kiuru@stm.fi; anton.ronnholm@sdp.fi
.