keskiviikkona, lokakuuta 05, 2022

Faktaa ja fiktiota - tietoa ja luuloa vastakkain aseteltujen aseiden voimasta

 2353|365483

.


Piirros: ~ https://news.usni.org/2021/02/25/new-details-of-russian-belgorod-doomsday-submarine-revealed


***


..


Tiedetty, epäilty ja yllättävästi opastettu "uutinen" Suomesta - UPI-FIIA-johtaja Mika Aaltolan runsauden sarvesta - linkin alta https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009092587.html - IS-otteena näin:

" .. Nato on lehden mukaan varoittanut jäsenmaitaan ja liittolaisiaan asiasta. Poseidon-torpedoita on kutsuttu "maailmanlopun aseiksi", ja ne voidaan laukaista sukellusveneestä. Tuhoisien torpedoiden toimintasäde on 10 000 kilometriä.


Brittilehti The Timesin mukaan Nato on raportoinut, että maailman suurin sukellusvene Belgorod on matkalla kohti Pohjoista Jäämerta. Ydinkäyttöinen Belgorod otettiin käyttöön heinäkuussa.

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola rauhoittelee Twitterissä, että kyseessä voi olla vain häviöllä olevan Venäjän uusin julkisuustemppu, ja itse ase vielä vuosien päässä toimintakyvystä. .. "

-
IS-väliotsikoltaan näin: "Nato pelkää, että Venäjä testaa pelättyä ydintorpedoa ensimmäistä kertaa – Aaltola rauhoittelee" -03.10.2022 - klo 22:30.



--
PROLOGI - USA käy jo täyttä sotaa ukrainalaisten sotilaiden mantteleista käsin, omien sotilaiden pysyessä poissa taistelutehtävistä (!) - Yhdysvallat aseistaa raskaasti ja kiihtyvästi sotaoperaatioita varustettuna amerikkalaisten tiedustelusatelliittien paikka- ja asematiedoin.

ASETEKNOLOGIA
- Viimeisin HIMARS |1 raketinheittimistä sisältää tarvittaessa jopa suoran ja CIA-valvotun tietoliikenneyhteyden paikannussatelliitista itse raketinheittimen paikkatietoasetuksiin. Näin HIMARS' it osuvat lähes vuoren varmasti ja tämä sopii erinomaisesti US' lle, joka haluaa kaikin keinoin heikentää Venäjän tavanomaisten aseiden voimaa.
.
|1 IS-väliotsikkona: "Reuters: Yhdysvallat lähettämässä lisää Himarseja Ukrainaan" -04102022 - klo 7:53. Löytyy linkin ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009092587.html - alta.
.



Tavoitteenahan Yhdysvalloista on lopulta päästä pilkkomaan Venäjää, jolla on liikaa raaka-aineita, energiaa kuin ravintopotentiaalia |2 - liian vähille


On kyse niin sanotusta Ronald Reagan inkarnaatiosta us-presidentti Joe Biden' in - neuvonantajiensa piirtäminä ajatusmaailmoina |3.
.
|2https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a -
|3 Katso edesmenneen ja omassa maassaan hyvin suositun US-presidentti Ronald Reaganin utopistinen (käytännössä mahdoton) Tähtien sota suunnitelma ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Strategic_Defense_Initiative -, tällä suunnitelmalla oli oma merkittävä roolinsa muinoisen Neuvostoliiton romauttamisprojektissa.

.



--
USA' n uusi hyökkäysdoktriini, jolla turvataan vähemmistöisen länsimaailmallisuuden hegemoniapysyvyys enemmistöistä muuta, lähinnä itäistä maailmaa vastaan


On kyse omien sotilaiden pitämisestä omalla maallaan tai sitten niissä sadoissa US-sotilastukikohdissa, joita on ympäri maailman.

US oppi konkreettisesti jo Vietnamista, kuin Irakista ja erityisesti Afganistanista, ettei omia sotilaita kannata lähettää taistelurintamille, vaan on parempi käyttää asianomaisen nato-manipuloiden valtion (tässä Ukrainan) omia sotilaita, joille vain työnnetään ase käteen.

Nyt us-sotaa käydäänkin ilman us-sotilaita, mutta us-asein, niiden tietyin osin tukeutuen satelliittien tiedustelutietoihin. Tämä lienee uusi sotanormaali Yhdysvalloista, joka opetteli tämän uuden moodin 20 vuoden aikana vuosina 2001-21, jolloin USA kävi omia hyökkäyssotia monissa eri valtioissa - ilman mitään kansainvälisen yhteisön lupaa - pl. Libya vuonna 2011.



--
Kaiken takana on vakoilulaitokset - kuten Balkanin USAF-pommitukset, joista CIA' n suunnittelemana Kiinan Belgradin suurlähetystökin sai osansa!

Niin USA' n CIA kuin Venäjän FSB tietävät, että molemmat tietävät ristiin nämä periaatteet, miten tiedustelu- ja manipulaatiotieto kulkevat todellisuudessa.


Tätä CIA - FSB (KGB) informaatiovirtaussotaa on käyty vuosikymmeniä ja nyt Venäjä vastaa tähän HIMARS-ongelmaan, johon toistaiseksi Venäjä ei ole keksinyt konventionaalista torjuntakeinoa.

Vastapainoksi löydettiin Poseidon |4 - astetta huomattavasti järeämpänä keinona osoittaa voimaa, uhkaa ja varoitusta liiallisesta sekaantumisesta slaavilaissotaan, jossa on lopulta myös sisällissodan piirteitä - ulkoisten voimien sekaantumisen taistelukenttänä.
.
|4https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009092587.html -, väliotsikoituna näin: "Lehti: Nato pelkää, että Venäjä testaa pelättyä ydin­torpedoa ensimmäistä kertaa"
|4https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/561e0d68-7717-4830-a59d-9133fa23dedd - otsikoltaan näin:
"Nato varoittaa: Putin on aikeissa testata ydinkärjillä varustettua ”tuomiopäivän asetta”
Putinin ”tuomiopäivän ase” on joidenkin lähteiden mukaan jo valmis operatiiviseen käyttöön
.
"
-IL-toimittajana Jari Himanen.
.

--
Syyn ja seurauksen lait - HIMARS --> POSEIDON
[ ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Status-6_Oceanic_Multipurpose_System - ]


>>>

--
85652

--



2



Onko Poseidon vedenalaisautonomisena droonina tälle päivälle toimivuudeltaan tarua tai totta, on se kuitenkin herättäjäksi tarkoitettu nimenomaan tuohon US-sotilasdoktriiniin, olla osallisena sodassa ase- ja tietotoimittajana - ilman omia us-sotilaita.

--
EPILOGI - Lähestymme yhä kiihtyvämpää lännen asettamaa vastakkain asettelun putkea - idän ja lännen väliin!
[ 673 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - 4030 ]

Entä me Suomi tässä idän strategisten ydinaseiden rajalla, meidän ollen historialtamme lännen ja idän vedenjakajalla, kun osaamme | ymmärrämme tarkastella genetiikkaa, tapoja, perinteitä, luonnefilosofiaa kuin kieltä ja kansalaistapojakin.

Meidän valtiollisesti viisain tie on puolueettomuuden polku kohden palveluksia, joita neuvottelupöytinä tarjoamme keskenään sotaa käyville - toisten vieraiden omiin sisäisiin asioihin sekaantumattomana kansakuntana tahdikkaasti diplomatian kielellä kaikkiin ilmansuuntiin.



--
TIETOISKU - yllättävä rauhanehdotus Ukrainaan!
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009111060.html -, IS-otsikoituna näin:

"Elon Musk esitteli oudon ehdotuksen rauhan­sopimuksesta Ukrainalle – ukrainalais­lähettiläs vastasi heti: "Painu vi**uun""

-jutun aiheuttajana amerikkalainen miljardööri Elon Musk, ja toimittajina Teemu Kuusijoensuu ja Timo Myllyniemi.

--


|  73  SUOMI24  208  |  TIEDE  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  FB  |


..







Ei kommentteja: