perjantaina, lokakuuta 28, 2022

II - Mistä luodaan systemaattista Venäjän uhkaa?

i |2363|369656|

.


Piirros: ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008494339.html - otsikoituna vuonna 2022 näin: 

"

IS:n kysely: Lähes puolet suomalaisista kokee Venäjän uhan kasvaneen – ”Huonot merkit näkyvät

" -toimittajana Olli Waris.


***


..


(2015 - Jo tasavallan presidentti Sauli Niinistökin on joutunut puuttumaan valtamediamme ja eräiden valtapoliitikkojen voimakkaaseen 'venäjä-uhan luontiin' 1] – esimerkkinä olkoot vaikkapa Ahvenanmaa 2] … kansalaiset 'Erkki ja Liisa' pitävät vakaan linjansa – eivät halua suurena enemmistönä Natoon 3] - MTS 11/2021 …)



[20U15][ … kansalainen 'Liisa ja Erkki' lukevat alvariinsa valtamedian synkeää puhurointia itäisen naapurimme sotaisuudesta 4] – samaan aikaan kansalainen on tutkinut nettiä ja saanut selville maailman sotaisimman/ sotineimman valtion
5] … kansalainen 'Erkki' ihmettelee mikä muutti Suomen linjan 6], kun rauhaakin on eletty ennätykselliset 70 vuotta! … ]



Ukraina kaiken muuttaa voisi
[
Ukrainassa kohtaavat niin itä kuin länsi ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/ukrainassa-ita-ja-lansi-kohtaavat.html - ]

Krimilläkin on oma historia
7] ja nyt Yleisradionkin mukaan siellä näyttäisi menevän hyvin - ”valtauksessa” ei syntynyt ruumiita, vaikka lupaa siihen ei saatu kuin hymyilyä aikaansaaneelta kansanäänestykseltä. Ensiömalli saatiin Serbian osa-alueesta Kosovosta, jonka väkivaltaisen irrottamisen aloitti – ilman mitään kansainvälistä mandaattia – USA, jonka ilmahyökkäysrynnäköinnit tappoivat yli 500 siviiliä! 8]

Valtiopäivämies ja entinen arvostettu kansanedustaja Mikko Elo 
[FB] ihmettelee miksi Venäjä on nyt niin suuri uhka Suomelle 9] ja miksi haetaan Ukraina aina lähtökohdaksi, vaikka meillä ei ole likikään täyttä tietoa Maidan' in verimellakoiden kuin Odessan murhapoltonkaan taustatietoja aloittajasta/provosoijista. Sen me kuitenkin tiedämme, että USA' n keskusvakoiluviraston CIA' n aiempi pääjohtaja John Brennan vieraili Kiovassa miltei heti Maidan' in jälkeen ja Odessan edellä.



Uhkaa Venäjästä on luotu yleensä aina ennen vaaleja
[ … miten oli vuonna 2007 … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/miksi-juuri-vaalien-alla-venjst.html - ]

Venäjä on karhu, jonka tavat on syytä tuntea. Kiinalaiset oivalsivat tuhansia vuosia sitten kaksi erinomaista kansanviisautta: ”Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä” sekä ”Ellet voita vihollistasi, tee siitä ystävä”.

Nyt tuntuu siltä, että nämä kansanviisauden ovat istahtaneet syvästi suomalaisiin kansalaisiin 'Liisaan ja Erkkiin', siksi fiksusti he komppaavat meidän omaa kansanviisautta:
Viisauden alku lähtee tosiasioiden tunnustamisesta” - presidentti J.K. Paasikivi.



Suomessa ei Venäjää pelätä
[Emme pelkää, ehkä epäluuloa havaittavissa? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/suomalainen-ei-pelk-venj-jnteen-voi.html - ]

Ilta-Sanomat järjesti puolitotuudellisen ”kansalaisgallupin” kysymällä netissä lukijoilta – Pelkäätkö Venäjää? Ja kansa vastasi noin 40.000 ruksauksen voimalla – 60% sanoi 'en'. Loppu 40% tunnusti pelkäävänsä Venäjää - 'kyllä', mutta miksi?



Tiedämme senkin, että EU-pakotteet ja niiden vastatoimet ovat iskeneet rajusti maahamme 0] – me pelkäämme taloudellisia seurauksia, muun muassa satoja valiolaisia on menettänyt toistaiseksi työnsä, kun jogurtit eivät enää juustojen kera virtaa Venäjälle. 


Muistamme senkin, että taannoinen valtiovarainministeri Alexander Stubb kertoi, että Venäjä pakotteet tuskin 'kosmetiikkaa enempää varjostavat maatamme' (ei sanatarkka lainaus).



Uhka!

Mikä onkaan meille se todellinen uhka? Se on leviävä terrorismi – ISIS tms. 11]. Se on yllättäen ylistetty Nato, joka USA' n voimistamana selätti eduskuntamme ja sai Nato-Isäntämaa pöytäkirjansa 12], jota muuten Ruotsi ei edes heti ratifioinut (teki myöhemmin parlamenttikäsittelyssä siihen muutoksia)! Tuo pöytäkirja mahdollistaa kutsusta (jopa ilman kutsua?) Naton sisäänpääsyn suvereenina toimijana maahamme – jossain (luodussa) konfliktitilanteessa.

Tuo ylläoleva konflikti voi olla Nato/USA' n syöksy Lappimme läpi Venäjän Kuolan niemimaalle 13], jossa sijaitsevat Venäjän viimeisen iskun uhka .. 


– eli strategiset ydinsukellusveneet – hiljalleen poistuvat Typhoonit 14] ja Borei -luokka 15] sekä niiden Bulava mannertenväliset monikärkiydinohjukset 16]. Tätä voimapotentiaalia USA(F) pelkää ja on varmasti varautunut iskemään niiden kotipesiin – sopivassa hetkessä sopivilta kentiltä |*. 


Tämä ominaisuus luo meille tilanteen, jossa olemme taistelukenttä ja -alusta – kuten Virokin.

Peittääkseen tämän edellä mainitun skenaarion USA' n puolesta – 


 .. UPI-FIIA Charly Salonius-Pasternak kehitti amerikkalaisen ajatushautomon villin haudonnan Ahvenanmaasta, jonka koukun matoineen muinoinen puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) nielaisi 17].

.

|* a) ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009160585.html -  | b) ~ https://yle.fi/uutiset/74-20002610 - | c) ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2f395cdc-24e9-4c32-8dc3-3a1dd03a465c - |  d) ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f4bb3847-81bd-49d2-b39a-eae2d81f32be -   

.



--

..
88061


..


|  183  SUOMI24  415  |  TIEDE  |


..




Piirros: ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008481347.html -, otsikoituna näin: 


"

Venäjä uhmaa Euroopan rauhaa

-toimittajana HS-pääkirjoitustoimisto.



2

Ei kommentteja: